IRC-Galleria

turol

turol

ari matti teräväinen Universumin sanan saattaja : Universumi mukana matkalla ! Vastaus salaisuuteen : ite - taiteilija universumista !

Selaa blogimerkintöjä

Erinlaisuudesta olen oppinut pohjoispohjanmaalla on heti kun siintä syystä tulee sosiaalinen siis jopa torjunta jäät yksin hyväksy se lopeta yritys..

Kiitoslistassa on etusijalla 1974 -75 Opettajia muutama Psykologi ja Psykiatri ja Hallinnon virkailijoita Prykratia.........


Olla kaveri tai porukoida siis siinä siis yhdessä hetkessä nuku yön ylitse ja se on ohitse sitä ei ole enään olemassa elämässäsäsi..

Yksinäisyys on aina se syvä siis merkkitys juuri vain siintä mitä on syytä olla ottamatta syylisyytenäsi syylistämättä siintä itseäsi millään tavalla.

Turhaa sillä sinä et siis koskaan kuule etkä tiedä todellista syytä tähän tai tuohon syyhyn miksi ja mitä.

peruskoulun yhteiskunallisen koulutuksellisen merkityksen epäkohdista löytyy se kaikki mikä on mennyt vikaan 39 vuotta !


Vahvistuu voi sulkea kanavia tunne elämän köyhtyminen on seuraus siintä on turha kysyä yrittää sovitella erilaisuudestaan ei saa positiivisia pisteitä.

Joka tapauksessa on yksi syy miksi ei voi sillä mitään muuttaa..

Taikakeinoja ei ole johtuu siintä muut tiedostaa erilaisuutesi siintä ei ole ulkoista näyttöä mutta he silti sen tiedostaa aina uudelleen..

Tätä lehteä valokopioista koottua juttua on tehty 200 - 299 kappaletta siinä on 10 -39 kasipuolista valokopiota per kokoonpano ....

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.