IRC-Galleria

Tekko

Tekko

http://tekkomus.blogspot.com/

Joulukuun luukut 17, 18 ja 19.Maanantai 20.12.2010 06:18

Seitsemästoista luukku saa sisällökseen videon, joka on kylläkin kuvattu jo jokunen päivä sitten. Kissa-aiheinen video tällä kertaa.
Kahdeksannelletoista luukulle en taaskaan keksi mitään - keksittekö te? Höh. Tässä on tullu sairasteltua ja tehtyä niin paljon kaikkea muuta, että ei oo kerenny yhtään panostamaan tähän 'joulukalenteriin'. Koneen uumenistakaan ei enään löydy vanhoja kuvia, hmm. Tuli meinaan taas tutkittua koko roska läpikotasin.

Tutkitaan sitten yks vanha kuvasivusto, jos sieltä löytys jotain mitä täältä ei löydy. Hah, heti alko löytymään.
- Vuodelta 2007, eli semmonen päälle 3 vuotta vanha kuva. Jotenkin tykkään ite tästä kuvasta.
- Tästä kuvasta ei oo mitään niin varmaa. Kaiketi vuodelta 2008. Tietojen mukaan kampauksen tarjosi Hobitti. Eikä ole rastat, niinku ite erehdyin ensin luulemaan kun näin ton kuvan pitkästä aikaa. :D
- Epäselvä kuva, mutta lisätään tähän loppuun silti. Kuvassahan on siis hieno haava, jonka mä sain yhen kaverin pyörän lokasuojasta Valintatalon pihalla. Se piha oli ihan veressä sen jälkeen. Eikä tota ees tikattu, pelkkä liima väliin ja kiinni.

Tähän luukkuun ei taida tulla sitten mitään. En ainakaan löydä mitään mielenkiintoista. No, koska materiaalin puutteessa eletään tässä, niin lisään tähän pari kuvaa tuolta kaukaa historiasta.
- Kauniisti pukeutuminen on ollut minulla verissä aina. Kuten kuvasta näkee.
- Mitämitämitä? Tätä olin kuvaillut lauseella: "Minkä nuorena oppii, sen vanhana taitaa." Eikai sitä toisin voi ilmaista.

Se oli sitten siinä. Katotaan keksinkö seuraaviin luukkuihin taas mitään. Bye!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.