IRC-Galleria

Tekko

Tekko

http://tekkomus.blogspot.com/

Hengissä!Perjantai 29.08.2008 15:43

Heräsin tänään 10 aikaan ja olin ihan normaaleissa fiiliksissä kävelemässä jääkaapille ja sit mutsi huudahtaa: "Et ota sieltä mitään!" Olin hetken silleen, et mitäs vittua.. Ja muistin, että pitää lähtee piikittelemään.

Olin nähkääs nähny unta, että oli aurinkoinen aamu ja lähettiin terveyskeskukseen piikille. Kaikki meni hyvin ja heräsin siitä uskossa, että uni oli ollukki totta - ja että piikki oli siis otettu jo. Mutta ei, piikille uudestaan, niin hyvin ku se meni unessa ni ei sitä kumminkaa tarvii uusintana ottaa.

Menin sinne koppiin ja mutsi huudahti ovelta, että mulla on piikkikammo. Mutsi oli siis kaverinsa mukana siellä, mutta opasti mua samalla siinä sivussa. :D Oli jännä silleen, että mutsi kaitsee täysikästä lastaan. No, eipä tarvinnu ite puhuu niin paljoo.

Menin makaa sinne sängylle vai mikä se nyt onkaan ja sit se nainen tuli piikin kanssa sinne. Ihan shokissa ja puristin käsiä nyrkkiin, tärisin ja yritin hengittää.. Sit tunnen ku se piikki meni suoneen.. Plup plup plup, neljä purkkia verta meni sinne!

Sit se kysyy multa fiiliksiä, mä vaan: "Ihan hyvin menee!" Olin kuulemma ihan valkonen ku lähin sielt huoneesta. \o/

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.