IRC-Galleria

Tekko

Tekko

http://tekkomus.blogspot.com/

Minkä ihmeen takia?Keskiviikko 24.11.2010 19:52

Niin, siinä kysymys. Minkä ihmeen takia multa tulee nyt tämmösii angsti-merkintöi? Miksen mä osaa kirjottaa mitään hauskaa? Miksen mä voi olla kirjottamatta mitään? Niinpä.

Nyt mä oon koko päivän vaan kelannu, et miksei ihminen voi löytää "sitä oikeeta".. Vaikka mä en usko koko satuun, että jokaiselle ihmiselle on se joku jossain.. Tai ehkä mä ennen uskoin, mutta se siitä sitten.

Nyt mä taas kuulostan niin säälittävältä sinkkumieheltä, että ei mitään rajaa. "Miksei mulla oo naista, yhyy?" ei ollut tarkoitukseni. Eikä tää oo ees yhtään mun tapasta olla täällä vinkumassa siitä, siksi mä nyt hieman ihmettelenkin.

Jotenkin tekis mieli kysyy, et mikä vika mussa on, mutta jätän kysymättä, koska vika ei ole mussa. Kukaan ei vaan tajuu mitä ne menettää mussa. Vähän itsevarmuutta kattokaas.

Jos mä nyt saan suoraan avautua, täällä kaikille teille kivoille ihmisille, niin sanon suoraan, että mä olen ehkä siltä kantilta harvinainen mies, että vaikka mä puhun "pillun saamisesta", ni se ei oo se mitä mä naisesta oikeesti haluun. Onhan se tietty aina ihan kiva lisä siihen, mutta ei se oo se pointti. Alkaa muuten uhkaavasti muistuttaa jotain treffi-ilmotusta, hah.

Ja niin, jatketaan tota äskestä juttua siten, että mä olen niinkin sitoutumiskykyinen ihminen, että jos mä olen yhen kanssa.. No niin, en mä kiellä sitä, ettenkö saattais joskus toisia naisia kattella, ihan vaan sen takia, että se on meille miehille tapa säilyä hengissä.. Mitähän toikin tarkotti. Tulee taas hieman epäselvää tekstiä, mutta kuitenkin. Saatan katella muita, mutta sen teen vaan harmittomana hupina. Mutta muihin naisiin en koske, jos varattuna joskus onnistun pysymään.

Mua vituttaa ihmiset, jotka pettää.. Mä en oikeesti tajua sitä hommaa. Jos haluu hyppiä vieraissa, ni oishan se ihan hyvä kertoo sille toisellekkin osapuolelle, että nyt asiat on näin, että lähetkö mukaan vai lähenkö mä niiden toisten matkaan..

Mua ei oo tietosesti koskaan petetty, mutta voihan se olla, kun ei ihmisiä koskaan tunne tarpeeks hyvin, etteikö niinkin ois voinu joskus jossain suhteessa käydä.. Mutta se on yks asia, mitä mun on hyvin vaikee antaa anteeks. Se on oikeesti, et se on minä, tai sitten ne kaikki muut.. Jokainen tekee oman valintansa, jonka luulis olevan aika helppo - tottakai ne muut, koska niitä on enemmän.

Nostan hattua taas niille, jotka tän koko mun vuodatuksen jakso lukea. Ja ne, jotka hyppäs suoraan tähän loppuspiikkiin, mä sanon vaan, että.. No, en sano niille mitään.

Kiitos, anteeks, näkemiin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.