IRC-Galleria

Tekko

Tekko

http://tekkomus.blogspot.com/

Asuntokokeilu - Päivä 1 & 2Sunnuntai 26.10.2008 22:34

Lauantai - Muutto

Perjantai-lauantai välinen yö meni lähes kokonaan valvoessa kun vissiin jännitin sen verran paljon tätä yksinäisyyttä. Lauantaina kumminkin sain tavarat roudattua tänne kämpille ja sen jälkeen kävästiin vielä hakees subit ja safkaa prismasta. n. 25 euroo meni Prismaan ja tälleen.

Ensin siivoiltiin vähän ja mietittiin vissii siinä vähän järjestyksiäkin Tytin kanssa. Ei siinä vaihees kumminkaa ruvettu muuttaa mitään, mutta myöhemmin sitte. No kumminkin. Kuttuttiin muutama kaveri ja tarjottiin niille vähän kuohuviiniä ja Juissia. Hyvät juomat, tottavie. Sit siinä juteltiin jonki aikaa ja sit katottiin ihan Tytin mieliks Toy Story 2 -elokuva. Vieraat kaikkos ja me jäätiin tänne. Mulla tuli pieni pelko persiiseen, että mitä jos tää yksinasuminen ei onnistu näin isossa kämpässä? Pieni koti-ikäväkin meinas tulla, koska on näin iso asunto ja yks asukas ja kun on tottunut hälinään ympärillä.

p.s. Löydettiin me vessasta rotta - oli sillä häkki ja kaikkee.


Sunnuntai - Tuleva yksinäinen yö

Muutaman tunnin yöunien jälkeen sit oli pakko taas lähtee Siwaan ku oli Juissi loppunu illan myötä. Sit ku pääs takasin kämpille ni ruvettiin tekee aamiaista. Paistettuja munia ja paahdettua leipää. Sit Tytti teki siihen jotain ihme kananmunasotkua. Aivan loistavalta maistu ensimmäinen aamupala uudessa asunnossa.

Loppu päivä meniki sit aika rankasti löhöilyyn. Arto kävi laittaa mulle nettiyhteyden kuntoon, että mulle ei yksinäisinä hetkinä liian yksinäistä tule. Järjestys on nyt mun mielestä toimiva ja olkkarin ikkuna sai verhoikseen lakanan. Tytti teki meille ruokaa - aivan loistavaa ruokaa! Jotain kanaa ja riisiä. Nii ja mä kävin tossa jokunen hetki sit hakee ittelleni aamupalaks riisimuroja ja toin samalla uuden tölkin maitoa.

Tytti lähti kotia ja mun on siis nyt tultava seuraava yö toimeen ihan yksin. Vaikee varmasti saada unta kun ei ole tottunu vielä koko mestaan. No, sen voin kertoa teille vasta huomenna, että miten tässä käy.

p.s. Rotta sai väliaikaseks nimekseen Pasi, koska en muista sen oikeeta nimeä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.