IRC-Galleria

Tekko

Tekko

http://tekkomus.blogspot.com/

Jummi ja jammi..Perjantai 10.09.2010 07:15

On se nyt kumma..

Ekana yönä ei pysty nukkumaan ennen neljää, koska istuu vielä Amarillossa Nasu kädessään.

Sitten taas toisena yönä herää kahden aikaan yöllä ja istuu tietokoneella syöden popcornia ja katellen Salkkareita.

Miten koulunkäynnistä tällä taktiikalla tulee yhtään mitään? Tuliskohan siihen nyt muutos, kun ei vähään aikaan voi käydä Amarillossa keskiviikkona. Siis ei mitään porttikieltosysteemiä, vaan nyt on ajateltava taloudellisesti.

Vois toisaalta kokeilla myös jättää perjantaikännit pari kertaa kuukaudessa väliin.. EI! Eikö se riitä, että nipistetään jo rahoista keskiviikon karkkipäivä? Perjantaikänneistä ei sovi luopua, koska muuten juopottelusta tulee jokaisen maanantain tapa.

Perjantai on hyvä päivä ryypätä. Tosin, siitäkin on nipistettävä pois Klubireissut, koska ei mitenkään ole varaa. Täytyy siis varata vaan alkoholia, kavereita, pelikortit ja karaokevehkeet. Näin syntyy se rakkaudella väännetty perjantaikännikokemus.

Mutta mistähän tää tämmönen kirjotus sitten lähti yhtäkkiä? Piti kirjotella unenlaadusta, joka on ollut nyt parina yönä hyvin huono. Mutta sitten se karkasikin juopotteluksi taas.

Ahaa, sitten tuli vielä yksi asia mieleen. Mun pitäis vissiin ostaa jotain kynttilätelineitä, tai semmosii pienii erivärisii lasisii kuppeja, joihin sais semmosen pienen tuikkukynttilän palamaan. Jotenkin nää syysillat vaatii sen ja kun porukoilla asuessaan siihen kerkesi ehkä jopa tottumaan. Täällä vaan aina palaa keittiössä ja vessassa valo, joka ei ole kovinkaan henkeäsalpaava kokemus. Jospa sitä siivois kämpän, kävis ostaa tuikkukynttilöitä ja semmosia alustoja niille.. Jotain kivaa alkoholipitosta juomaa ja pitäisi hauskan illan.

Ja hampaan välissä on popcornin siemenestä irronnut kuori. Inhottavasti raapii kieltä kokoajan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.