IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Harrastukset
Perustettu
21.8.2005
Tilastot
Käyntejä: 3473 (1.7.2008 alkaen)
Kommentteja: 3
Koko
211 jäsentä
Tyttöjä: 174 (83 %)
Poikia: 37 (17 %)
Keski-ikä
33,0 vuotta
Otos: 132 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 32,5 vuotta
Poikien keski-ikä: 35,4 vuotta

Jäsenet (211)

Knaakka90TEGAMiTuu||aMordeth-Vee-h_nn_MariajahancaroWhimsical[jansquu]duckksini_tHelmarihunajakukkaHyNNa^nyJen

WespaKollektiivinen e-kirjaprojekti :)Luonut: WespaKeskiviikko 13.01.2010 01:20

Jee
mitäköhän tänää tekis

vähäkö hoksasin et kirjottamine ja lukemine on silti iha amazing ja kivaa ja ahh <3__<3
Luin just ton 'Så Dumt!' kirjan ja yhyy se on sillee kreepiä ku tulee sellane fiilis et ois lukenu jonku koko elämä ja sillee ku tietää etse o tru story..
Mä muuten haluan sen Kajn kirjan sese, 'Se till mig som liten är' <3
Ja sitte haluun jotai uusii kauhukirjoja... ja ja sen uusimman Vargbröder kirjan, se se Ondskans Schaman vai mikä onkaa <3

Nii, suunnitelmia tänää, öh. Leivon ehk jotain. Ehdotuksii? :'D

_chemical[Ei aihetta]Luonut: _chemicalTiistai 22.12.2009 18:53

tahtoo

ja


saa ostaa synttärilahjaks vinkvink

ErQLuQnurkkausLuonut: ErQTorstai 10.12.2009 23:28

Jee no tulipaha viimein käytettyä se Infon lahjakortti jonka joku oli antanu lahjaks riparijuhlissa =D Eli siis 50 €n lahjakortti ja 4 € kaupan päälle uppos siihen Aku Ankkaan, Don Rosan uusin kokoelma Kolmen Cabarellon Paluu ja Jari Tervon Koljattiki tarttui mukaan! ;P Pakko lukee se kun vaikuttaa arvosteluiden ja kohun perusteella huipulta!

Nii ja sitte ostin Lady GaGan The Fame Monsterin, ihan ok albumi mut ei oo yhtä hyvä kuin eka The Fame. Joka tapauksessa loistavia biisejä löytyy Bad Romance, Alejandro (jonka uus versio on taivaallinen ah <3), Monster ("he ate my heart" <3), Dance In The Dark ja So Happy I Could Die. Teeth taasen ei oikein iske ja tuntuu enemmän täyttöbiisiltä.

Sieg[Ei aihetta]Luonut: SiegKeskiviikko 23.09.2009 22:13

Lordi John - Veitsenterän veljeskunta on aika kamala kirja. En taida jaksaa lukea sitä loppuun, vihaan sitä että kaikilla hahmoilla menee tosi huonosti (minulla olisi tosin enää alle neljäsosa lukematta, mutta taidan vain ottaa muualta selvää, miten se loppuu).

Kirjaston hakuohjelma tarjosi listallisen, mutta koska siellä ei ole Astrid Lindgrenin Veljeni, Leijonamieltä, en luota listaan niin.
Lainasin neljä (osan listalaisista olin jo lukenut). Mutta kaipaisin vinkkejä muista. Mainitseppa siis jokin, jonka olet lukenut. Ei välttämättä tarvitse olla kehuttava, olen nääs "kiinostunut teoriasta".
YT-neuvottelut veivät ns. päivätyön. Haen jatkuvasti uutta, mutta myös luon omaa alaa koska tuntuu että IT on tällä hetkellä jotenkin pöpelikössä. Sitä paitsi kukaan ei tunnu olevan koskaan tarpeeksi iso kiho, että voisi edes jollakin tasolla taata millään lailla työpaikan pysyvyyttä. Jokainen vain tekee hommiaan, ja raportoi taas ylemmälle. En pidä kauheasti isoista firmoista. Niissä on jotain mikä vain iskee omaan käsityksen tehokkaasta ja kehittyvästä toiminnasta. Firmoihin jää pesiytymään huonot best-practiset; asioista keskustellaan kyllä kahvihuoneessa, mutta harva juttu johtaa mihinkään; tulee hieman panopticon ilmiö esille, joka nostaa kynnystä parantaa asioita. Tietty toiminto voi olla 20 vuotta vanhentunutta, joka olisi pitänyt vaihtaa jo aikoja sitten; mutta niinkuin isoon kirjastoon, myös isoihin yrityksiin jää nurkkiin pölyttymään paljon asioita joihin ei kosketa.

On näissä varmaan monenlaisia, ehkä en ole nähnyt vielä niitä jotka toimivat uutta luovalla tavalla.

Yksi poikkeus; Bransonin luovima Virgin-yritysrypäs, jonka perusidea on pitää yksiköt pieninä ja nälkäisinä. Luen Sir Richardin kirjaa tälläkin hetkellä, Business Stripped Bare.

Raxu]On se surullista... Luonut: Raxu]Maanantai 17.08.2009 21:24

DefoniMiss Materialist is Pissed OffLuonut: DefoniMaanantai 03.08.2009 21:06

Surffailin netistä Poppy Z. Briten kirjoja, joista monet on erittäin kiven alla. Akataamisesta kirjakaupasta onnistuin löytämään "Crow Lazarus Heartin" pokkariversion ja "Plastic Jesusin" KOVAKANTISENA. Tossa kohtaa pieni kirjafriikki kusi hunijaa. Kuvitellaan todella isoa musiikkifania, joka on ottanut elämäntehtäväkseen kerätä lempiyhtyeittensä vinyylit ja sitten onnistuu randomista divarista vahingossa löytämään ylihinnoitetun kappaleen jostain erittäin harvinaisesta, ei-mistään-saatavasta LP:stä.

Yeah. That's how I felt.

Tilaukseen meni samantein, 50€ pulitin kahdesta vaivasesta kirjasta, ja nätisti odotin tarvittavat kolme viikkoa, jotka sivu lupasi postitusajaksi. Kirjoja ei näy, lähetän sähköpostia, että millonkohan mahtaisin saada ne.

Ensimmäinen vastaus: "Näyttäisi olevan loppuunmyytyjä molemmat. Tutkimme asiaa."

Toinen viesti: "Crow Lazarus Heart ei ole saatavilla. Lähettäisitkö tilinumerosi ennakkomaksun palauttamista varten?"

Ja kolmantena: "Plastic Jesus ei ole saatavilla. Lähettäisitkö tilinumerosi ennakkomaksun palauttamista varten?"

Jos en olisi lähettänyt tiedusteluviestiä, niin olisivatkohan mahtaneet koskaan ilmoittaa asiasta ja palauttaa rahoja?

Nyt vaan ketuttaa turhanpäiväinen kolmen viikon odotus ja hypetys.

Oh well. I'll get over it. Mutta Akateemisesta en enää tilaa mitään.