IRC-Galleria

Skin (Lumene)Perjantai 10.09.2010 23:12

ajattelin vetäistä teille tällaisen ihananpikkukivan postin ihonhoidosta, kun siitä aiheesta on multa myös kysytty (: karu totuushan on se, että hyvän ihon joko saa, tai sitten ei. sen enempää asiaa korostamatta (toisinsanoen yrittäen välttää antamasta itsestäni itserakasta kuvaa), sanon vain ohimennen, että minulle on käynyt ihan hyvä tuuri kasvojen ihon suhteen. olen siitä ihan iloinen. kaikillahan meillä on puolemme :)
mutta täysin kohtalon käsiin ei ihon kuntoa tarvitse jättää; oikealla hoidollahan meistä tytöistä varsinkin suurin osa huoltaa nassuaan. sain Lumenelta hyvän perusihonhoitosetin meikkien kanssa, johon kuuluu (kuvassa vasemmalta oikealle):


-meikinpoistoaine
-kasvopesu
-kuorinta
-kasvovesi
-näppyjen pelastusgeeli (pikkunen)
-kasvorasva
mulla oli myös aikaisemmin kaikista näistä vastaavat tuotteet, joita olen käyttänyt. olen ollut erityisen iloinen siitä, että nyt mulla on kaikki samaa sarjaa. saman sarjan tuotteita kannattaakin käyttää.


ihonpuhdistuksen suositellaan toteutettavan juuri tässä järjestyksessä, jossa ne tuossa esittelin :) PAITSI kuorinta, jota ainakin Kaikki kauneudesta -kirjan (una nuotio) mukaan tulisi käyttää 1-2 kertaa viikossa.


ja taas pukkaa arvontaa! huomio kaikki tummempihipiäiset! täältä pesisi aika unelmasetti nyt niille, joilla on tummempi iho ^^ nimittäin Lumenen meikkivoide ja puuteri! ottakaa huomioon, että nämä ovat tummia (14, Fudge)!

eli tee näin: vippaa tähän postaukseen joku kommentti - ihan mitä vaan, ei vaikuta voittajavalintaan, koska kyseessä on arvonta. ja osoittaaksesi intosi osallistua juuri arvontaan, laita <3 ihan kommentin eteen! Viel Glück!
edellinen arvonta (peitekynä, ks. edellinen postaus) päättyy huomenna, eli lauantaina! vielä ehdit siihenkin! ;)

~Millabella

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.