IRC-Galleria

Monogatari

Monogatari

The simple lack of her is more to me than others' presence. ~Edward Thomas

[Ei aihetta]Sunnuntai 23.05.2010 01:00

Wääh, mun päätä särkee, ja väsyttää. Makailin auringossa aikaisemmin ja sitten kun varjot alkoi voittaa siirryin sisään torkkumaan ja sit piti herätä syömään ja silloin olikin sitten tämä päänsärky tuolla vasemman silmän takanurkilla väijymässä ja hankaloittamassa elämää.
Ja joku perhana oli ostanut kaikki normaali Monsterit Morrissonilta niin piti tyytyä Monster Ripper-energy juiceen. Melkoisen pahaa lientä verrattuna originaaliin mutta kyllä tuota nyt juo.
Olin tosiaan vähän shoppailemassa taas tänään. Alunperin suunnitelmissa oli lähteä Lincolniin Davidin kanssa muttta tuli esteitä sille reissulle joten lähdin sitten vaan Granthamiin pyörimään muutamaksi tunniksi.
Ostin vähän juttuja. Mm. kesäisempiä vaatteita, jotain muuta kuin mustaa niin pystyy paisteessakin kävelemään kuolematta kuumuuteen.
JA varasin ajan lävistäjälle. Tiistain. Huuliläväri. Tulossa. Melkoisen jännää. Vaikutti mukavalta se nainen ja mulle suositeltiin sitä paikkaa niin ei pitäis olla ongelmia. Ja yllätyin hinnasta. 25 puntaa vaan ja siihen sisältyy kolmen viikon jälkeen korun vaihto vähän lyhyempään kun turvotus ym. laskenut. Ei hullumpi diili Suomen hintoihin verrattuna.
Huomenna pitää kuulemma taas herätä ennen kymmentä. Kymmeneltä tulossa Parksin brunssille. Hip hei hallelujah...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.