IRC-Galleria

Tekko

Tekko

http://tekkomus.blogspot.com/

Hohhoijjaa..Maanantai 22.11.2010 22:02

Osaapas ihmiselämä olla tylsää ja yksinkertaista. Ei ehkä pitäis ajatella näin, mutta tältä tää tällä hetkellä tuntuu.

Ma-to: Sä heräät aamulla, sä popsit jotain aamupalaa (jos kerkeet) ja meet kouluun/töihin. Sä teet samaa duunia sen koko duunipäivän, mutta siinä välillä sä käyt vetäsee jotain evästä, että jaksat puurtaa loppupäivän samaan kaavaan. Sit sä pääset koulusta/duunista ja meet himaan. Jos sulla on niin yksinkertanen elämä kun mulla, ni sä vaan dataat loppupäivän. Siinä välissä saatat käydä jääkaapilla ihmettelemässä valoa, koska siellä ei mitään muuta ole. Toisinaan sä käyt myös tupakalla, jos sulla on siihen taipumusta. Ainoita valopilkkuja tylsässä arjessa on mielenkiintoset tv-ohjelmat, joita ei kyl paljoo ole. Ja illalla sä vaan meet nukkumaan.

Pe: Sama kaava aamulla, jotain evästä naamaan, kouluun/duuniin, mut tässä on se jännitys. Sä kelaat kokoajan iltaa. Sä kelaat kuinka sä korkkaat ensimmäisen juoman, ja kuinka sä sitten humallut kun jatkat sitä juomien korkkailua hyvään tahtiin. Mut tää on vasta ajattelutasolla, ja se pistää toisinaan ehkä vituttamaan. Ja kun vituttaa, kaikki kestää pidempään, eli tuntuu kun aika matelis ja ilta ei tuu koskaan, aika perseestä. Sit sä pääset himaan, sä meet kaupan kautta, ostat itelles viimesillä rahoillas jotain juotavaa, että pääset alottaa perjantain, jes. Sit sä siirryt kotoota jonnekkin kaverille/baariin vetää lisää tavaraa nuppiin ja hups, yhtäkkiä onkin lauantai.

La: Sä heräät kaverin vessanpöntöstä ilman alushousuja. Sit sä siirryt himaan ja makaat krapulassa, tekemättä mitään. Mieles tekee kokoajan jotain tosi rasvasta, kuten esimerkiks jotain kebabii, pizzaa, yms. Mut ei sul oo rahaa, ku eilen meni kaikki niihin ensimmäisiin juomiin. Sit sä rupeetkin kelaa edellistä iltaa, etkä muista sieltä kun jotain pieniä pilkahduksia. Sit sua taas vituttaa. Sit aika taas matelee ja sä saatat ehkä jo kelailla sitä, että olispa jo maanantai ja paluu arkeen. Ankeeseen arkeen, joka ei edes sitten kun se tulee, niin kiinnosta sua paskan vertaa. Lauantaina on vaikee krapulassa keksiä mitään kehittävää, joten sä vaan lööbaat himassa, kattelet töllöö/leffoi/pornoo, sit sä käyt välillä tupakalla, jos sulla on taipumusta siihen. Sit sä meetkin onnellisena illalla nukkumaan, etkä saanu taaskaan mitään pätevää aikaan..

Su: Sä heräät ja rupeet miettii lähenevää arkea. Ei jumalauta, taas se tulee, enkä mitään oo saanu aikaseks. Sä saatat kelata, että toisaalta se on ihan hyväkin, vähän vaihtelua tähän himassa lojumiseen. Ihminen ei oo koskaan tyytyväinen - duunissa se toivoo, et ois himassa. Himassa se toivoo et ois duunissa. Arkena se kelaa, et oispa jo viikonloppu. Viikonloppuna se kelaa, et jumalauta ku pääsis jo töihin.. Tämmöst sä mietit koko sunnuntain, etkä saa taas mitään aikaan. Sit sä innostut illalla tekemään jotain ja skippaat vahingossa hyvän tv-ohjelman ja sekös pistää taas vituttamaan, joten sä painut nukkumaan.

Sit se sama rumba alkaa alusta. Mitä itua tässä on? Häh? Jokainen päivä tuntuu samalta ja tälleen. Tämmöset on fiilikset mulla nyt. Kiitos moi, kannatti lukea.
"Nouse jo ylös" ei pysty.
"Oot sä menos duuniin?" ei pysty.
"Siivoisit joskus" ei pysty.
"Mee käymään lääkäris" ei pysty.
"Hanki joku harrastus" ei pysty.
"Nauttisit elämäst" ei pysty.
"Vedä ittes narunjatkoks" ei pysty.
"No tekisit ees jotain" ei pysty.
Skandaali - Ei pysty

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.