IRC-Galleria

Tekko

Tekko

http://tekkomus.blogspot.com/

JuhannusbileetSunnuntai 22.06.2008 04:04

Oli siisti juhannus ja juotavaa oli varattu muutama litra - ehkä muutama litra liikaa. Oli pullo Elyseetä, Royal salmiakkia, pari sixpackiä kultalonkeroo, yks paketti greippilonkeroo ja 3 twelviä Olvia - en tainnu ainuttakaan tippaa olutta juoda, mutta Elysee maitto.

Alotettiin toi juominen aika myöhään ilmeisesti, koska sillon kuin lähettii mestoille ni kaikki oli jo kännissä. Hengattiin Joonaksella ku niil oli kämppä tyhjänä. Monta tölkkiä kaatu hukkaan ku tuli vähän riehuttua ja toiset masenteli ja toiset oli ilosempia ku koskaan - perus meininki siis. Saunassa kävästiin ja loppuiltaki kulu saunassa ihmetellessä maailman menoa. Paljon juttua ja paljon kaverihaleja, huh huh, taida ees muistaa koska olisin ollu semmottises kondikses. Nää väittää et olin selvänä, mut en mä kyl ois saunaan kyenny tai suostunu halailee jätkiä selvinpäin.

Juhannusta suunniteltiin pitkään ja mun osalta se oli hemmetin hauska juhannus. Kaikinpuolin onnistuneet bileet, vaikka grillaaminen tuottiki aluks ongelmia - onneks meillä oli hameväki paikalla. No joo, seuraavan kerran juomaan luultavasti vasta 30.6. ja kaikki varmaan tietää syyn? Kyllä, tulee 19-vuotta täyteen ja pitää sitäki vähän juhlistaa.

p.s. Kiusasin tyttöjä seisomalla vessan oven edessä ja kun ne yritti sieltä pois, juoksin pikku matkan ja kaaduin jakkaran päälle ja mulla on nyt kylki paskana ja siinä näyttäys olevan 'pieni' mustelma.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.