IRC-Galleria

[Ei aihetta]Keskiviikko 02.09.2009 02:51

Nyt se ikävä sitten jo iski :)

En ymmärrä, et tosiaan lähet vuodeks täältä. Kai mä sen jossain vaiheessa tajuun kunnolla. Toivottavasti vasta sitten ku oot palannu nii ei olis niin ikävä. vaikka on jo nyt. Vaikka ei me olla nyt lähi aikoina niin usein nähty, mutkun tiiän etten nääkkään nii se on ihan kamalaa. Mitä jos sulle käy siellä jotain? mitä mä sitten teen? Miten käy sille lupaukselle, et lupaan kuolla vasta sun jälkeen? Oliks se oikeesti vika kerta siellä bussissa, kun nään sut? Eniten mua pelottaa se tiedottomuus. Se, että siellä oikeesti käy jotain ja mä en saa tietää siitä heti... tai sitten mä tosiaan pelkään enemmän vaan sitä ikävää. Tuskin sulle oikeesti käy siellä jotain. Pelottaa silti. HELVETTI VUOS ON IHAN VITUN PITKÄ AIKA! sitten ku tuut sieltä oot jo täysikänen.... isotyttö. Miten aika menee näin helvetin nopeesti, vastahan me treenattiin yhessä sm:mmeihin.... Tuunko mä hulluks. Vai oonko mä tullu jo. Vai oonko mä tulossa. En tie. Älä unoha mua, vaikka siellä japanissa on varmasti hauskaa ja ihanaa ja ymsyms. Nii älä unohda, muitakaan. En mä kyllä uskokkaan, koska et oo mikään tunnevammanen, toisin kuin mä. Sanoisin edelleen, et älä lähe. Lukitsisin sut komeroon käsiraudoilla ja ruokkisin välillä. Vessassakin ehkä saisit käydä. Ehkä. Mut tiiän edelleen, et se on sun unelma. Ja pitää toiteuttaa omat unelmansa tai edes yrittää toteuttaa niitä. Ne luo sitä elämän halua.
Muista myös sekin, et oot oikeesti yks harvoista jota oikeesti rakastan.
Olis pitäny ees hankkii sulle joku pippuri sumute... ei niist japanilaisit miehist...miksei naisist tiiä.. No jos käy jotain niin me lennetään porukalla hakkaan se immeinen. Heti ku ollaan kerätty rahat.
Hanki sielt paljon kavereita ja kerää ympärilles turvallinen porukka, niin sulle tulee mukava vuos.
Ihmmeiset tulee kaipaan sua täällä. ja täällä venaa sua monta ihmistä, kun tuut takasin.
Jos sulle tulee huonoja hetkiä kato vaan se mun ja minkan video, nii toivottavasti tulee parempi mieli. Muista sekin, et oot mahvtava itsenäinen ja mukava tyttö. Sä pärjäät omillas jo. Meidän olis pitäny puhuu vielä niin monesta asiasta, mutta annetaan niitten nyt olla ja unohdetaan ne vuoden aikan.

Nährään sitten vuoden päästä Veera rakas :)

(ja puhutaan netistä ja soittaminenkin (on vitun kallista) mut haluaisin kyllä kuulla joskus sun äänen...)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.