IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Eilenä oli voimaton olo.Tiistai 23.08.2022 05:42

Eilinen aamu ei mennyt ihan putkeen piti lähteä aamulenkille mutta mua alkoi pyöryttää. Oli jotenkin voimaton olo. Tein silleen että lepäsin aamupäivän ja menin sitten lenkille myöhemmin. Kun olin syönyt ruoan niin sitten jaksoi mennä sen lenkin. Vettä vähän satoi mutta onneksi mulla oli hyvä takki päällä niin en kastunut pahasti. Oli kyllä ihanan raikas sää kun käveli vesisateessa. Olo tuntuu tällä hetkellä väsyneeltä mutta ei onneksi ahdista. Hyvin nukuin viime yön menin eilenä ajoissa nukkumaan.
Sain eilenä maksettua kaikki laskut ja pestyä pyykit. Tänään pitää käydä kaupassa ja meillä on varmaan taas jalkapallopelit iltapäivällä ellei sada.
Aloin eilenä katsomaan uutta kautta ensitreffit alttarilla. Löysin sen tuolta mtv palvelusta britti versiota. Sitä on 21 jaksoa ja olen kerennyt katsomaan ekan jakson. Katsoin eilenä myös love islandia olen jäänyt siihen ihan koukkuun. 31 jaksoa olen jo kerennyt katsomaan jännäksi menee koko ajan. Tänään aijon jatkaa sen katsomista tuossa illalla.
Huomenna ajattelin tehdä ruoaksi lohikeiton sitä tekee nyt mieli syödä.
Yksi mun lempi ruoka mitä teen välillä. Pakko vaan sanoa että lohisuikaleet ovat tällä hetkellä todella kalliita. Maksaa 5 euroa ellei hinta ole noussut. Ajattelin myös tehdä tällä viikolla mifukastiketta ja riisiä.
Se on nopea ruoka siinä menee noin 20 minuuttia. Nyt otan aamulääkkeet ja toivon että tänään olisi vähän pirteämpi olo mitä eilenä. No onneksi on pelit tänään niin pääsee liikkeelle tekee hyvää taas juosta pallon perässä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.