IRC-Galleria

_d

_d

are you happy now, are you gettin' high

Uusimmat blogimerkinnät

Jyväskylä <3Keskiviikko 13.05.2009 20:55

Valmiiks jo ikävä kaikkia täällä! Enää huominen koulua.. NYYH!

Sitte 7.9. vasta jatkuu tää opiskelun tapanen. Pitää lähteä vähä vielä tänään kattelemaan maisemia (=ottaa viinipullo mukaan ja antaa illan viedä). Ehkä vaan yksille, toisaalta olishan se hupaisaa taas ylenantaa koulussa ku en ookaan siihen lähipäivinä ajautunu.. Sähkökerta teknisestä, kuuluu nykyopettajien yleissivistykseen ilmeisesti, kuulostaa hitusen vaaralliselta darras. No, jos on sen jälkeen uus kampaus niin tiedätte kumpaa syyttää, mua vai alkoholia.

Viikko sitten tais olla kevätjuhlat. Siitä viikko niin oli vappu.. Tästä viikon päästä on ei mitään. Seinäjoki. Rästissä olevia, palauttamattomia tehtäviä.. Jee.

Tänään oltiin tsiigailees minkä näkösiä ihmisiä hakee nyt opekouluu.. Oli tuttujaki. Ja sitte jotain sellasia hiirulaisia jotka Emmiä lainatakseni ei saa päästä. No ei ne kyllä siltä näyttäny että toivoa oliskaa. Ollaanpa sitten taas ystävällisiä.

Perjantaina täällä juhlitaan Hartsan synttäreitä mutta mun on poistuttava Seinäjoelle että oon lauantaina valmis kohtaamaan ikäviä asioita :s

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.