IRC-Galleria

Blogimerkintä

« Uudempi -

Uusi kotisivu ja Uusi single!Keskiviikko 07.10.2009 21:08

Lomilta siis palailtiin jo aikoja sitten ja sorvin ääressä mennään! Vähän on ollut taukoa viime blogista joten kerron tässä pähkinä kuoressa missä mennään.

Uusi levy ilmestyy siis helmikuussa 2010 jonka jälkeen on tarkoitus aloittaa kunnolla taas keikkailu täällä kotimaassamme. Ollaan otettu tähän syksylle vain muutamia keikkoja ettei pääsisi totuus unohtumaan ja live-kunto hyytymään.

Uusi netti saitti on nyt vihdoin auki. Jotain pieniä lisäilyjä sinne vielä ilmestyy mutta pääasia on että saatiin se auki! Uutta putkeen! Käykäähän tarkastamassa www.thegiantleap.com

Myöskin jo hämmästystä aiheuttanut uusi single "Best Time Of Your Life" on juurikin tuloillaan ja se toimitetaan radioille tän kuun lopulla! Joten älkää huoliko, sitä ei pidäkkään olla vielä missään saatavilla! ;) Biisi on mulle henkilökohtaisesti erittäin tärkeä ja oli erittäin terapeuttinen kokemus kirjoittaa teksti kyseiseen biisiin. Eli tottakai jännittää että miten se otetaan vastaan. Fingers crossed!

Kuvasin aikanaan studio sessioista erinäisiä videoklippejä mun pikku kameralla ja katotaan saataisko niistä aikaseksi pientä sekoilu pätkää teille kaikille joita kiinnostaa mitä siellä studiossa oikeen tapahtuu. Tästä myöhemmin lisää kunhan saadaan joku oikea leikkaaja allekirjoittaneen tilalle.

Eli kaikki täällä päässä hyvin paitsi että kiire olisi keikoille soittaa teille uutta musaa. Mutta eiköhän se kevät tule taas nopeasti ja saadaan homma käyntiin siltä osalta.

Tulkitsen tähän loppuun legendaarisen risteilyisännän slogania :
- "Se on teistä kiinni badit, Käy!"

Hyvää Syksyä kaikille!!!

- Sebu

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.