IRC-Galleria

Tekko

Tekko

http://tekkomus.blogspot.com/

Hö 2/2Tiistai 15.07.2008 14:25

En saa asuntoa, ellen ala opiskelemaan tai lähde kunnon töihin. En siis saa asuntoa, koska en ole kykenevä kumpaankaan. Porukat passittaa mua pois kotoota, mutta kun omaa asuntoa ei voi minunlaiseni nuoret saada, niin minkäs sille mahdan? Omaan kotiin ois hirvee hinku. Miettiny jo kaikkee.. Sisustamista, huonekaluja ja muita tälläsiä.. Mutta kun ei niin ei.

Laitoin äsken työnjohtajalle viestiä, että en tänäänkään tule, vetosin selkäkipuihin, joka ei ole täysin tuulesta temmattu. Mun sängystä on alkanu tulla huono, koska mun selkään sattuu kun nukun siinä. Sieltä tuli vaan, että: "Ok" ja tiiän, että se ei ainakaan kovin hyvää voi siitä tykätä. No, huomenna mun on pakotettava itteni siihen, tai sit ilmotan suoraan, että en mä kykene tekemään mitään. Sen kerran kun on loistava duunipaikka, jossa vois jopa viihtyä, ni tulee kaikenmaailman muita esteitä.

Viime yön nukuin harvinaisen hyvin. Nukahdin tossa 19-20 aikaan ja nukuin klo. 1 asti. Sitte en saanu taas hetkeen unta ja katoin "Pitkä kuuma kesä"-elokuvan ja siihen perään vielä jokusen minuutin Serranon perheen eilistä jaksoa. Kello oli jotain 3-4 ku nukahdin uudestaan ja nukuin tohon aamu 8 asti. Noin 10 tuntia tuli siis nukuttua.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.