IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Aamulenkille.Tiistai 27.07.2021 07:06

Oli ihan mukava päivä eilenä. Mun oloa piristi paljon se kun sain tietää että mulla ei ollut koronaa. Suuri helpotus! Nyt on kaupassa taas käyty niin on ruokaa ja kahvia. Selviää taas. Olo tuntuu edelleen hyvältä.
Ei ahdista mikä on vaan hyvä. Hetki ja päivä kerrallaan vaan niin kaikki menee hyvin. Keskityn taas tähän hetkeen enkä mieti vielä huomista.
Tein eilenä todella hyvää kanakastiketta ja riisiä. Syön sitä vielä tänään lounaaksi. Ei tarvitse tänään tehdä ruokaa. Huomenna mä teen kinkkukeiton. Siinä on hyvä ruoka taas. Olin eilenä väsynyt illalla niin en jaksanut lähteä enää lenkille. Mutta menen taas aamulenkille tänään. pururadalle kävelemään. Siinä on hyvä aamulenkki. Voisi käydä samalla kuntoportailla. Odotan jo innolla että pääsee shoppailemaan syysvaatteita. Tokmannille tulee varmasti jotain syysvaatteita myyntiin. Toivon että löytäisin parit housut syksyksi. Värillä ei ole väliä kunhan housut tuntuu hyvältä päällä. Haluan jossain vaiheessa ostaa myös uuden laukun. Sillä ei ole mikään kiire. Eka pitää housut hankkia.
Saa nähdä millaisen laskun mä saan hammaslääkäristä. Toivon että ei tule kamalan isoa laskua. No onneksi mä pystyn maksamaan sen. Sitten kun se on maksettu taas niin ei tarvitse enää miettiä sitä. Onneksi harvoin tulee käytyä hammaslääkärissä. Menen taas hammaslääkäriin lokakuussa.
Ne paikkaavat mun hampaan missä on reikä. Nyt ei pariin kuukauteen tarvitse miettiä sitä hammaslääkäriä. Ajattelen vaan mukavia asioita taas. Tänään pesen pyykkiä. Sitä on taas kertynyt. No onneksi mulla on aamulla hyvin aikaa hoitaa pyykit. Kohta kuukausi vaihtuu. Heinäkuu on mennyt mun mielestä todella nopeasti. Syksy alkaa lähestyä pikkuhiljaa. On ollut todella kiva kesä. Päässyt viettämään aikaa kavereiden kanssa. Ihan parasta. Nyt otan aamulääkkeen. Puuroa syön hetken päästä. Nyt on taas puuroa kun ostin sitä eilenä. Uskon että tästä tulee hyvä päivä. Lämmin on taas mutta huomenna vissiin sataa vettä. Ihan hyvä vaan koska kaipaan sadetta!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.