IRC-Galleria

...Lauantai 13.10.2007 18:25

Oh yeah. Loma.
Oltiin tänään Haminassa pelaamassa, ei menny hyvin, ei tosiaankaan. Ei saatu alotuksia ylös, muuten ihan jees. Ja monilla meni syötöt pieleen... Mä osuin kyllä kenttään, mutta se oli sinänsä ihan sama, kun ne kaars koko ajan tosi ylös. Naurettavan helppoja. Murrr.
No joo, hävittiin kaks ekaa matsia, kun hermoiltiin nostossa niin paljon. Hyökkäykset suju ihan hyvin. Kolmas peli voitettiin tosi selvästi, tasoerot oli aika huikeita. Siinä päästiin jo pelaamaankin kunnolla, mutta lopussa tuli ihme hyytyminen. =(
Maalle tänään. Jee. Pääsee saunomaan ja hoitamaan koiria ja kaikkea.
Eilen oli kivaa, katoin telkkarista yhen Deppin leffan. Se oli ihana, nauratti. Alkuillasta tein hienon tunnelmavalaistuksen kynttilöillä (mussa asuu selvästi pieni pyromaani...). Siis pelkillä kynttilöillä.. (= Luin Charlotte Brontea, kuuntelin musaa ja nautin yksinolosta, kun äiti lähti maalle jo eilen iltapäivällä. Kävin iltapäivällä shoppaamassa, sorruin mm. muovikirveeseen (Tiimarin Halloween-krääsää, mutta se on hieno.. xD) . Niin ja Akateemisessa myytiin New Moonia yhellätoista eurolla, oli pakko ostaa. Perustelin sen itelleni sillä, että koitan parantaa enkun taitojani. Kun vaan sais pidettyä kiinni siitä ettei lue sitä suomeks ennen kun saa englanninkielisen loppuun.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.