IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

---Torstai 30.01.2020 04:08

Tässä kuvassa... olenko väärässä, vai onko kuvassa valkea levy, jossa on kiinni tähtimäinen juuri-käsi? Minä löysin syksyllä "mustien liaanien valmistamasta timantista" (rantakivestä) vaalean levyosan, valokuvasta. Siinä näkyi kuin reikiä. En tiedä, voiko tuo valkea olla mitenkään sitä vastaava. Se oli jotenkin 'hyytävä', ja tämä myös.




________________________________________

Jinin ja jangin JIN, 6, on sama kuin ojentaa-sanan JEN. Ojenta hyppää ilman TA:ta 7:ään, ja kun O:kin poistetaan, jää JEN.
Nurkissa on muunmuassa bis nis jen ten. On niissä muutakin, mitä kaikkea nyt sanoja onkaan maailmassa, niin aika moni niistä kuuluu noihin 4:ään nurkkaan. Ai jahah! Baskin jumala jain-ko ... mikä hemmetti se on... a-kirjain vie 6-jin:stä 5:een, salaman paikkaan, joka on kaikenlaisten Perkunas-jumalien paikka, mutta ko muuttaa sen 10:ksi. Noh, 10:llä on sama nimi kuin 3:lla, monessa kielessä, se viittaa "jumalaiseen yhteentuloon". Lähinnä näen renkaan hitsattavan 3:sta kaaresta=halkaisijasta kokonaiseksi. Jos se olisi JAIN-KA, eikä Jainko, niin se voisi olla sellainen 6:nen, joka käy ihan kuin viittaamassa ja koukkaamassa salamassa ja menee takaisin sinne tyyneen 6:een. Onpa yhtä erikoinen jumala, kuin se arabien ym Eel, joka on jälkeen lounaan mutta ennen aamiaista. :) Kummassakin on sähköön viittaavaa, jos eel on ankerias. Ja pyytö on saan eellä... ja eellä ollaan isommassa numerossa. Suunta on isompaan päin, niin eellähän se sitten on se isompi.
Eel on vähintään 2 kielen mukaan 7 tai 8. Reen vastakohtana se olisi 8. Mitä sieltä löytyy eeliin viittaavaa, on ainakin: kokonainen täysi ehyt ympyrä, johon saattaisi liittyä se ankerias. Ympyrä ja onkelia, kaikki yhdessä pitoja pitämässä iltanuotiolla, on piiri, ja siihen sopisi "virtapiiri" mainiosti. Muu asia, jota on numerossa 8, eeliin viittaavaa, on EELLÄ menevä kyntöaura, sekä eellä kulkeva kyntöauran vetäjä. Sekä härkä että sähkö/ukkonen, niitä yhdistää VOIMA. 8:n vastapäätä on aurinkovoimaa.

Isä näytti sormiaan tytölleni tai pikkusiskolleni, ja kysyi: Ossootko lukkee?! Ajattelin, että onko se nähnyt esi-isiensä tekevän saman, sen verran outo se esitys oli. Se unohtui kansoilta, (vai eikö ole unohtunut tyystin?) mutta onnistui kulkemaan pienenä muistona minuun asti! En minä sen takia näitä kaivele, vaan ihan ite keksin ja löysin. Minä arvasin, että numeroitten nimet tarkoittavat jotakin. Muutakin kuin numeroita.
Isä opetti ket(tu) -sanan, äiti opetti iartaa-verbin, sapluuna-sanan opetti yliopiston sihteeri vuonna 1989. Aika myöhään opittu sapluuna-sana.


7:stä tuli nyt tuollainen. En tiedä, onko siinä väärin jotain. Oikeastaan kiin-i & kin-ni -sanat olisivat 2. Mutta saa kiini muodossa catch olisi 7. Ja katsi-muotoisena ehkä 2. Vangita-merkitystä on jossain atri:ssa eli 2:ssa... Kumpiko on saada kiinni, 2 vai 7? Tai oikeastaan "sa-kini" tai "sa-kin-ni" onkin ihan oikeasti 1. Jos sa laitetaan siihen. Ja koska kulta on japaniksi kinni, niin 2 olisi se kulta - JOS agin, hopea, olisi 6:ssa. (Vangitseminen onkin silloin pauloihinsa saamista ja vangitsemista lumoamalla. 2=elämä ja rakkaus, ja ehkä myös metsä ja lehmä.)

JAA-HE unohtui. Ylös 3:een olisi tullut, kaikkien eri karkeuksisien mureitten joukkoon. Valkea jauhe, sool.


Kolvissa muuten on bendum.

6 hopea häpeä valhe ei matchää matchu vs totuus [saa kulta =sa kinni] 1
2 elämä leva liv love lav väli valley 2 a-tripolis
7 totki horn sarvi stetoskooppi duo-ni? sydän levata ben-dome knee kni
7 match. Sopiva-sana ehkä oli sho-bi-vas.
6 agni tulenjumala (hopean)valu. Val-u = val-he. Agni = agin.
5 onko tämä, yhteys, net, sitten aagin = aaki? Yhteys auki, salama maahan. Vastakohtana sinetti 10.

sii(hen) lop(pui) iarto, (ilta vapaata) - vastakohta: o-trai-polis 3
sii(hen) lop(pui) irta - vastakohta: a-tri-polis vangita/kiini love lumota 2

du-o-ni jos olisi TUONI, niin se matchäisi 8:aan "siihen loppui (sydämen) iarto". Tuonea taas seuraisi hyvin sidosten ja kudosten rikkoutuminen, 9.

boi bai pojke poikki väli laakso , eel on 3 (päivää)
nina tit-o tytö, eel on 6 (päivää)

sani-ai, sunny eye, 2, love elämä. Nuori elinvoimainen. Match aurinko haarukassa? Oliko hathorilla, joka oliko lehmäjumala? 2
Sunny eye nee, stetoskooppi esiin. Iartaminen loppuu. Saniainen... varjoon ...

Moss vaikuttaisi olevan 8 ... onko ho-moss sitten ihmiset? Onko mees 3 ja seem 8?

3 kato duho haja ? 4 hermot sienirihmastot, 4-9 hajottajasienet murta kudokset ... fung.... sieni... fong...vangita/huone .. fing = vangita/verkko 5 ...fung 4-9 ... fong 3 fång-a 2, utu fåga, sumu fåg, sum som 3 sun son 3
Fang = set/let go = 2:n vastakohta = 7. ....fangi/vangi=2 = fonga ...fong=3. Fongi=8. Phongo=4. She-fong = 2.

JOS rapu rikkoo, olisi 10 rap pari, Lap paLi. Etsin sabmea ja saamea. 5=fing, ja 1 ehkä fin. Nurkissa pyöritään.
Mutta som:sta seuraa, että 8=somi, ja 7 olisi tarkkaan ottaen ehkä suomi. Mutta jos aletaan lisätä eteen-hyppyjä sanojen keskelle, kuin baskit taaksehyppyjä sanojen keskelle, niin 8:n somi:sta saa soomi-sanan hyppäämällä 9:ään.
Sab jos muutetaan sa-pi:ksi, ja siitä vielä sap:ksi, se on 7.
Sap ja suomi asettuvat samaan paikkaan, numeroon 7.
En usko, että sabme olisi kierteisen valheen maa 6. Toisaalta se voisi merkitä jotain vallan muuta, vaikkapa hävityksen ja repimisen vastakohtaa, jangin vastakohtaa, JIN:iä, se 6. Rauhaa, vaikka 6 onkin pelkkä "RAU" jossakin kielessä. 6= xi/sis. ..."taivas on aina sees" >> saattaa tarkoittaa samaa 6:sta kuin JIN. 7:sta hyppy taakse. SEs. Samanlaista kieltä kuin turkki: bis=1. 6 ASET-tunut vakaa selkeä "riehumaton, repimätön". (Asettunut uomaansa kuin sula metalli muottiin ja vesi kuoppaan? En tiedä... :)

______________________________________________________

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.