IRC-Galleria

Etsi blogeja

Toiminnot

Uusimmat blogimerkinnät

« Uudemmat -

mmelisia<3Luonut: mmelisiaSunnuntai 31.05.2020 17:20

MOSsiRakkaus hukassa?Luonut: MOSsiSunnuntai 31.05.2020 16:14

Jano yllätti hukkuneen vedessä,
rakkaus oli vieressä,
kun hän jäsenteli palapeliä
portailla, kompastui askeliinsa
ja hukkasi itsensä.
Armo saapuu armahtaville,
myötätuuli vastaantuleville,
mutta ei koskaan sinulle,
sillä katseesi oli kiinnittyneenä
pelipaidoissa, ei koskaan
syyhyn, miksi olet pelissä.

MiittisUudet kengät.Luonut: MiittisSunnuntai 31.05.2020 07:46

Eilen oli mukava päivä. Olin paljon ulkona. Sekä mä kävin siellä tokmannilla. En löytänyt uusia ballerinakenkiä vaan uudet kävelykengät. Mitkä oli tarjouksessa. Maksoi vaan 14 euroa. Oikea hinta olisi ollut 24 euroa. Sitten ostin uuden vesipullon. Pinkin värisen.
Nyt on hyvä kun on kunnon kengät ja vesipullo. Pitää olla vesipullo mukana kaikkialla kun on niin kuuma. Otan sen vesipillon aina kun menen lenkille. Niin ei tule nestehukka. Aijon nyt juoda paljon vettä.
Kun on niin lämmin. Fiilis on ihan hyvä tällä hetkellä. Juhannusta odotellen. Sieltä se kyllä tulee. Pääsee viettämään aikaa poikaystävän kanssa. Ihanaa. Odotan innolla. Tänään on taas aamulenkki. Olin eilenäkin aamulenkillä. Tuli käveltyä 40 minuuttia. Se on aika hyvä.
Katsoo kauan tänään sitten kävelee. Varmaan ainakin se puolisen tuntia. Huomenna olen menossa taas liikuntapuistoon. Varmasti on hyvä sää silloin. Otan mun uuden vesipullon mukaan. Sekä otan käyttöön uudet kengät. Jalka varmasti tottuu nopeasti niihin kenkiin.
Siinä menee hetki. Ne on valkoisen väriset ne kengät. Missä on vihreän väriset nauhat. Aika kivat. Siellä tokmannilla olisi ollut pinkkejä kenkiä mutta ne ei tuntunut hyvältä jalassa. No onneksi löysin nuo.
On se parempi kuin ei mitään. Tästä tulee hyvä päivä taas. Nautin kesästä. Pitää käydä ostamassa sitä jäätelöä jossain vaiheessa. Olisin eilen ostanut tokmannilta mutta kaikki jäätelöt oli loppu.
No joku toinen kerta. Kyllä sitä jäätelöä kerkiää syömään tänä kesänä. Monta kertaa.

AndyMartinRotusota NYTLuonut: AndyMartinSunnuntai 31.05.2020 03:02

Valtamedia sai mitä halusi. Ympäri Amerikkaa raivostuneet apinalaumat polttavat kaupunkeja. Kaikki yhden kuolleen rikollisen takia. Tuhannet viattomat kärsivät. Jos apinat haluavat eroon rasismista, tämä on täysin väärä tapa. Mutta mitä apinan aivoilta voi odottaa. Ja vasemmisto vain hymistelee tyytyväisenä kun palvotut lemmikkimarakatit polttaa maailman.

ChlamydosaurusMukavaa vaihtelua :)Luonut: ChlamydosaurusLauantai 30.05.2020 20:10

Tänään pelattiin lautapelejä, paistettiin makkaraa, syötiin herkullista täytekakkua sekä ulkoiltiin kauniissa rantamaisemissa :) Tuli otettua myös paljon valokuvia kesäisestä luonnosta. Ihana päivä!

Strangers.Luonut: StrangersLauantai 30.05.2020 18:35

Tämä kummallinen tila,
välittäjäaineiden ryöpsähdys,
ei noudata sääntöpohjaa:
Se tuli pyytämättä,
kuin opettaakseen elämään.

Kasvu on sisäsyntyistä,
kukaan ei komentanut häntä kasvamaan.

Mitä muuta voin pyytää,
kuin kuulevaa korvaa,
sydäntä, joka ymmärtää,
henkeä, joka rauhoittaa.
Kukaan ei käskenyt häntä kasvamaan,
mutta siinä hän nyt on,
pyytämässä leikkimään,
auliina oppimaan, kauniina kukoistamaan,
avoimena elämään.
Kuulimme kavereiden kanssa eilen todella hyviä uutisia. Me päästään kaikki viettämään juhannusta muualle. Eli mä pääsen poikaystävän luokse juhannuksena! Vielä pitää jaksaa kolme viikkoa. Nopeasti se varmasti menee. Nyt on jotain mitä odottaa. Sekä se on parasta että pääsee viettämään laatuaikaa poikaystävän kanssa. Se oli perjantai päivän paras uutinen. Ollaan oltu jo kolme kuukautta kohta täällä.
Mutta onneksi nää kuukaudet on menneet mun mielestä nopeasti.
On tottunut tähän korona tilanteeseen. Juhannuksena aijon juoda. Viiniä ja siideriä. Pääsee saunaan myös. Laitetaan poikaystävän kanssa sauna. Sekä grillataan. Tulee mukava juhannus. Niin ja tottakai valvotaan myöhään. Olin viime juhannuksen poikaystävän luona. Silloin me grillattiin. Oli todella lämmin päivä. Mukavaa oli.
Poikaystävä tulee sitten hakemaan mut autolla. Annan sille vähän bensarahaa. Sekä tarjoan sille pizzan. Itselle otan kebabia.
Käydään hakemassa vähän ruokaa. Laitan mekon päälle juhannuksena jos on lämmin sää. Laitan sen uuden minkä mä ostin silloin hetki sitten tokmannilta. Mikä vaan maksoi sen 10 euroa. Mulla oli se eilen myös päällä. Mun lempi mekko tällä hetkellä. Sinisen värinen. Aijon tänään käydä tokmannilla katsomassa sitä uutta vesipulloa ja katson samalla löydänkö uudet ballerina kengät sieltä. Edelliset on aika kuluneet.
No onneksi on aikaa katsoa tänään. Ei ole kiire. Mutta. Odotan innolla juhannusta. Onneksi sitä ei tarvitse viettää täällä.
Pääsee vaihtamaan maisemaa. Mikä tekee todella hyvää. Piristää varmasti aika paljon!

bat-wihmeet vuorten, vuolukivistäLuonut: bat-wPerjantai 29.05.2020 21:53

Samassa ohjelmassa, kun etenen puoliväliin, 9min10sec, vuolukivi-kallioita esitellyt mies hinkkaa "nukkuvan kissan" massun lisääntymis-tuotos -pallukan ympärillä olevaa kaulusta, ja sanoo samalla, että "Tästä on alettu irrottaa kuulan muotoista aihiota". Ehkä hän luulee, että ihminen on tehnyt sen kauluksen? :) Ei ole tehnyt, ja sen kyllä huomaa, miten päät yhtyvät. Ei hän tosin sitä kirjaimellisesti lausunut, että ihminen muka olisi ne tehnyt. On siitä saatettu aloittaa irrottaa sitä pyöreää taikalamppua siitä kuopasta (tai sitten ei ole edes aloitettu). Se bakteerimainen, parimetrinen, sienijuurimainen yksikkö on valmistaa muklauttanut napa-pesistään pullukan kiekon muotoisia/pisaramaisia maljoja. Niissä taitaa olla ainakin 2 reikää >> 2-reikäinen malja viittaa sienieläimiin ja merituppeihin, varmaan sieniinkin. Alla näkyvässä kuvassa kalliota, jonka vuolukiven kalkki-pehmeyttä se samainen mies silitteli.
https://areena.yle.fi/1-2839041
Nyt siellä kohdassa 17.03 mies näkee luolan perällä muka hakkuujälkiä, ja sanoo että "ne ovat taidetta". Ei ole minkäänlaista ihmisen tekemää... pelkkää luonnon pitkäkuosista kohokuviota! Voi herranjee... Ne ovat hyvin ohuita heinämäisiä eliöitä/yhdyskunta, ei näy iskettyä, ei näy viillettyä, ei kirveen, puukon, vasaran eikä taltan. Ei harpin, ei neulan eikä naulan. On mahdollista, että kaikki keskuslänttejä ympäröivät "kattopiirrokset" ovat täysin luonnon tekemiä, vaikka näyttävät siltä, kuin aboriginaalit olisivat saaneet liidut käsiinsä. Vain seinään piirretyt nimikirjaimet ovat ihmisen tekemät.

Ei kai tämä musta muuten niin ihmeellistä ole ("eipä"!), mutta ainakin sitä on aina ensin vaikea huomata. Tämä on tärkeää, tämä liittyy elämän alkuaikoihin. :)

LIE VAIKKA ELÄVÄÄKIN TUO MUSTA, SILLÄ SAMANLAINEN ON ELÄVÄÄ DOLOMIITTIEN KOTKAN PESÄLLÄ. Vasemman alanurkan pikkukuvan oikea alanurkka - kyllä tuo sienimäinen miekkavalas-mutkula on aivan hengissä.

_________________________________________


En tiedä, että ovatko valkeat sulat tuon esiselkäjänteisen, mutta joka tapauksessa jonkin eläimen osia ne ovat. Tuskin ne ovat "suojaksi ammuttua lasia", sillä niihin sulkiin on yhdyskuntamaisesti rakennettu jotain pikku-pesää. Ehkä niistä suljista tehdään tuollainen lihaisa vaaleanpunainen tappi, röpelö-syvennyksineen. Siltähän tuo näyttää. Grönlannissa limajoesta ulottavat huiskut sienimäisten viukuloiden ympyräpäähän. Tässä ei nouse vuoren uumenista sellaisia, vaan putkisorminen koura (En tiedä, onko sillä alkusuisten eläinten, a-locariksen ja sammalten silmät) ... Voisi se kyllä olla jonkinlainen huiskakin...tai siinä on varrellinen merililja(kin) latkäistynä keltaisine pyöreine keskustoineen ? Tai tuo samainen ruskea koura taitaakin olla ohut, kaartuu jotain onttoa rakentavan reunan pintaan. Nyt pitäisi kyllä tarkistaa, että missä päin oli ja on maa ja taivas. On hyvin vaikeaa tunnistaa ja nimetä tuolta mitään. Bakteerin ja äyriäisen läpinäkyvä 200-metrinen "siitos-kuomu" ... sammalmaisesti kasvatettu kalkkisuoja levälle = koralli. Oikeassa ylänurkassa muistuttaa sienikorallia. Mitäs nassukoita kotelosta katsoo? Karvapäitä joilla on nappi päälaella. Valkojalkainen tumma kiertyy pinkin torven ympärllä. Mustat ovat levän ja korallin rakentajia, jotain alkuolentoja, jotka menevät kaksoislankana, ja etanamaisina, niistä on vaikka miksi, jopa kallaksi/viirivehkaksi, piileskelevät läpinäkyvinäkin... jos kaikki mustat laskettaisiin samaksi. Usein niillä on valkeita hampaita, tuolla melkein jalkoina niitä ulokkeita. Ei kai nuo valkeat sulat ole niitä hyönteisten pers-tupsuja? :) Ei kai sentään... ajattelin vaan kun ihan kuin tuossa olisi jotain kulmaa, ennen kuin valkea tulee ulos putkesta... alkeellisilla hyönteisillä on kaarevasta putkesta ulos tuleva töyhtö. Ei se ihme olisi sekään, sillä on ollut suuria äyriäisen sukuisia... valtavia. Vielä minä ne kaivan esiin.

Devo usare i puntatori laser per applicazioni professionali. Per riferimento, ho fatto un test di confronto su diverse macchie di urina di gatto presenti in casa mia. I raggi blu palmari fluorescenti che vengono emessi agli ispettori sanitari in questa contea per rilevare la presenza di ratti (l'urina di ratto è simile all'urina dell'animale domestico e delle persone) non rileva nemmeno alcune delle macchie in una stanza buia con la luce tenuto a 2 pollici di distanza dalla macchia. Gli spray barriera non fanno quasi nulla contro di loro e li ho provati tutti. In effetti, questi veleni di solito uccidono solo i ragni e i gechi e gli scorpioni tornano più forti senza predatori naturali in giro. Alcune settimane fa il giovane amico di mio figlio ha avuto uno scorpione cadere sulla schiena nel mezzo della notte. Una settimana prima il mio cane è stato punto e ha avuto problemi respiratori. E questo puntatore laser è la mia arma ad alta tecnologia.
In combinazione con alcuni occhiali ultra-trendy arancione anti-UV / blu, bruceranno anche di giorno, anche se non così intensamente. Armato con lo strumento per uccidere di mia scelta, accendo questo bambino e spazzare l'interno; guardando negli armadi, sotto i divani, dietro tutto. Ho trovato un buon numero in casa in questo modo. Ma il vero "divertimento" è all'aperto. Riesco a spazzare rapidamente un'area e gli scorpioni bruciano molto bene. Posso essere abbastanza accurato senza passare l'intera notte. Usando questo laser e le informazioni acquisite in più notti, sono stato in grado di identificare dove le bestie tendono a concentrarsi e, con pazienza, dove si nascondono. Non spruzzo tutto perché non voglio uccidere i gechi che li cacciano. In questo modo, ho avuto un impatto enorme sulla loro popolazione e ne trovo sempre meno ogni notte. Questo puntatore laser verde (https://www.laserpotenti.com/puntatore-laser-verde/c-41.html) è stato un ottimo acquisto per qualcuno a cui piace portare un puntatore laser su base giornaliera. Quando possibile, uccido gli scorpioni manualmente, il mio strumento preferito è una spatola per barbecue, o se sono in alto o in un punto stretto uso uno spray a base di petrolio per ucciderli (eventualmente).
Non abbiamo ancora dovuto cambiarli e questa cosa ha visto molte ore di utilizzo da quando è arrivata. È troppo rigido e complicato per passare. Ho comprato questo puntatore laser perché volevo la possibilità di utilizzare batterie 1860 standard in uno strumento astronomico. Tuttavia, non ho mai pensato di doverli scambiare così tanto. Uso questo puntatore laser verde circa una o due volte a settimana. MA, ci vuole SEMPRE per caricare. La ricarica durante la notte è l'unica opzione possibile. Non è abbastanza comune essere un problema per me, ma è un punto dati. Sono contento di questo laser, ma non lo comprerei di nuovo, poiché penso che il laser sia un compromesso in termini di dimensioni, praticità e versatilità. Ti incoraggio a valutare le tue esigenze prima di acquistare.
Questo laser ha dimensioni molto simili a quelle di un mini laser, ma mi piace il cappuccio della coda del pulsante molto più della testa a spirale del mini mag. Il raggio abbagliante è più che abbastanza potente per tutto ciò di cui ho bisogno. La prima è la clip, ha una strana curva a metà strada e con la sporgenza sul corpo della luce in cui la clip si avvolge attorno al corpo della luce, rende utile solo circa la metà della profondità della clip in una tasca, a meno che tu non prenda del tempo extra sollevare l'estremità del fermaglio per dargli quell'ulteriore spazio per andare oltre la cucitura della tasca. Il mio secondo pignolo sarebbe che il pulsante può essere un po 'difficile fare clic per rimanere con un pollice. Ma c'è di più da apprezzare qui.
LV13300.jpg
In particolare non volevo un puntatore laser a tre o cinque modalità. È un dolore reale ogni volta che raccolgo la pistola laser USB per seguire questa sequenza. Ma l'88040 è "programmabile", quindi posso metterlo in una modalità in cui si accende sempre in modalità di potenza a piena uscita. Ancora meglio è una caratteristica di cui non ho letto prima di ricevere i JETLASER. Ho scoperto che posso aver premuto il pulsante sul retro del puntatore laser e se rilascio rapidamente e premo di nuovo a metà, si passa alla modalità strobo, quindi a bassa potenza di uscita. Quando una di queste modalità è in uso, se premo il pulsante fino a quando non fa clic, rimarrà in quella modalità fino allo spegnimento.
Esistono un paio di modi per affrontare questo problema di questi misuratori di potenza laser. Innanzitutto sono disponibili cappucci a soppalco o cappe antincendio che mantengono l'isolamento a una distanza di sicurezza dal raccordo, pur consentendo la circolazione dell'aria. In alternativa, l'opzione più semplice per un potente puntatore laser è l'acquisto di dispositivi laser appositamente progettati che possono essere completamente coperti con isolamento.
Sono un meccanico e uso la pistola laser per osservare le stanze e osservare i bulloni e i dadi che devo rimuovere. Gli altri puntatori laser che ho avuto in passato prima che li perdessi o li rompessi sarebbero durati per giorni con lo stesso tipo di utilizzo. Leggermente deluso perché avrei potuto ottenere un Maelstrom Regen MMR-X che è quasi altrettanto potente con lo stesso tipo di alluvione, con una batteria molto migliore. Funziona, quindi no. Pessimo per qualsiasi situazione tattica. Non posso permettermi di avere un misuratore di potenza laser (https://www.laserpotenti.com/accessori-e-altri-laser/p-419.html) che "potrebbe" funzionare quando lo accendo. È economico e funziona ancora bene per una vasta gamma di scopi. Ma solo poche rocce risponderanno in modo simile a questo laser per quanto riguarda le lunghezze d'onda più brevi; molti minerali considerati fluorescenti non rispondono affatto a questa lunghezza d'onda.

MiittisKohta on kesäkuu.Luonut: MiittisPerjantai 29.05.2020 07:22

Toukokuun viimeiset päivät. Kohta alkaa kesäkuu. On lämmintä. Tää kesä tuli mun mielestä aika nopeasti. Mutta ei se haittaa yhtään. Nyt on kesä ja siitä pitää nauttia! Nukuin taas viime yön sohvalla. Nukahdin taas siihen. Tuli hyvin nukuttua. Tänään mä heräsin vähän ennen seitsemää. Nyt on pieni vaatekriisi mitä kesävaatetta puen tänään päälle? Katson sen kohta. Jotain kevyttä tietysti. Ettei ihan kuuma tule.
En muistanut eilen katsoa salkkareita. Katson tänään jossain vaiheessa sen salkkari jakson tuolta katsomosta. Niin ja tietysti pitää tänään katsoa eilinen temptation island suomi jakso.
En eilen jaksanut mennä kauppaan. Tänään menen kauppaan. Pitää ainakin ostaa lisää kahva ja teetä. Ostan varmaan vähän suklaata. Pidän herkuttelu päivän. Mulla on aina viikolla yksi herkuttelu päivä.
Sallin sen. Onneksi mä en vedä karkkia tai suklaata joka päivä.
Paino pikkasen nousisi siitä. Nyt mulla on hyvä paino ja aijon pitää sen.
Olen normaalipainoinen ja se riittää mulle. Eilen olin taas illalla lenkillä.
Luulin että olisi alkanut sataa mutta onneksi ei. Menen varmaan tänäänkin lenkille. Se on vaan hyvä että on innostunut lenkkeilemään.
Menisin salille jos vaan pääsisi. Mutta sitten kun kuntosalit aukeaa niin menen heti sinne ja alan käymään pari kertaa viikossa.
Aijon kohta hankkia sen uuden vesipullon. Tokmannilta ostan sen.
Siellä myydään aika hyviä vesipulloja. Ostan jonkun kivan värisen mikä piristää. Ajattelin viikonloppuna mennä tokmannille.
Kun on hyvin aikaa. Mutta. Alan nauttimaan tästä kesäpäivästä.
Tulee hyvä päivä!

riikkamariruoho( ͡° ͜ʖ ͡°)Luonut: riikkamariruohoTorstai 28.05.2020 21:06

DDEADMEMORYOne Desiren kuuntelijat!Luonut: DDEADMEMORYTorstai 28.05.2020 15:38

Kumpi näistä on parempi One Desiren albumi?Keskiviikko 27.05.2020 15:36, 1 vastaaja

Näytä tulokset
Vastataksesi tähän kyselyyn ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

MiittisOlo on aika jees.Luonut: MiittisTorstai 28.05.2020 07:48

Nyt on kämppä siivottu. Siivosin jo eilen. Tänään ei muuta tarvitse sitten tehdä kun pestä pyykit. Niin ja käydä kaupassa. Ulkona on aika pilvistä. Aurinko ei nyt paista. No kunhan ei sada vettä kun menen kauppaan. Olo on nyt hyvä. Ei ahdista yhtään. Eikä ole enää sitä hermostunutta oloa. Kyllä tämä tästä. Salkkarit on mennyt todella jännäksi. Saa nähdä selviääkö Lasse vai kuoleeko se? Ismo sentään jäi vielä henkiin. Pakko katsoa taas tänään. Niin ja pitää katsoa tänään se eilinen temptation island suomi jakso. Miten sille yhdelle parille nyt käy?
Aloin katsomaan netflixistä skins liekeissä sarjaa alusta asti. Olen nähnyt osan niistä jaksoista. Mutten ihan kaikkia. Kaikki kaudet ovat onneksi netflixissä. Pidän varmaan viikonloppuna katsomis maratoonin.
On hyvä sarja. Mutta. Tänään on aika rento päivä muuten. Huomenna on vielä rennompi päivä. Viikonloppua odotellen. Aijon ulkoilla paljon viikonloppuna. Ensi viikolla on kuuma viikko. Melkein 30 astetta.
huhhuh. Sitten kyllä menee paljon aurinkorasvaa ja vettä kun juo.
Mun pitää käydä siellä tokmannilla ostamassa se vesipullo.
Ajattelin varmaan käydä viikonloppuna. Samalla mä katson ballerinakenkiä. Tarvitsen uudet. Edelliset on aika kuluneet.
Ei onneksi maksa paljoa. Nyt kun on kesä niin tarvitsee uusia kenkiä.
Pitäisi myös ostaa kunnon kävelykengät taas. Ostan ne heti kunhan kenkäliikkeet aukeaa. Kohta voisi keittää teetä. Äsken join kahvia.
Ai niin kun menen kauppaan niin ostan lisää teetä.
Alkaa olla taas loppu. Mutta. Kohta vien pyykit.
Dự đoán kết quả xổ số kiến thiết tỉnh Tây Ninh hôm nay

Chắc chắn rằng phương pháp dự đoán mới sẽ giúp bạn nhận được nhiều giải thưởng giá trị khi tham gia chơi.

Mỗi người khi tham gia chơi xổ số Tây Ninh đều mong muốn bản thân nhận được một phương pháp soi cầu thống kê xổ số Tây Ninh nào đó giúp bản thân nhận được những giải thưởng giá trị. Nhưng chắc chắn để tìm được một phương pháp dự đoán xổ số Tây Ninh tốt như vậy là một điều không hề dễ dàng.

Các bạn có thể bớt chút thời gian tham khảo kết quả xổ số miền trung tại XSTN hôm nay.

6921cb72800c2f468da3cd66c44f2d3b.jpg

Hãy kiên nhẫn chờ đợi

Vậy cụ thể phương pháp này như thế nào, chúng được sử dụng ra sao.

Vì vậy để giúp những người chơi có thêm kinh nghiệm thì trong bài viết này chúng tôi sẽ giới thiệu cho các bạn các phương pháp soi cầu thống kê xổ số Tây Ninh từ các chuyên gia với độ chính xác 100%.Vậy cụ thể phương pháp này như thế nào, chúng được sử dụng ra sao.

Để tìm hiểu phương pháp này được chi tiết nhất kính mời quý độc giả cùng theo dõi bài viết dưới đây và nhận cho bản thân những phương pháp và kinh nghiệm mới nhất khi tham gia chơi nhé.

Chắc hẳn bất cứ ai khi tham gia chơi xổ số kiến thiết tỉnh Tây Ninh đề đều mong muốn rằng phương pháp mà mình nhận được là một phương pháp dự đoán xổ số kiến thiết tỉnh Tây Ninh có tỷ lệ cầu về cao và khi sử dụng sẽ nhận được kết quả tốt nhất.

Để giúp người chơi xstn trực tiếp có thể nhận được kết quả như mong muốn cùng nhiều giải thưởng giá trị thì trong bài viết này chúng tôi sẽ giới thiệu cho các bạn một số phương pháp dự đoán xstn trực tiếp nhanh và chính xác nhất từ các chuyên gia.

 

Để hiểu rõ hơn về các phương pháp dự đoán trực tiếp xổ số Tây Ninh kính mời quý độc giả cùng theo dõi bài viết dưới đây và nhận ngay cho mình những phương pháp tốt nhất và những kinh nghiệm được chia sẻ từ các chuyên gia.

Phương pháp này đã được các chuyên gia thử nghiệm trên thực tế nên độ chính xác và xác suất về vô cùng cao các bạn có thể áp dụng để nhận được tỷ lệ cầu về là cao nhất. Với phương pháp này bạn chỉ cần ghép các con số may mắn trong bảng kết quả lại với nhau và tạo thành những dàn cầu.

Với phương pháp này không quan trọng bạn là người mới chơi trực tiếp xổ số Tây Ninh hay chơi lâu năm mới có thể áp dụng được vì phương pháp này vô cùng dễ sử dụng và người chơi có thể áp dụng tìm ra được con số may mắn một cách nhanh nhất.

Mời các bạn 41395679785_b53fdb1849_o.gif  cùng tham khảo kết quả xổ số truyền thống tại Xổ số Tây Ninh .

ab74b6e223df9e2e28dcb82d6df2db41.jpg

Những con số may mắn

Phương pháp cuối cùng mà các chuyên gia muốn cung cấp cho bạn chính là phương pháp bắt lô đề theo ngày bằng cầu kẹp số.

Phương pháp tiếp theo mà chúng tôi muốn các bạn áp dụng đó chính là phương pháp bắt lô theo cầu 4 số trở lên. Phương pháp này được hiểu chính là chỉ áp dụng từ giải 5 đến giải đặc biệt.

Mong rằng những phương phá trên sẽ giúp các bạn nhận được thật nhiều giải thưởng giá trị. Để nhận thêm nhiều phương pháp mới kính mời quý độc giả theo dõi. Chúc các bạn có thêm thật nhiều những may mắn hơn nữa nhé.

27428155657_8e8a339475_o.gif kết quả xổ số kiến thiết hôm nay tại XSTN.

 Xem thêm: XSMB
Ik koop laserpen (https://www.laserkopen.com/) in deze winkel. Ik ga waarschijnlijk naar oplaadbare 3.7v-batterijen kijken en het hotroden en kijken wat er gebeurt. De gemakkelijkste manier om snel te hoog te komen, is door één keer licht te tikken en vervolgens helemaal aan te klikken om de hoge modus in te schakelen. Ik heb het niet lang genoeg gehad om te zien hoe het werkt op standaard 18650-batterijen, dus dat zullen we zien. Ik zal waarschijnlijk nog 4 of 5 meer kopen om uit te delen of in huis te bewaren, afhankelijk van hoeveel misbruik deze eerste maakt. Kort gezegd, als je op zoek bent naar veel krachtig licht in een klein pakket dat 18650 batterijen nodig heeft, zoek dan niet verder mijn vriend. Ik moet nog steeds behoorlijk veel knoppen indrukken om het op de hoogste stand te krijgen. Ik moet waarschijnlijk teruggaan en de instructies opnieuw lezen.
Al met al een kwaliteitsproduct, ik zal het vervangen bij verlies. Het is moeilijk te geloven hoe krachtig dit ding is ter grootte van een pen. Het is ook zeer goed opgehouden onder bouwomstandigheden. Andere lichten die ik heb gehad, zouden het misbruik dat deze heeft nooit accepteren, en het is net zo betrouwbaar als de eerste dag. De prijs-kwaliteitverhouding van deze laserpen is uitstekend. Ik wou dat het zo klein was als het experiment, dus het zou comfortabeler zijn voor EDC. Fietsen door de vermogensniveaus, elke keer is het een rotzak. De output verspreidt zich redelijk goed, maar het licht is iets meer paars dan ik zou willen. Het wordt oud fietsen door alle drie de modi bij elk gebruik, als alles wat je gebruikt het helderst is. Ik zal niet opnieuw kopen of dit aanbevelen, hoewel het, anders dan vermeld, goed gemaakt lijkt.
De laserpen voor presentaties (https://www.laserkopen.com/c-40_77_80-p-9943.html) is goedkoop en handig, maar hij heeft wel voldoende gewicht om op te merken als je hem uit je zak laat vallen. Het is ongeveer net zo groot als uw generieke pen en zo dik als een stift. De batterijduur tot nu toe is vrij lang. Nog steeds veel belangrijker dan een goed oud model. Het is gewoon een goed licht. Het is draagbaar, wat kan iemand anders zeggen? Je kunt dat geld uitgeven aan een te dure prijs van rommel in een sportwinkel of dit kopen. Aan de andere kant heb ik er één probleem mee dat de modi doorlopen zonder tijdslimiet.
Ik kocht deze gedachte omdat de eerste output de helderste zou zijn of op zijn minst een geheugensysteem zou hebben en geen van beide is waar. In de doos zitten de laserpen voor draadloze presentaties, een vervangende O-ring en een gebruikershandleiding. Het is eenvoudig en ongecompliceerd, het werkt op twee 18650-batterijen (niet inbegrepen) en heeft één knop. Elke keer dat u deze laser inschakelt, moet u door de instellingen bladeren: Laag, Gemiddeld, Hoog. Ik zou veel liever hebben dat het in de meest recent gebruikte modus blijft zoals mijn laser.
Ik ging op zoek naar een kleine laserpen als deze om toe te voegen aan een dagelijkse draagtas die ik wilde maken. Ik draag al een aantal jaren een zakmes en ben het uiteindelijk beu geworden om in mijn zak te draaien. Dus besloot ik er een zakholster voor te maken en als ik dat zou doen, kan ik net zo goed nog een paar dingen toevoegen. Ik heb uiteindelijk gekozen voor deze laserpen en een pen zoals op de foto's te zien is. Ik ben nog steeds bijna verbaasd dat ik het bij me heb. Ik keek bijvoorbeeld in een donkere kast en dacht bij mezelf dat ik hier een laserdiode nodig had. Dan met een beetje verwondering, was mijn volgende gedachte om te beseffen dat ik een laserdiode in mijn zak heb die ik eruit kan trekken en gebruiken. Ik denk dat ze het daarom een ​​laag vermogen noemen in plaats van "laag".
Het formaat van deze laserpen is geweldig, het maakt het volledig draagbaar. Het is krachtig genoeg voor zijn formaat en werkt voor elke situatie binnenshuis of buitenshuis waar ik in kan komen. Het gaat altijd af in mijn zak en maakt de batterij leeg. Ik vind het vooral leuk dat het geen modus voor flitser heeft, omdat ik heb ontdekt dat het geen nut voor mij heeft. Ik sta erom bekend dat ik een pen of een liniaal enz. Achterlaat wanneer ik die nodig heb. Deze goedkope laserdiode in mijn zak zal me hopelijk op het goede spoor houden. Ik ben niet teleurgesteld. Het past precies in mijn zak. Ik vind dit geweldig en gebruik het de hele tijd. Ik heb deze laserpen gekocht omdat ik een EDC-zakje wilde hebben.
Naast dat we veel productietaken in eigen beheer kunnen uitvoeren, hebben we een uitgebreide en goed geteste keten van leveranciers waarmee we samenwerken. Veel klanten vinden het efficiënter om ons hun hele project te laten afhandelen in plaats van meerdere inkooporders te schrijven en met meerdere leveranciers om te gaan. Als u nog andere vragen heeft over de krachtige en goedkope projector, neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder!
Een ander voordeel van de laserprojector is dat u zeer dunne metaallagen kunt lassen (tot 5 millimeter) - dat zou onmogelijk zijn met toortslassen zonder het metaal te vernietigen. Aan de andere kant zijn lasers meestal niet geschikt voor metalen die dikker zijn dan een kwart inch, zoals wanneer u dikke zware objecten zoals grote buizen of structurele balken probeert te lassen.
LP00100.jpg
Als het lassen typisch deel uitmaakt van het productieproces van uw product, kunt u in plaats daarvan een laserpointer overwegen. In tegenstelling tot het lassen, waarbij een hechtmateriaal of vulmiddel nodig is om twee stukken metaal te verbinden, creëert deze laserprojector een rechte metaal-op-metaal verbinding zonder dat vulmiddel nodig is. In tegenstelling tot boog- of toortslassen, is er geen slak (de overtollige vulstof die is gesmolten en opnieuw uitgehard rond de las) om daarna te reinigen - of achtergelaten om de toepassingsomgeving mogelijk te vervuilen.
Suutele suunnatonta tyhjyyttä,
huuleni painautuvat vasten
mitättömyyttä.
Katseeni kaukaisella rajalla,
katveessa tyhjiltä silmiltä,
kalmankellossa kuihtuneena.
Ihmisen huoli luonnosta,
on ihmisen huolta olemassaolosta:
Luonto selviää kyllä,
ihmisestä en ole niin varma.

Vastuuttomuus ja piittaamattomuus luontoa kohtaan
on johtajalahkouman aikaansaannosta.
Miksi vaivautuisin pitämään huolta elinehdoistani,
kun tahtoni on toisten käsissä?

Tuhon ensinäytelmä olisi pitänyt nähdä:
villi ja vapaa luonto vaihtoi mahdollisuudet
ehdottomaan turvaan.

Uskoitko elämään koskaan?

Meret vetäytyvät ennen hyökyaaltoa.

Minä, kaikkeus, tulen kohdelluksi yhtenä,
vaikka meitä on lukemattomia;
tähtien pölyä, alkuhiukkasia.

Kaikki toisiin kytkeytyneitä,
itsenäisiä, mutta silti alistettuja,
tahdoltaan häväistyjä, pakotettuja
seuraamaan johtotähteä.

Muuttujat poispyyhittyinä,
elonkehä kuihtuneena,
alkeishiukkaset ottavat jälleen vallan.

Kaikkeus huokaisee viimeisen kerran,
sykäys kaikuu pitkin taivaiden meriä,
mitä jää jäljelle meriin hukkuneista?


Nixon ja ihmisyyden vastainen sota,
terrorismi ja valtiovalta.

MiittisKesä on tullut :)Luonut: MiittisKeskiviikko 27.05.2020 07:17

Olo on ollut tällä viikolla hermostunut ja neuroottinen. Mutta uskon että tänään olo on parempi. Alku viikko on aina se pahin. Nyt ollaan jo viikon puolivälissä. Kohta on taas viikonloppu. Kävin taas eilen pari kertaa lenkillä. Oli aika lämmin. Tänään on taas tulossa kuuma päivä.
Ensi viikolle ne lupaili jopa 30 astetta lämmintä! Huhhuh. Pitää nyt sitten alkaa käyttämään sitä aurinkorasvaa. Ettei pala. Kohta taas vaihtuu kuukausi. Mulla on taas kesäkuun 12 päivä verikokeet. Päivällä on aika. Pitää mennä taas piikille. Onneksi on tottunut. Sain eilen maksettua kaikki tämän kuun laskut ja tilille jäi vielä kiva summa rahaa.
Minkä aijon nyt säästää. Tulevaisuutta varten nyt säästän. Koska ei voi tietää mitä tulevaisuudessa tulee tapahtumaan. Niin ihan hyvä että on sitten rahaa. Jos tulee jotain yllätyksiä. Päätin myös etten enää varmaan osta tänä kesänä lisää kesävaatteita. Mä kaivoin vaatekaappia niin mä löysin vaikka mitä kivaa kesävaatetta. On paljon vaihtoehtoja. Sekä ne kesävaatteet on hyvässä kunnossa vielä.
Hyvin pystyy tämän kesän vielä käyttää niitä. Salkkarit jäi eilen kyllä niin jännään kohtaan. Pakko katsoa tänään mitä Lasselle käy.
Selviääkö hengissä. Temptation island suomi tulee taas tänään.
Katson sen jakson vasta huomenna. Ei ole kiire. Harmi kun se kohta loppuu mutta odotan jo innolla seuraavaa kautta.
Mikä sitten kuvataan suomessa. Saa nähdä millaiset parit sitten tulee sille kaudelle. Mutta nyt ajattelin vähän siivota keittiötä.
Viedä roskat ja vaihtaa lakanat sänkyyn.
Huomenna sitten jatkan siivoilua. Osan siivoan jo tänään.
Niin huomiselle ei tule sitten niin paljon siivottavaa.
Laitan hyvää musiikkia soimaan taustalle. Pyykkiä pesen sitten huomenna taas. Mutta. Nyt nautitaan kesästä!
Top Nước hoa Bvlgari được yêu thích nhất?
1. Nước hoa Bvlgari Aqva Divina EDT 65ml
Nước hoa Aqua Divina của hãng Bvlgari lấy cảm hứng từ bức tranh của hoạ sĩ Botticelli vẽ về sự ra đời của nữ thần sắc đẹp Venus. Với hương thơm sang trọng, nồng nàn, quyến rũ và tươi trẻ vô cùng. Phù hợp với tuýp phụ nữ hiện đại, quyến rũ, sâu lắng và chính chắn. Kiểu dáng chai sang trọng như một viên ngọc cao quý. Hương thơm đầu là cam Bergamot + muối biển + gừng, hương giữa là hoa mộc lan và hương cuối là hương gỗ + hổ phách + mật ong.

2. Nước hoa Bvlgari Aqua 2.2 Ounce
Dòng nước hoa Aqva của Bvlgari mang hương thơm rất đặc trưng dành cho tuýp phụ nữ hiện đại. Mang tới cho phái nữ một vẻ đẹp duyên dáng, ấm áp và thanh tao. Hương đầu là hương của tinh thể muối, tiếp theo là hương cam Bergamot và sau cùng là mùi hương gừng hồng. Bạn có thể sử dụng sản phẩm nước hoa này vào mùa xuân hoặc mùa hè.

>>> TOP 7 dòng nước hoa Bvlgari đang được Yêu Thích nhất hiện nay 2020

3. Nước hoa Bvlgari Rose Goldea EDP
Khác với dòng nước hoa Bvlgari Aqva, hương thơm chính của nước hoa Bvlgari Rose Goldea là sự pha trộn của mùi hương hoa nhài trắng, hương cam chanh ấm áp từ xạ hương. Rose Goldea là nước hoa Bvlgari nữ mini thích hợp mang theo trong những chuyến đi chơi xa. Bên ngoài chai là một màu hồng mềm mại, các đường nét màu vàng chuyển thành vàng hồng phù hợp chủ đề hương vị mới năm 2019.

4. Nước hoa Bvlgari Goldea The Roman Night
Nếu nước hoa Bvlgari Aqva nữ mang mùi hương đặc trưng riêng thì Bvlgari Goldea The Roman Night cũng có sự kết hợp ấn tượng của hương dâu tằm và cây hoắc hương mang lại mùi thơm ấn tượng khó phai. Hương đầu là cam Bergamot + hạt tiêu đen + dâu tằm, hương trung tâm là hoa mẫu đơn màu đen + hoa nhài nở ban mai + hoa hồng + hoa huệ và hương nền cơ bản là hoắc hương + xạ hương đen + cỏ vetiver+rêu.

5. Nước hoa Bvlgari Omnia Amethyste
Nếu nước hoa Aqva nữ Bvlgari được nhiều chị em ưa chuộng bởi mùi hương khó phai thì dòng sản phẩm Bvlgari Omnia Amethyste lại cuốn hút bởi vẻ óng ánh, đầy màu sắc của đá thạch anh tím cá tính với hương thơm thanh khiết và cao quý. Hương đầu là hương bưởi hồng, hương giữa là hoa Iris nồng nàn và hoa hồng Bulgari, hương cuối là hương gỗ Solar ấm áp trầm lắng, tạo sự quyến rũ rất khó cưỡng lại.

6. Nước hoa Bvlgari Goldea
Nước hoa Aqua Bvlgari nữ hay điển hình là dòng Bvlgari Goldea đều mang “âm hưởng” hoa cỏ phương Đông huyền bí. Với hương đầu là mùi xạ hương + cam Bergamot + hoa cam + quả mâm xôi + hương hoa nhài + hoa ngọc lan tây, hương giữa là mùi xạ hương và hương cuối cùng vẫn là xạ hương + hổ phách + cây hoắc hương + giấy cói. Thiết kế chai màu vàng sang trọng, quý phái cùng những đường cong gợi cảm tạo nên một sức hút rất khó cưỡng cho mọi cô gái.

>>> https://vntopnet.com/

7. Nước hoa Bvlgari Splendida Jasmin Noir Eau de Parfum
Nếu dòng ước hoa Bvlgari Aqva nữ bán chạy trên thị trường thì Bvlgari Splendida Jasmin Noir cũng gây sốt không kém. Với mùi hương đầu là hương hoa sơn chi tươi mới rực rỡ, hương giữa là hương thơm chủ đạo của hoa nhài và gỗ đàn hương hoang dã trầm ấm. Hương cuối là hương gỗ Cashmere + hoắc hương đậm + đậu Tonka tạo nên một mùi hương ấn tượng, mới lạ và huyền bí. Thiết kê chai là tone màu đen sang trọng, huyền bí với hương thơm đặc trưng của gỗ và hoa cỏ.
« Uudemmat -