IRC-Galleria

Saruto

Saruto

Eihän kukaan ole täydellinen mutta aina voi yrittää

Selaa blogimerkintöjä

Onneksi se löytyi!

MUT SIIS NII emmä mitää alkoholisoitunu täs oo, kävin vaa tos isän luona jouluaterialla, oli kyllä mahtavan leppoisaa ja mukavaa! Tummaa, Irlantilaista olutta juotii siinä ko viikingit (tai hobitit) konsanaa. Viskiä maisteltiin tosiaa myös, ja juteltiin, ja parannettii mualimmoo.
Katottii sitte itsemme ähkyn partaalle ajettuamme sitä sun tätä, Ponille kyytiä (Smack the Pony) on hieno sarja (ainaki Brittihuumorin ystäville) ja Jade Soturi oli positiivinen yllätys (nii siis ainaki niiden kahen tuopin ja jonkun viskin jälkeen EI MUT OIKEESTI kivasti oli kirjotettu ja muutenkiiiiiii! Hiljaa sanoi ääni päässäni tykkäät vaa ko o Kalevala viittauksia mistä päästäänkii hauskasti aiheeseen->)

Kalevala.

En tajua mistä aivoverenvuodosta oon kärsiny sillon joku kesä sitten ('10?) ko en jotenk saanu vaa selvää tosta runomitasta ja tuntuu et meni vaan asiat yli pään ja ei tarttunu päähän paljo mitään. Nyt sitä jotenki suorastaan innolla ja sujuvasti lueskelee, onko sillä iällä sitteki jotai oikeeta merkitystä? No joo, on se edellee aivan hyvä unilääke. Tai sillee, aina ko huomaa ettei enää oikee tajuu asjoita ni voi todeta et vois nukkuakki. Joo.

Mut nii, antakaa kaikille vaa ruokaa, sopivasti alkoholia ja mukavaa seuraa nii jo vain maalima ois paljo parempi paikka.


....Ottasko sitä yöpalaa vai hyväksyiskö et miu pieni vaaniva mahakipu voi johtua ylensyönnistä..?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.