IRC-Galleria

Tekko

Tekko

http://tekkomus.blogspot.com/
Olipas muuten tapahtumarikas päivä pajalla tänään. Mutta aloitetaan kuitenkin ihan aamusta.

Heräsin kaheksalta ja vitutti. Piti vetää safkat nopeesti naamariin ja oli pakko pompata pyörän kyytiin, koska kävely ei oikein huvittanu semmosessa kiireessä. Yleensähän siis kävelen pajalle. Ehin ihan mukavasti ja jäi vielä 10 minuuttia aikaa istua tuolilla, jee.

Päivä alko kivasti keikalla. Lähettiin muuttamaan jonkun naisen tavaroita paikasta A, paikkaan B. Sen naisen vanha kämppä hais ihan ihmeelliseltä. Päälimmäinen haju oli kuitenkin kissankusi, vahva kissankusi. Sitten sillä oli sielä akvaario missä oli paskastakin paskasempi vesi. Lattiassa oli ihmeellisiä tahroja ja läikkiä ja kämpässä leijaili enemmän kärpäsiä kun osaatte kuvitella.

Saatiin kumminkin kamat autoihin ja parin keikan jälkeen homma olikin sitten hoidettu. Sen uus asuntokaan ei pysyny hajuttomana kun sinne vietiin niitä sen tyynyjä sun muita juttuja missä se kissankusi, tai joku vastaava, haisi. "Ei menny keikka ihan putkeen" todettiin siellä moneen kertaan, koska matkaa varjosti muutama epäonni. Ainakin sen verran osaan kertoa, että yks kaappi me naarmutettiin vahingossa kun laitettiin sen päälle toinen kaappi, vika ei kumminkaan ollu meiän, koska meitä pyydettiin se laittamaan siihen. Sitten yhessä vaiheessa kun auto lähti liikkeelle niin yhestä laatikosta lensi 2001 vuoden mansikkahillot lattialle. Uudesta asunnosta me sit onnistuttiin pesukoneen avulla hajottamaan vessan peilikaapista toinen peiliovi.

Sitte ku oltiin lähössä sieltä niin mun eteen tuli mies. Se tuijotti mua pitkään ihan muutaman sentin päästä ja tokas: "Mä menen parturiin. Mä olen 84-vuotias. Tiedätkö sä mitään hyvää parturii?" Oli aika ahistava tilanne. Sitten ku se sano meiän toiselle ohjaajalle, että se menee parturiin, niin tää vaan tokas: "No mene!"

Pajalta sitten suoraan syömään. Käytiin Rollsissa. Otin sieltä vielä ranskalaisia taskuuni ja söin koko loppu päivän niitä siellä pajalla. "Tää yks vaan vetää ranskalaisia", jep. Ruokailun jälkeen me sitte alettiin siivoomaan siellä ja ihan siistihän siitä mestasta tuliki. Kannoin matot pihalle ja tällästä puuhaa..

Pajan loputtua lähin kiertelee Anttilaan, koska odotin, että Tytti tulee Helsingistä. Näin sitte yhen tutun matkalla asemalle, mutta siitä ei sen enempää. Kävästiin sitten Tytin kanssa siinä asemakahviossa, koska mä halusin vähän lämmitellä. Mulla oli nimittäin housun lahkeet jäässä. Ne oli oikeesti semmoset kovat koppurat. Asemakahvion jälkeen Tytillä käväsemään ja kerroin taas vaihteeks vähän mun päivästä. Sieltä sitten hetken kuluttua lähettiin meille tulemaan, koska mulla oli hirvee nälkä.

Jouduin himassa keittämään ittelleni riisiä, koska mutsi oli tehny jotain hyvää kastiketta, mutta sen kanssa oli nuudeleita ja nuudeleiden seassa oli jotain epämäärästä. Vihanneksia tai jotain. Mutta riisit ja se kana- tai jokuihmeenkastike oli hyvää.

Sit tapahtu kaikkea jännää ja tuli lopulta se ikävä kellonaika kun Tytin piti lähteä kotiin tutimaan. Höh. No mä käväsin keittää kaakaon itelleni ja tulin kirjottamaan tätä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.