IRC-Galleria

Quatermass

Quatermass

This is not a beak, my lovely child. It is a claw! For I am the finger!

Selaa blogimerkintöjä

Interaktiivinen jatkotarinaSunnuntai 26.09.2010 19:01

Olen jo pitkään halunnut kirjoittaa tällaista, mutta en tiedä osaanko. Joten kokeillaan.

Homman nimi on tämä: Tulen kirjoittamaan geneeristä fantasiatarinaa joka etenee kuin SNES-aikojen roolipeli - tyyliin Chrono Trigger - joten mitään suurta kirjallista elämystä ei ole oletettavissa.
Kirjoitan tarinaa pätkissä, ja jokaisen pätkän lopussa annan muutaman vaihtoehtoisen suunnan johon tarina voi edetä. Te, rakkaat ja lukuisat lukijani, saatte päättää mihin suuntaan tarina menee.

En osaa yhtään sanoa kuinka usein tulen tätä kirjoittamaan, joten ei kannata hirveästi odottaa tältä projektilta. Mutta ajattelin että olisi hauska kokeilla, ja ehkä innostunkin kirjoittamaan usein.

Mutta, ennen kuin tarina voi alkaa, meidän täytyy luoda päähenkilö. Koska useimmissa perinteisissä seikkailuroolipeleissä pelaaja nimeää päähenkilön, se jää nyt teidän tehtäväksenne. Tähän ensimmäiseen tehtävään en anna vaihtoehtoja, vaan saa ehdottaa ihan mitä tahansa nimiä ja minä päätän mistä tulee hahmon nimi.

Toinen tehtävä on valita päähenkilön sukupuoli, joita tässä fantasiamaailmassamme on kaksi.

Päähenkilö on ihminen.

Nyt hän nukkuu nimettömänä ja sukupuolettomana kotikylässään, sellaisessa syrjäisessä pikkukylässä joka on osa syrjäistä valtakuntaa, koska sellaisista tarinat tuppaavat alkamaan.

Saa aloittaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.