IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

tänään kun mulla on noi verikokeet päivällä niin menen sen jälkeen päivystykseen. tämän mun mahan takia koska se on edelleen kipeä.
pitää päästä lääkäriin selvittämään että mikä mun mahassa oikeen on. se voi olla että se liittyy noihin naisten vaivoihin. toi ala vatsa kipu. kuumetta mulla ei ole eikä okseta tai mitään.
toivottavasti siellä ei ole kauheaa ruuhkaa kun menen sinne. mutta ei se mitään mä voin istua siellä vaikka koko päivän ja odottaa koska mulla on koko päivä aikaa. aamulla en viitsi mennä odottamaan koska silloin on varmasti kauhea ruuhka. päivällä siellä voi olla vähemmän ihmisiä. no katsotaan miten käy. kerkiän onneksi syömään ennen kun menen sinne terveys keskukseen. ei tule ihan heti nälkä ainakaan.
eilinen päivä meni aika nopeasti. en jaksanut lähteä lenkille iltapäivällä. totesin vaan etten jaksa. no tänään tulee taas lenkkeiltyä kun kävelen sinne terveys keskukseen ja katson menenkö vielä illalla lenkille kaverin kanssa. ehkä. arki alkaa taas. ryhmät on vielä tämän viikon tauolla. voi ottaa tämän viikon vielä rennosti.
nyt tuntuu oudolta kun arki on taas alkanut. noi syömiset on taas silleen että on toi lounas ja päivällinen. meillä on puuro päivä tänään taas. meillä on aina maanantaisin puuro päivä.
oli ihanaa eilenä nähdä parasta kaveria. olin illan sen louna. katsottiin hauskoja kotivideoita neloselta. menin nukkumaan taas siinä ennen yhdeksää. nukahdin heti kun menin omaan sänkyyn.
mutta muuten mun mieli ala on tällä hetkellä ihan hyvä. toistaiseksi. se muuttuu vielä varmasti tämän viikon aikana. koska mun mieli alat aina heittelee ennen naisten vaivojen aikaan tai kun mulla on ne vaivat. koitan olla kauheasti kiukuttelematta. voi tulla taas itku potku raivaritkin. en yhtään ihmettele. mutta sitten alkaa helpottaa kun ne vaivat on taas ohi. on taas oma itsensä. ja onneksi on noi rauhottavat jos alkaa kauheasti ahdistamaan.
mutta onneksi itkeminen helpottaa mun oloa paljon. ja mä aina itken jos itkettää. en häpeä sitä yhtään.
mä olen joskus tosi herkkä. nyt on taas herkut syöty viikonloppuna.
nyt en aijo syödä mitään hyvää ennen kun on taas viikonloppu.
koitan liikkua tällä viikolla taas paljon. aijon käydä joka päivä lenkillä ainakin. musta jotenkin tuntuu että meillä on ehkä tänä aamuna toi punnitus. kun menen aamu palalle niin se voi olla. no kyllä mä kestän sen. jos on tullut kiloja niin niitä on sitten tullut. syytän siitä joulua ja uutta vuotta. koska silloin tuli syötyä aika paljon. mutta uskon että kun alan taas vähän enemmän liikkumaan niin paino laskee ihan varmasti. olisi kiva saada pari kiloa pois vaikka. uskon että varmaan painan ainakin sen vähän yli 57 kiloa.
mutta katsotaan. eilenä mä himoitsin jätskiä mutta en onneksi alkanut syömään. sain hillittyä himoni.
vielä on noita joulu suklaita jäljellä. syön niitä sitten piku hiljaa aina viikonloppuisin. saa ne syötyä. pitää sanoa poikaystävälle että auttaa niiden syömisessä. sanoin tälle yksi päivä siitä niin se sanoi että ei syö koska mun pitää syödä ne. vähän vitsailtiin siitä asiasta. no mä syön ne yksin sitten. koska mullehan ne suklaat on tarkoitettu. aamu pala on taas kohta. alkaa olla nälkä taas. syön ruisleipää taas. keitän kohta teetä tässä aamulla. kerkiän juomaan ihan hyvin ennen kun menen sinne terveys keskukseen.
ja sitten kun tulen sieltä niin juon taas teetä. kaupassa pitää käydä kun tulen sieltä. pitää ostaa muutama juttu.
kohta taas tiskaamaan. mulla on taas kertynyt likaisia mukeja ja puuro lautasia. roskat aijon viedä samalla kun menen aamu palalle.
aloin katsomaan netflixistä O.C sarjaa. se oli tullut netflixiin niin piti alkaa heti katsomaan sitä. mä seurasin sitä silloin kun se tuli telkasta. kaikkia kausia ja jaksoja en ole nähnyt. mutta nyt näen ne kaikki netflixistä. katsoin eilenä kolme ekaa jaksoa.
se on kyllä yksi mun lempi sarjoista. ehkä katson tänään taas sitä.
tabletin voisi taas laittaa latautumaan. on sitten akku täynnä niin pystyy katsomaan animea ja sarjoja. olen nyt Gintama anime fani.
täytyy tänään sitäkin taas katsoa. poikaystävä on nähnyt kaikki Gintama anime jaksot ja sillä on ne kaikki sen koneella. olen kateellinen. mietin että pitäisikö alkaa taas pitkästä aikaan ladata taas animea koneelle. en ole moneen vuoteen ladannut koska olen katsonut kaikki tuolta anime ultimasta.
sieltä on ollut aina hyvä katsoa. desucon alkaa pikku hiljaa lähestymään ja olen innoissani. nyt kun odottaa sitä niin aika kuluu hitaammin. mahtavaa päästä fiilistelemään sinne. muiden kanssa jotka harrastavat animea ja mangaa.
tykkään eniten siitä ilma piiristä mikä on siellä. kaikki ovat iloisia siellä. ja fanittavat animea. ja sitä odotan että pääsee ostamaan kaikkea anime krääsää. katson jos sieltä löytyy noita anime figuureja. niitä voisi ostaa muistoksi. tai seinä julisteita.
niitä voisi katsoa jos löytyy. ja muita anime juttuja mitä haluaa ostaa sieltä. tiedän mitä aijon pistää päälle sinne. aijon laittaa samat vaatteet mitä viime vuonna. ne on ihan hyvät.
ja otan käyttöön sen mun anime laukun minkä ostin syksyllä torilta.
ajatella että olen harrastanut animea ja mangaa kolmetoista vuotiaasta asti. ja harrastan edelleen.
paras harrastus mitä olen ikinä harrastanut.
mangaa voisi alkaa taas keräilemään. tilaa on vaikka kuinka paljon manga kirjoille. kaappi tilaa löytyy. ja se on hyvä myös että tabletilla pystyy lukemaan myös mangaa.
en ole nyt aikoihin lukenut sillä mangaa. mulla on aika monta sarjaa kesken. no luen sitten kun huvittaa taas lukea. mutta nyt aijon keskittyä animen katsomiseen. kun olen taas innostunut katsomaan.
en taida alkaa katsomaan sitä bleach sarjaa. siitä tulee mieleen naruto. ja mä en tykkää naruto sarjasta. se ei oikeen ole napannut.
kaikista anime sarjoista ei voi tykätä.
sen olen huomannut kun olen harrastanut.
jotkut sarjat iskee jotkut taas ei. mäkin katson semmoisia anime sarjoja mistä poikaystävä ei ole kiinnostunut. tai mitä poikaystävä ei ole nähnyt. ja poikaystävä taas katsoo niitä sarjoja mistä mä en ole kiinnostunut. mutta kyllä niitä sarjojakin löytyy mistä me molemmat tykätään. ja puhutaan aina niistä. ja välillä kysellään toinen toisiltamme mitä ollaan nyt katsottu.
se on mukavaa kun poikasytäväkin katsoo animea ja lukee mangaa joskus. animea se katsoo enemmän kun taas lukee mangaa.
ja sillä on ihan tajuttomasti animea sen koneella.
sitten kun menen desuconiin niin voisi ostaa poikaystävälle tuliaisia sieltä. viimeksi ostin poikaystävälle tuliaiseksi sieltä avaimen perän. missä oli anime hahmo. katsoo jos tällä kertaa ostaa jotain muuta.
jostain semmoisesta mistä poikaystävä tykkää.
pitää sitten katsoa siellä desuconissa paljon mä törsään rahaa siellä.
aijon varata itselle ainakin sen sata euroa. sen pitäisi riittää shoppailuun siellä. ja nyt kun olen taas säästänyt niin pystyy kuluttamaan ihan hyvin sen satasen siellä.
ensi kuussa ajattelin mennä taas vähän shoppailemaan.
jos löytyisi jotain kivaa. joko vaatteita voisi katsoa tai uudet ihanat korko kengät olisi kivat. laukkuja en aijo ostaa.
koska mulla on vielä hyvässä kunnossa se edellinen Guess laukku minkä ostin viimeksi. säästää siinäkin rahaa kun ei osta nyt kalliita laukkuja. mutta uusi Guess laukku tulee varmaan ostettua tämän vuoden puolella. se on mun seuraava laukku taas sitten.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.