IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Eilenä oli vauhdikas maanantai päivä. Ei ollut tylsää. Kävin siellä verikokeissa niin saa taas haettua leponexia. Ajat eivät onneksi olleet myöhässä pääsin oikeaan kellon aikaan. Menin pyörällä. Oli kiva ajella sillä taas. Olo oli muutenkin hyvä eilenä. Iltapäivällä alkoi vähän väsyttää mutta sitten illalla jotenkin piristyin ennen salia. Salilla oli mukavaa pitkästä aikaan. Sai hyvin treenattua. Huomenna olen menossa taas salille illalla. Ihan parasta kun on nyt innostunut käymään salilla. Se tekee niin hyvää mielelle ja kropalle. Hyvin nukutti viime yönä. Mä heräsin tänään vasta puoli seitsemän aikaa. Mun piti herätä jo vähän ennen kuutta mutta olin sammuttanut herätyskellon ja jatkoin nukkumista. Onneksi en nukkunut pommiin. Tänään teen ruoaksi kinkkukiusausta. Siinä on hyvä ruoka taas tälle päivälle. Laittaa vaan uuniin ja antaa olla sen 40 minuuttia. Huomenna teen lohikeiton. Pitää jossain kohtaa laittaa sähköpotkulauta lataukseen että pääsee taas sillä ajelemaan. Poikaystävä toi sen mulle viime sunnuntaina takaisin kun se oli ollut sillä lainassa.
Nyt mä pääsen taas leikkimään sillä. Sain eilenä katsottua selviytyjät suomi jakson. Oli jännittävä eka jakso! En olisi arvannut että melkein kaikki halusivat äänestää Ellan pois mutta Ella jatkaakin vielä siinä.
Yllätys käänne. Odotan jo kovasti seuraavaa jaksoa mikä tulee tämän viikon sunnuntaina. Hyvä että kukaan ei äänestänyt Helmeriä.
Toivon että se pääsee pitkälle siinä. Salkkareissa taas tapahtuu. Eilinen jakso jäi taas niin jännään kohtaan. Saa nähdä mitä Miralle tapahtuu.
Mä luulen että joku pelastaa sen viime hetkellä. Pitää katsoa jos saisin pestyä pyykkiä tänään. Eilenä en kerennyt pestä. Aamu lähtenyt hyvin käyntiin. Kiitos taas aamukahvin. Nyt otan aamulääkkeet ettei unohdu.
Uskon että tästä on tulossa hyvä päivä.
.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.