IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Desucon alkaa lähestymään.. :)Torstai 07.01.2016 08:04

ihanaa huomenna on taas perjantai. Tää viikko on mennyt taas hurjaa vauhtia. Eilenä oli mukava äivä. oli ruokalu kahdelta ja hengailin kavereiden kanssa. siinä se iltapäivä ainakin meni.
illalla taas katsottiin kaverin kanssa lemmen viemää illalla ja juotiin teetä. skyoetin poikaystävän kanssa ja menin parhaan kaverin luokse viettämään iltaa. ilta lääkkeet saatiin vasta tuossa kahdeksan aikaan.
Mutta uni tuli hyvin kun menin yhdekäsltä eilenä nukkumaan. ja tänään heräsin taas seitsemältä. Keitin kahvit taas äsken.
Nyt on pirteä fiilis ja tästä tulee hyvä päivä. Tänään meillä on taas siivous päivä niin pitää alkaa siivoilemaan kun olen kirjoittanut blogin.
Hyvin kerkiää sen jälkeen. Tänään mun täytyy mennä kylille asioille.
Pitää käydä apteekissa hakemassa lisää leponex lääkettä. Toivottavasti ne on uusinu sen lääkkeen niin saisin sitä sitten. Mutta se selviää kun menen apteekkiin. Kaupassa ajattelin myös käydä. ja ehkä seppälässä voisi myös pyörähtää. Koitan olla ostamatta mitään sieltä. Aijon vaan katsella. Siellä saa sitten hyvin kulutettua vähän aikaa.
Olen menossa taas varmaan poikaystävän luokse viikonlopuksi.
Näen sitä vielä tänä viikonloppuna koska ensi viikon viikonloppuna on desucon. Sillion me ei nähdä. Mutta tänä viikonloppuna nähdään vielä. Olen nyt paremmassa kunnossa kun uutena vuotena.
Maha alkaa olla taas kunnossa. Ei ole enää niin kipeä olo.
Mä yritän nyt tänä viikonloppuna olla syömättä kauheasti herkkuja.
Ettei taas maha tule kipeäksi. Ruokaa aijon syödä silti.
ja juoda teetä taas. Ehkä juon viikonloppuna limsaa. varmaan taas jaffaa. Nyt poikaystävä voi tulla hakemaan mut huomenna tuossa aamupäivällä. ruoan jälkeen perjantaina saadaan silloin vasta lähteä lomille. Poikaystävällä on lomaa vielä tämä viikko ennen kun se menee töihin. ihanaa päästä vähän aikaisemmin lomille huomenna.
Tulee varmasti mukava viikonloppu. Aijon taas nukkua. Tulee varmaan viikonloppuna nukuttua päikkärit. Niin kuin aina kun olen poikaystävän luona. No saapahan levättyä niin jaksaa ensi viikon taas. Ensi viikolla alkaa taas noi kaikki ryhmät. Ja naisten kuntosali tunti alkaa taas ensi viikon keskiviikkona. Mukavaa kyllä mennä salille pitkästä aikaa ja mun tavoite on alkaa taas käymään salilla.
Pari kertaa viikossa ainakin. Mä olen nyt vaan aina käynyt lenkillä.
Tänään tulee hyvin lenkkeiltyä kun menen kylille asioille. En aijo mennä enää sen reissun jälkeen minnekkään. Ulkona on ihan tajuttoman kylmä. Mutta kuulin että ensi viikolla pitäisi taas ilma lämmetä. Ja kuulin että alkaisi satamaan vettä. Kiva jos tulee loska keli. Mä en tykkää yhtään loskasta. No onneksi mulla on hyvät talvi kengät mitkä pitää vettä. Pystyy niillä kävelemään ulkona.
Tänään on tullut taas lisää rahaa. ja pääsee maksamaan taas laskuja. Maksan ne tässä aamun aikana niin saa ne pois alta.
Sitten nekin on saatu maksettua. Eka lasku minkä maksan on toi vuokra. Se oli nyt tässä kuussa alle 500 euroa. Joskus se saattaa olla välillä vähän yli 500 euroa. Mutta hyvä että se oli nyt vähemmän. säästää taas vähän rahaa.
Sain eilenä pestyä pyykit aamulla. Tänään ajattelin pestä noi lakanat mitä käytin viimeksi. Eilenä laitoin noi mun uudet muumi lakanat sänkyyn. Ne on aivan ihanat lakanat. Käytän nyt niitä.
Eilenä kun mä imuroin niin mun pölyimuri kuoli. Se ei enää lähtenyt käyntiin. No pitää hankkia uusi. ei voi oikeen muutakaan.
Fiilis on tosi hyvä tällä hetkellä. Odotan innolla viikonloppua kun pääsee taas poikaystävän luokse. On ollut kova ikävä taas sitä.
Pitää taas käydä lidlissä hakemassa niitä hunajan makuisia pähkinöitä. Pitää sanoa poikaystävälle että käydään huomenna lidlin kautta. Pakko saada niitä pähkinöitä. Tekee kauheasti mieli taas.
aijon sitten viikonloppuna syödä ihan vähän taas suklaata.
Koitan olla syömättä liikaa. Tänään kun käyn kaupassa niin pitää ostaa tuota intense mint vihreää teetä. Se on loppu.
pitää ostaa sitä taas yksi paketti. Niin voi juoda sitä teetä vielä tänään. Tämän aamun aikana ajattelin juoda sitä citrus vihreää teetä. Sekin on tosi hyvää. Aina jos vihreä tee alkaa loppumaan niin ostan aina lisää sitä. Olen vihreä tee holisti. Mä juon päivän aikana ainakin kolme kupillista vihreää teetä. Tai pari kupillista. Se välillä vaihtelee. Harvoin saatan juoda vaan yhden kupillisen.
riippuu miten kerkiää juomaan. Toivon että ensi viikon keskiviikkona pääsisin töihin taas pitkästä aikaa. Keskiviikko päivä on sitten aika vauhdikas kun on työ päivä ja kuntosali vielä illalla.
No on ainakin tekemistä. Ei tule tylsää. Onneksi mun kaveri on samassa työpaikassa myös niin on seuraa.
Hengaillaan aina siellä. Ja mennään samalle kuntosali tunnille.
Sitten kun menen kuntosalille niin aijon aloittaa kevyesti ettei paikat tule kamalan kipeäksi. Nyt kun en ole aikoihin käynyt kuntosalilla.
Varmaan alkuun tuntuu aika raskaalta. Mutta kyllä siihen tottuu siihen taas. Otan nyt alkuun kevyillä painoilla ja lisään niitä pikku hiljaa. Siellä on myös muita liikkeitä. Kuten vaikka jotain kyykkyyn ylös liikkeitä siellä on muutama. Kahvakuula liikkeitä siellä on myös.
Aika paljon kaikenlaisa liikkeitä mitä me käydään tunnin aikana läpi.
Tunti menee siellä aika äkkiä ja tulee kyllä hyvä fiilis aina tunnin jälkeen. Ainakin mulle tulee tosi hyvä olo.
Ja se on mukavaa päästä sen tunnin jälkeen aina kuumaan siuhkuun niin rentoutuu siinä samalla. Sitten aina loppu illan ottaa ihan rennosti. Mä tykkään liikunnasta tosi paljon. Tykkään aina käydä lenkillä ja mukava taas aloittaa toi kuntosali pitkästä aikaan.
Sähly ryhmä alkaa taas ensi viikon tiistaina. Pääsee taas pelaamaan.
Parhaan kaverin kanssa. Ollaan kaivattu parhaan kaverin kanssa tuota sählyä kun se on ollut nyt joulu tauolla.
Varmaan alkuun tuntuu sekin raskaalta kun juoksee sen pallon perässä. No hyvin se sähly menee kun se taas alkaa.
Varmaan pelataan taas miehet vastaan naiset. Nyt koitetaan voittaa ensi kerralla noi miehet. Yritetään ainakin. Mutta jos ei voiteta niin sitten ei voiteta. Ainakin saa liikuntaa sentään siinä.
Tänään ajattelin katsoa taas animea tabletilla. Löysin taas eilenä muutaman sarjan taas mitkä pitää katsoa. Mulla on ainakin varmaan 5 anime sarjaa kesken ellei enemmän. No onpahan katsottavaa. Kohta alkaa uudet sarjat. Tässä kuussa osan pitäisi alkaa.
Desuconiin on enää vähän yli viikko. Kohta päästään kaverin kanssa sinne. Ollaan aivan innoissamme. Nyt aika kuluu tosi hitaasti kun odottaa Desuconia. ei olla kaverin kanssa vielä päätetty että minne me mennään syömään. Ennen kun mennään Desuconiin.
No kyllä se ruoka paikka kyllä selviää. Varmaan mennään heseen ellei keksitä muuta ruokailu paikkaa. Hese on ihan hyvä.
Pää asia on että syö mahan täyteen niin jaksaa sitten.
liikkua siellä. Oon jo ihan fiiliksessä siitä Desucon tapahtumasta.
Pitää sitten ottaa paljon kuvia sieltä muistoksi.
Viimeksi kun oltiin niin sain otettua aika paljon kuvia.
Ne kaikki kuvat on mun koneella. Pitää sitten ottaa kuvia kaikista mun lempi anime hahmoista mitä sitten näen siellä.
Sitten on kiva katsella noita cosplay harrastajia millaisia asuja niillä on. Ne on aika hienoja.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.