IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

olen kipeä :(Tiistai 01.12.2015 08:07

mukavaa. olen kipeä. mulla on kuumetta. se nousi eilen illalla. otin särkylääkkeen. ja rauhottavan koska mulla oli jotenkin ahdistava olo.
kohta pitää taas mitata lämpä. sovittiin ohjaajan kanssa että lepään tämän päivän. mulla on verikokeet tänään niin saa nähdä pääsenkö ollenkaan sinne. psykologi aika peruuntui. mulla on sitten sen tapaaminen vasta 17 päivä joulukuuta. muutaman viikon päästä.
en ole menossa varmaan pelaamaan sählyä. lepään nyt tämän päivän niin katsoo huomenna millainen olo on koska mun pitäisi mennä sinne kehräämölle. mutta jos olen edelleen kipeä niin en ole menossa sinne.
sain hyvin nukuttua viime yön. en heräillyt onneksi. enkä mennyt eilenä parhaan kaverin luokse. laitoin vaan viestiä että olen kipeä.
en pääse tänään varmaan sählyä pelaamaan. no ei voi mitään. ensi viikolla sitten pelaamaan taas. olen jo varmaan siihen mennessä jo terve. olen nyt vaan saanut pöpön jostain. mutta onneksi tää ei ole mikää maha tai räkä tauti. mulla on vaan kuumetta.
no tiedän mitä aijon tehdä. olen koneella ja katson frendit sarjaa. silleen saan päivän kulutettua. ai niin pitää laittaa toiselle kaverille viestiä ettei tule koska olen kipeä. en varmaan ole menossa tänään vielä parhaan kaverin luokse. ettei se vaan saa tätä pöpöä.
mutta onneksi illalla voi skypettää poikaystävän kanssa. on edes jotain juttu seuraa. kaverit näen sitten taas kun olen terve.
kävin eilenä lenkillä. lounaan jälkeen. en viitsinyt illalla lähteä lenkille koska oli pimeää ja aika kova tuuli. päivällä oli kivempi kävellä kun oli valoisaa. sain taas tehtyä eilenä vähän mun kaulahuivia eteenpäin. alkaa pikku hiljaa valmistumaan.
kävin eilenä tokmannilla. ostin kavereille muumi mukit joululahjaksi.
ne maksoi vaan 10 euroa kappale. oli alennuksessa.
joten ajattelin että se voisi olla hyvät lahjat.
mulla on verokokeet tänään. pitää kysyä ohjaajilta että menenkö sinne tänään ollenkaan. jos olen kipeä. no katsotaan.
eilenä sain pestyä noi pyykit. nyt ei tarvi taas viikkoon pestä.
tänään mä näen aamulla taas emmerdale uusinnat. aijon ne katsoa.
hyvin kerkiää katsomaan ennen ruokaa.
aamupala on taas tunnin päästä vasta. no hyvin kerkiän kirjoittaa blogin tässä. täytyy mitata taas toi lämpö. ohjaajilla on kuume mittari. en ole varmaan yli vuoteen ollut kipeä. nyt mä olen saanut vaan jonkun pöpön. se on voinut tulla ihan mistä tahansa.
yleensä mulla on aika hyvä vastustus kyky. etten tule helposti kipeäksi. ruoka kyllä maistuu tänään. pitää syödä vaikka on kipeä.
pystyn onneksi vielä ihan hyvin syömään. ei mitään ongelmaa.
loppu viikosta mun pitää hakea kaikkia lääkkeitä mitä syön tällä hetkellä. riitti vielä tälle viikolle noi loput lääkkeet.
ihan hyvä ettei tänä aamuna ole sitä psykologia. pystyy tämän päivän lepäämään ennen huomista. huominen vähän jännitää. mutta hyvin siellä kehräämöllä menee. saa nähdä mitä pääsen tekemään.
siellä on ruoka aina yhdeltätoista. saa onneksi siellä ruokaa niin ei tarvi ottaa omia eväitä mukaan. lasku tulee sitten myöhemmin siitä ruoasta minkä syön siellä. se ei ole ilmaista.
syön hyvin siellä niin jaksaa loppu päivän. pitää huomenna aamulla herätä jo kuudelta. kerkiää juomaan kahvit ja blogin kirjoittaa.
ja syödä aamupala. lähden sitten kahdeksan jälkeen kävelemään sinne kehräämölle. olen sitten ajoissa siellä. etten vaan myöhästy.
mutta. positiivisella asenteella olen menossa sinne. tulee varmasti ihan mukava päivä. ja vähän erilaisempi päivä. tuntuu nyt vaan oudolta koska mulla ei ole sitten keskiviikkona enää pajaa ja kokki ryhmää. mutta. saa siellä kehräämöllä ajankin kulumaan. ja hyvin kerkiää sitten salille illalla. keskiviikko on aina sitten se vauhdikas päivä. enemmän tekemistä mitä muina päivinä.
mutta muuten tää alku viikko on lähtenyt ihan hyvin käyntiin.
päivä kerrallaan eletään. pitää nyt vaan selvitä tästä kuumeesta.
hyvin jaksoin herätä tänä aamuna vaikka olen kipeä.
heräsin heti kun kello soi. huomenna jaksan varmasti herätä siinä kuuden aikaan. nyt on kahvia ja teetä. ei pitäisi ihan heti loppua.
teetä pitää taas juoda vähän myöhemmin. eilenä mä kerkesin juomaan pari kuppia. tänään menee varmaan se kolme kupillista.
rahaa tulee taas perjantaina. ajattelin tällä viikolla ostaa poikaystävälle joululahjan. käyn seppälässä ostamassa sille pari hihatonta paitaa. mustan värisiä. se on poikaystävän lempi väri. ja se paita maksaa 10 euroa kappale. eli siihen lahjaan menee se 20 euroa. ja isälle sekä äidille lupasin ostaa joululahjaksi pari tyyny liinaa. ostan ne tyyny liinat vaikka tokmannilta. ei pitäisi olla kamalan kalliita. no sitten olen saanut kaikki lahjat ajoissa hankittua.
ei tarvi sitten enää miettiä niitä.
nyt se joulukuu sitten alkoi. tää syksy on mennyt todella nopeasti. mutta ihan mukava syksy on kyllä ollut. paljon puuhaa ja tekemistä.
ei ole ollut tylsää. kohta mun synttärit lähenee.
tammikuussa. poikaystävän synttärit on tämän kuun alussa.
lupasin ostaa sille lonkeroa synttäri lahjaksi. ja minttu suklaata siihen päälle. ihan hyvä lahja. poikaystävä sanoi ettei tarvi mitään erityistä lahjaa. lonkero ja suklaa varmasti riittää sille.
ja mullekkin riittää ihan hyvin synttäri lahjaksi suklaa.
sanoin mun kavereille että ostakaa vaan suklaata. ei mitään sen kummempaa. mulle suklaa maistuu aina.
pidän vaan siitä kiinni että syön suklaata vaan viikonloppuisin.
eikä yhtään viikolla. kohta voisi taas kuunnella vaikka musaa. ja siivota keittiö samalla. pitää pyyhkiä tasot taas ja tiskata. sitten keittiö on taas siisti hetken aikaa. mä yritän pitää tätä kämppää jotenkin järjestyksessä. tiskit pitää olla tiskattuna, sänky pedattu..
ei ole sitten niin kamalan sotkuista. eikä sitten torstaina tule kauheasti siivottavaa kun on siivous päivä.
mun olo huoneen lamput on kohta palanut. pitää sanoa ohjaajille että tarvitsen uusia lamppuja. vielä tulee valoa mutta kohta nekin loput lamput on palaneet. vielä tulee vähän valoa.
nyt mun makuuhuoneessa palaa valo. ohjaaja vaihtoi lampun viime viikolla. nyt mä näen jotain siellä makkarissa.
ja siellä viihtyy kun valo palaa. eilenä makoilin sängyllä ja katsoin frendit sarjaa tabletilta. alkaa olla taas nälkä. kohta pääsee aamupalalle. syön ruisleipää taas. niin kuin joka aamu. paras leipä.
onneksi tulin nyt vasta kipeäksi enkä silloin perjantaina. pääsin lomille vielä. ja näin poikaystävää. jotain positiivista siinäkin.
huomenna on sitten taas kuntosali illalla. näkee olenko parantunut huomenna. tasan viikon päästä olen menossa sinne klubitalolle taas.
pääsen sitten keittiö hommiin. saa nähdä mitä pääsen tekemään.
toivottavasti jotain mukavaa puuhaa.
siinä se aamu päivä sitten menee. mukavampi tehdä jotain kun vaan istua siellä. ruoka on sitten siellä taas siinä kahdentoista aikaan. kerkiää syömään ennen kun lähden sieltä.
mutta. toivottavasti olen terve sitten huomenna niin pääsisi sinne kehräämölle. mutta sen näkee sitten huomenna. nyt lepään tämän päivän.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.