IRC-Galleria

Sorin

Sorin

Kaikkien puolustaja

Selaa blogimerkintöjä

3.07.2012 18:01 <Trilidium> @Sorin: Olet aivan oikeassa, että jos uskovat ihmiset käyttäytyisivät fiksummin eikä niin tekopyhästi kuin useat käyttäytyvät tänä päivänä niin suhtautuminen uskoviin ja Kristukseen olisi paljon erilaisempaa. Mitä tulee Hartzin antamaan kohtaan Raamatusta Joh 15:18-21, niin kyseinen kohta ei tarkoita, että KAIKKI MAAILMAN IHMISET vihaavat uskovia sen takia, että vihaavat Kristusta. Tosi asia on se, että on olemassa ihmisiä jotka olisivat kiinnostuneita Kristuksesta, mutta kun he yrittävät lähestyä uskovia tästä aiheesta niin uskovaiset arvostelevat ja tuomitsevat heidät niin syntisiksi, että he ajavat ihmiset pois Kristuksen luota.

13.07.2012 18:08 <Trilidium> @Sorin: Jeesus sanoo Raamatussa "Siitä kaikki tuntevat teidät minun opetuslapsikseni, jos teillä on keskinäinen rakkaus." (Joh. 13:35). Eli jos uskovaiset ihmiset osoittaisivat rakkautta toisiaan ja muuta maailmaa kohtaan niin ihmisiä tulisi satoja uskoon joka päivä. Tästä todistaa Raamatun apostolien ajat ja mikä tahansa paikka ja aika lähihistoriassa jossa uskovat ovat ottaneet tosissaan tämän rakkaus asian. Nykyään vain monet vääristelevät Raamatun sanaa oman etunsa vuoksi. Uskovainen ihminen menee provosoimaan ja syyttämään ihmistä huonoksi ihmiseksi sen sijaan, että AUTTAISI HÄNTÄ niin kuin Jeesus on käskenyt. Tämän provosoinnin lopuksi heitetään kuuluisa lause "Jeesus rakastaa sinua". En ihmettele jos moisen kokemuksen jälkeen ihmiset tulevat allergiseksi lauseelle ja ajatukselle "Jeesus rakastaa sinua". Sitten kun joku ihminen tälläisen provosoinnin jälkeen ärsyyntyy uskoviin niin olen nähnyt järkyttyneenä kuinka nämä uskovat toteavat "no, se ihminen oli niin syntinen, että ei halunnut pelastua". Vielä typerämpää on se, että kun nämä uskovat saa tämän provosoinnin jälkeen ihmisten vihat päälleen niin he sanovat, että näin he kärsivät Kristuksen nimen tähden niin kuin Joh 15:18-21 kohta sanoo. PASKAT! Monia uskovia inhotaan sen takia, että he ovat kiusanneet ihmisiä. Minusta uskovainen ihminen joka saa turpaansa sen jälkeen, että on kiusannut ihmisiä, saa ihan hyvästä syystä turpaansa. Minusta pahinta Jumalan pilkkaa ei ole se, että joku heristää nyrkkiä taivasta kohti ja sanoo "Jumala on perseestä" vaan se, että ihminen kiusaa, provosoi ja on typerä ihmisiä kohtaan ja menee vielä väittämään olevansa JEESUKSEN ASIALLA. Jeesus oikeastaan Raamatussa varoittaa uskovia tälläisistä ihmisistä ja sanoo, että pysykää kaukana heistä.

13.07.2012 18:14 <Trilidium> @Sorin: Jeesuksen sanojen mukaan Hänen seuraajansa ei ole ihminen joka vain hajottaa ja kiusaa ihmisiä koko ajan. Jeesus sanoo Luuk. 11:23: "Joka ei ole minun kanssani, se on minua vastaan, ja joka ei minun kanssani KOKOA, se HAJOTTAA." Jeesus sanoi fariseuksillekin, että he ovat sen lapsia ja seuraajia jonka tekoja he tekevät. Saatana on hajoittaja ja valehtelija ja joka hajottaa ja valehtelee elämäntavakseen, se on Saatanan seuraaja. Se joka rakentaa ja pysyy totuudessa (myös itsensä kohdalla), se on Jeesuksen seuraaja.

13.07.2012 18:17 <Trilidium> @Sorin: Hyvä Jeesuksen sanoma on myös Matt. 7:21: "Ei jokainen, joka sanoo minulle: 'Herra, Herra!', pääse taivasten valtakuntaan, vaan se, joka tekee minun taivaallisen Isäni tahdon." Ja Isän Jumalan tahto on Luuk. 10:27: "Rakasta Herraa, sinun Jumalaasi, kaikesta sydämestäsi ja kaikesta sielustasi ja kaikesta voimastasi ja kaikesta mielestäsi, ja lähimmäistäsi niinkuin itseäsi". Joh. 14:24: "Joka ei minua rakasta, se ei pidä minun sanojani; ja se sana, jonka te kuulette, ei ole minun, vaan Isän, joka on minut lähettänyt."

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.