IRC-Galleria

Quatermass

Quatermass

This is not a beak, my lovely child. It is a claw! For I am the finger!

Selaa blogimerkintöjä

KuoletustaMaanantai 14.05.2007 09:34

Suunnitelmani etenee odotetulla tavalla, elikkä siis hitaasti.
Siirsin laboratorioni vanhaan vesitorniin, kolkko paikka ja sopii näinollen mainiosti tarkoituksiini.
Siellä saan rauhassa suunnitella zombievirusta sekä erinäisiä muita hulluja bisneksiä, joihin lukeutuu mm. pienehkö asetehdas. Katsokaas kun kaltaiseni hullut tiedemiehet tarvitsevat huikeasti massia kaikkien hullujen suunnitelmien valmistelemiseen, joten olen ottanut sivutoimekseni suunnitella palopommeja eräälle kirkkojen polttamiseen erikoistuneelle Saatananpalvojaryhmälle(ja tasapuolisuuden vuoksi puolustuskanuunoita kirkolle, molemmat osapuolet ovat minulle avokätisen kiitollisia ja kaksinaamaisuudestani tietämättömiä).

Vesitornin työntekijät meinasivat muodostua ongelmaksi, mutta lopulta pääsimme yhteisymmärrykseen. Minä en kerro terveysviranomaisille heidän taipumuksestaan käyttää vesisäiliötä käymälänä, eivätkä he kerro poliisille pikku asetehtaastani saatika maailmanvalloitussuunnitelmistani. Reilu peli.

Tulostakin on toki syntynyt. Kokeilin yhtä kaavoistani, sitä johon tulee nuudeleita, ja lisäsin sekaan myös tilkan soijakastiketta. Limaista mutta maukasta, kuten leijonakuningas sanoi juotuaan viemärikaivosta. Hyi.

Kreivi Ewilin mystinen uute vaikuttaa lupaavammalta tavaralta. Lisäsin siihen tilkkasen appelsiini-mangomehua ja kivennäisvettä, sekä lorauksen aina yhtä ihanaa tuhannesta neitsyestä vuodatettua verta. Siemaisin vain kerran kun jo nousi oksennus kurkkuun, ja zombithan oksentelevat kaiken aikaa. Palaset alkavat loksahdella paikoilleen, kuten Beverly Hills Ninja sanoi elokuvassa Beverly Hills Ninja.

Vaan paljon on vielä selvittämättä. Tunnen itseni suorastaan sokeaksi, mihin saattaa vähäisessä määrin vaikuttaa myös kirkas aamuaurinko joka paistaa ikkunasta suoraan silmämuniini.

Auringosta puheenollen, se on jo häiritsevän korkealla ja kärventää verkkokalvojeni lisäksi myös suojatonta ihoani myrkyllisellä säteilyllään, kiitos saastuttavien tehtaiden jotka kapitalismin rahavirtojen ylläpitämiseksi nakertavat kiihtyvällä tahdilla otsonikerrosta savusumuillaan!!! (huomaatteko miten tähänkin näennäisen tarkoituksettomaan aamukolumniini sai mahtumaan ripauksen propagandaa ;>) Tuollaiset tuholaitokset kyllä pysähtyvät kun virukseni pääsee valloilleen! Hohoo!
Mutta asiaan, aurinko siis on noussut ja oloni alkaa käymään tuskalliseksi tässä suuren ikkunan omaavassa tietokonehuoneessa. Joten toivotan teille antoisaa päivää, rakkaat kansalaiset, muistakaa tehdä ainakin yksi hyvä työ joka päivä. Heittäkää vaikka yksi kivi turkisliikkeen tai vaikka koulun ikkunaan niin setä Albus on tyytyväinen.
(jos joudun syytteeseen tuosta niin väitän etten ollut tosissani. päätelkää te itse olenko minä vai enkö. moi.)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.