IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Kansainvälinen museopäiväSunnuntai 19.05.2013 02:13

Tänään vietetään kansainvälistä museopäivää. Minä itse en ole käynyt museossa vuoden 2008 jälkeen, joten siitä on jo aikaa. Aikoinaan koulussa kävin Ateneumin taidemuseossa Taide- ja kulttuuri kurssillani.
Minä heräsin joka tapauksessa suunnilleen puoli yhden aikaan ääneen, joka kuulosti aivan siltä kuin joku olisi soittavan ovikelloa. Olin nähnyt painajaista, että minut oli pakotettu takaisin edelliseen työpaikkaani. Menin sinne sitten sekona aseen kanssa.
Noustessani sängystä, huomasin häntäluuni olevan edelleen huonossa kunnossa, mutta kestän kivut kuin mies. Aloin sitten juomaan viskiä ja menin nettiin. Katsoin yhden jakson Degrassia ja tulin sitten tänne galleriaan samalla kun kuuntelin musiikkia. Vaikka minun alleriakyselyni onkin ollut jatkuvasti etusivulla, niin en silti ole saavuttunut tarvittavaa 10 000 vastaajan rajaa. Sillä määrällä saisin sen Arvuuttaja –natsan. Tällä hetkellä minulla on hieman yli 7700 vastaajaa. Katsoin myöhemmin Dragons Den Canadaa muutaman tunnin ja muutamia lyhyitä Youtube –klippejä. Esimerkiksi maailman vaarallisin eläin on jonkun ihmisen mielestä suistokrokotiili sillä perusteella, että ne elivät ennen dinosauruksia ja syövät jokaissen eläimen. Mietin kuinka monta vaarallista eläintä Suomessa on. Ainoat mieleen tulivat karhu ja susi, sillä kyyn myrkky ei riitä tappamaan minua. Se tappaa harvoin aikuisen ihmisen.
Ei tässä nyt muuta. Klo on nyt 19:42 ja jatkuu myöhemmin.

Nyt jatkuu ja tuossa välissä olen juonut viskiä ja pelasin GTA 3 –peliäni ja kyllä se ihmetyttää vähän kuin kävelen keskellä katua haulikko kädessä, niin poliisi ei noteeraa mitenkään kun kävelen ohi, mutta sitten jos lyön jotain randomia poliisin huomatessa niin kiinnostus herää kummasti. Kyllä minä vähän luulen, että minua käskettäisiin laskemaan se ase jos kulkisin sen kanssa kadulla. Minä katsoin myös Shark Tankia ja Matthew Pritchardin ja Michael ”Pancho” Locken Pain Meniä. Ei kai tässä muuta, vaikka onkin taas sellainen, tunne että jäi jotain mainitsematta.

Hyvää illanjatkoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.