IRC-Galleria

Tekko

Tekko

http://tekkomus.blogspot.com/
Aamuherätys oli erikoinen. Heräsin about minuutin ennen herätyskelloo ja sit mä herätin herätyskellon, eikä silleen ku normaalisti, että herätyskello herättää mut - jos herättää. Otin vissiin aamupalan yhteydessä ensimmäisen kerran lääkkeen ja sit ennen kun lähin pajalle niin erehdyin ottamaan toisen lääkkeen. No mut kumminkin, matka pajalle voi alkaa.

Pajalla sit keitettiin kahvit ja rupateltiin niitä näitä. No okei, muut rupatteli ja mä kuuntelin. Sit piti tehä viikkoarviointi tai joku semmonen ja mä heitin lapun täyteen: "Linnunpönttöjä, linnunpönttöjä.." No, onneks perjantai oli niin lepponen päivä, että ei tarvinnu ku nähä linnunpönttöjä. Käytiin kaupassa safkiksella ja mun rahat riitti just yhteen mehuun, tilille jäi vissiin sentti. Safkiksen jälkeen lähettiin sit UUMO(uudenmaan maaseutuoppilaitos tms.)lle liikkumaan.

Eka vähän korista ja mä osallistuin niinkin aktiivisesti kun että mä olin kokoajan korin alla ihmettelemässä, että missä se pallo menee.. Kyl mä sit vähän osallistuin peliin ku sain sen pallon jollain konstilla käteeni. Koriksen jälkeen vähän sählyä ja siinä mä olin sit vähän aktiivisempi kun joukkueet pieneni 3 vs 3-kokosiks. No, tulihan sitä ainakin liikuttua, sitä ette voi kieltää.

Himaan kun pääsin ni jotenkin alko olee nuppi hieman sekasin. Mutsi ja Jouni siitä mulle huomauttikin pariin kertaan. Tiedättekös mistä johtuu sekopääsyyteni? No mainitsin aikasemmin, että otin lääkkeen vahingossa kahteen kertaan. Yliannostettuna se tekee vähän tyhmäks. Mutsi viel yhes vaihees sano, et: "Uskaltaako tota jättää yksin kotiin?" Sitten mä vaan datasin ja sekoilin jonku aikaa himassa ja lähin Villelle.

Täällä me ollaan nyt näpytetty Super Smash Bros.-peliä ihan olan takaa. Hirvee näpytys ja hakkaaminen. Mun pitääkin kohta mennä takasin kun mulla on edessä ottelu ulkopaikkakuntalaista vastaan. Turpaan tulee, mutta tuleepahan sekin koettua.

p.s. Turpaan tuli.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.