IRC-Galleria

Tekko

Tekko

http://tekkomus.blogspot.com/

Kuulumisia.Tiistai 24.03.2009 23:26

Terve ihmiset. Ajattelin jälleen kirjottaa jotain kivaa. Nyt ei tule nakitusta, sähly on perseestä- tai Sims-addiktio-lisäystä, vaan nyt tulee jotain henkilökohtasempaa. Ei kumminkaan liian henkilökohtasta, vaan ihan pelkät kuulumiset.

Pajalla mulla on nyt ollu kaks päivää semmonen hiomisprojekti. Saatiin jotain tuoleja sinne ja ne tuolit pitää hioa ja maalata. Miettikää, yhen tuolin parissa on pyörähtänyt nyt pari päivää. Ja tuoleja oli kaikenkaikkiaan 4, mutta 2 niistä on vissiin jo hiotti ja maalattukin. Toi hiominen on rankkaa jo ennestään, mutta kun sekaan lisätään kipeä oikea käsi, niin siinä meillä onkin tuskainen työpäivä koossa.

Sain tossa viime perjantaina 410 euroa työkkäreitä ja arvatkaa mitä? Kaikki on nyt mennyt. 20 euroa mulle tulee vielä jossain vaiheessa takasin kun lainasin Maahiselle, mutta muuten kaikki on mennyt. 200 euroa porukoille, ostin Simpsonien 10. tuotantokauden, Axen antipersperantti rollin, liikunta housut, uudet kengät, uusia sukkia ja boksereita ja siinähän se sit vissiin oli. 200 euroa ei oo mulle mikään haaste, sen tuhlaa hetkessä.

Sitten tein tossa muutama päivä takaperin loistavan löydön. Löysin nimittäin vanhan VHS-kasetin, joka sisältää Mr. Beania. Jeah! Sitä on nyt tullu katottua kun Simpsonit loppu. Oon ahkera katselijä. Menis helposti kaikki Simpsonien tuotantokaudet yheltä istumalta.

Meillä on torstaina etätyöpäivä ja meiän pitäis suunnitella perjantaiks joku työ mikä on mahdollinen toteuttaa pajan vähäisillä työkaluilla. Mitenhän se on mahdollista? Mulla on nyt muutamaan kertaan menny hermo siel pajalla kun oon alkanu innoissani rakentaa jotain ja sit ei oo oikeenlaista puutavaraa ja pitää ruveta säveltää.. Sit ku oon säveltäny puutavaran kanssa ni sit ei oo työkaluja. Että mitähän siellä voi tehdä? Linnunpönttöjä ja keppihevosia? No thanks.

Mut se oli tässä. Kirjotelkaa mulle jotain hauskaa, koska tiiän, että teitä lukijoita kumminkin on muutama niin tulee vaan paha mieli kun en saa kommentin kommenttia. :(

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.