IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Maailman terveyspäiväMaanantai 08.04.2013 02:16

Tänään vietetään maailman terveyspäivää. Minä en koskaan vietä sitä, sillä minä olen humalassa joka ikinen päivä ja joka ikinen vuosi. Itse asiassa taisin viettää päivän ilman alkoholia viimeksi vuonna 2009 kun olin sairaalassa ja liian väsynyt ja heikko lähteäkseni pois sieltä .Sairaalassa viimeksi taisin potilaana olla 2010 alkoholin ja kipulääkkeiden yhteisvaikutuksessa kun pyörryin yhtäkkiä keskelle katua ja joku soitti ambulanssin. Toivottavasti teidän elämäntapanne ovat terveellisempiä.
Minä joka tapauksessa heräsin tänään hieman ennen yhtä ja sitten aloin ryyppäämään viskiä. Menin koneelle ja huomasin sen, että jollain ihmeen tavalla Cassie Steelen kuva oli päätynyt tietokoneeni taustakuvaksi. Milloin tuo oikein tapahtui? No oli jo aika saada taustakuva koneeseen. Silloin kun minulla oli vielä pöytäkone, niin taustakuvat vaihtuivat usein ja sinne päätyivät ajoittain joitakin tuntemattomia randomeja irc-galleriasta. Minä myös menin galleriaan ja olen siellä tälläkin hetkellä. Kävin myös tsekkaamassa onko Delphia laittanut postia minulla, no eipä tietenkään. Tein myös nettitestejä, kuten sivistyssanatestin. Ei kyllä aavistustakaan mitä sanat tarkoittivat. Minullahan oli samanlainen ”ongelma” edellisessä työpaikassani kun en oikein tajunnut kaikkea mitä ihmiset sanoivat. Minulla on pari esimerkkiä ”Kirjoita se nominatiivissa” ja kerran piti kirjoittaa superlatiiviseen muotoon. Oli pakko aina kysyä mitä ne ovat. Tunsin usein itseni aika tyhmäksi kun en tajunnut sivistyneiden ja hyvin koulutettujen keskuudessa paljon mitään. Se on muuten vittumaista olla ammatissa jossa on epäpätevä. Niin ja se jatkuva politiikasta puhuminen. Mietin pitkään ja usein, että ne työkaverini olivat varmaan tylsimmät ihmiset jotka olen koskaan elämässäni tavannut.
Ei tässä muuta. Nyt on klo 16:15 ja jatkuu myöhemmin.

Jatkuu nyttehn jan tuossa välissä tapahtunnut sellaista notta olen katsellut Steve Wilkos showta ja amyös Pasilaa ja syönyt klme nakkia sekä tieteysti juonut viskiä. Tein joitakin testejeä netistä, en oikein enää muista mitä. Ainakin ajossain itsaritestissä minun käskettiin lopputuloksen kannalata hakea apua, etten toteuta aikeitani. Yritetty on aikoinaan, onnistuttu ei. On tuossa muutakin varmaan tapahtunut, muttaen vain muista mitä.

Hyvää illanjatkoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.