IRC-Galleria

STOOPID

STOOPID

on ilolla paha ihminen.

Selaa blogimerkintöjä

GREEN DAY ♥Maanantai 21.06.2010 16:16

Eipä tässä muuta kuin että lauantaina tuli nähtyä ehdottomasti hienoin keikka ikinä. Ei edes jonotettu yhtään, mutta oltais silti päästy aika eteen heti sen Golden Circlen taakse, mutta siellä oli tämmösiä pitkiä ja todettiin, että jos halutaan nähdä ja riehua, mitä hittoa me siinä tehdään? Mentiin siis suosiolla taaksepäin, oikeastaan aikalailla Wembleyn takaosaan. Mut mikäs siinä kun näkymät oli hyvät (vaikka suurimmaks osaks piti screeniltä kattoa mutta ainakin nähtiin) ja mahduttiin bilettään ihan kunnolla. Lavashow oli tietty aika samanlainen kun Tukholmassa ja Helsinginssäkin, mut tässä oli kaikkea jotenkin enemmän ja se oli jotenkin massiivisempi ja paljon hienompi. Ja yleisön huudatukset ym. kuulosti niin perkeleen hienolta kun siellä tosiaan oli ihmisiä joku 80 000 - 90 000.

JA VITTU SAATIIN DOMINATED LOVE SLAVE LIVENÄ!!!! TRÉ TANSSI NELJÄ KERTAA (BJ aina ehdotti että uudestaan :'D) JA _MIKE DIRNT_ TANSSI KANS KERRAN XDDDD Okei sori mut meinasin itkee naurusta, oli ehkä parasta! Meidän lähellä olevat ihmiset vähän hymähtelivät kun tanssittiin ja naurettiin ja halattiin Mervin kanssa kun huomattiin, että BJ antaa kitaransa Trélle x''D

Mut tavallisen settilistan lisäks tuli tietty toi DOMINATED LOVE SLAVE ♥, Waiting ♥, Nice Guys Finish Last (joka Suomessa jäi pois) ♥, Burnout ♥ ja Geek Stink Breath ♥. Kaikki oli ajoissa eikä Suomen tapaan puol tuntia myöhässä ja Green Day veti sen lähemmäs kolme tuntia. Oli parasta. Ostettiin kans nää erityisesti Wembleytä varten tehdyt paidat ja ite hankin vielä kassinkin. Ja hitto, sen kauan haluamani punaisen paidan ostin Lontoosta 8 punnalla, kun muuten sitä ois saanu vaan tilattua jostain 25 eurolla.

Niin ja Lontoo on ehkä vähän yliarvostettu, mut olihan se kiva. Liikenne oli hullua! Kaikki ajeli miten sattuu väärällä puolella tietä ja siellä menee pyörät autojen seassa ja ihmiset ylittää tien mistä sattuu ja millon sattuu.

Ja selvisin hengissä lennosta! Ja turvatarkastuksista. Hihii. Ja keikalle kun oltiin menossa, joku mies sano rakastavansa mun hiuksia :D Keikalta kun tultiin hostellille, niin siinä edessä joku mies otti mua olkapäästä kii ja ilmotti että I love you, ja sen kaveri otti toisesta olkapäästä kii ja ilmotti että you're cute :D:D:D:D:D:D:D:D:D::D. Kipitin karkuun tietty.

Aijoo, ja Starbucksilla sai semmosta hyvää juomista! En tiä mitä se oli mut namnam, hyvää. Muuten elettiinki Mäkkärillä :'D HYI.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.