IRC-Galleria

Etsi blogeja

Toiminnot

Uusimmat blogimerkinnät

« Uudemmat -

MiittisNormaali olo vihdoinkin!Luonut: MiittisLauantai 23.10.2021 06:20

Eilenä oli pitkästä aikaan normaali olo koko viikon aikana. Mua ei ärsyttänyt, vituttanut..kerrankin oli hyvä olo ja mä nautin siitä. Sekä päivä meni mukavasti. Nukuin eilenä kunnon päikkärit ja kävin lenkillä.
Söin myös eilenä kaikki herkut loppuun. Nyt en taas herkuttele viikkoon.
Toivon taas että ensi viikko menee paljon paremmin taas kun tämä viikko.
Ensi viikolla olen menossa taas poikaystävän luokse viikonlopiuksi. Innolla odotan. Kyllä viikko menee taas nopeasti kun on ohjelmaa. Tänään ajattelin mennä iltapäivällä liikuntapuistoon jos on hyvä sää. Mun mielestä pitäisi olla hyvä sää tänään mutta sehän voi vielä muuttua. Tänään katson taas bb jaksot. Olen pari jaksoa jäljessä. Onneksi on hyvin aikaa tänään katsoa kaikki jaksot. Ai niin posse pitää myös katsoa. Meinasin unohtaa sen varmasti taas hauska. Sain maksettua kaikki laskut. Tilille jäi vielä rahaa. Onneksi pystyn maksamaan kaikki laskut joka kuukausi. Sekä siinä saa samalla säästöön rahaa. Päätin nyt etten tuhlaa vaan aijon säästää.
Päätin etten shoppaile enempää vaatteita tänä vuonna. Ensi vuonna sitten taas. Huomasin ja tajusin että mulla on tällä hetkellä niin paljon vaatteita että kyllä niillä nyt pärjää. Niistä saa monta asua. Tänään pesen pyykit mitkä mun olisi pitänyt jo torstaina pestä. No hyvin on aikaa nyt hoitaa ne. Pesukone on varmasti vapaa. Menen aamulenkille taas tänä aamuna. Toivottavasti on hyvä sää. Olin eilenäkin lenkillä Vesisateessa. Ei onneksi ihan kaatamalla satanut vettä onneksi. Vähän tihutti. Uskon että tästä tulee hyvä päivä. Ei ole kiire. Saa olla rauhassa ja kerättyä taas voimia. Innolla olen menossa sinne liikuntapuistoon.
Mukavaa tekemistä iltapäivälle. Saa samalla tehtyä treenit niissä laitteissa mitä siellä on. On tosi hyvä että mun kroppa on hyvässä kunnossa. Mulla on todella hyvä kunto. Aijon pitää siitä kiinni. Että jaksaa liikkua. Liikunta tekee ainakin mulle todella hyvää ja mä nautin siitä. Se lievittää mulla aika hyvin ahdistusta tai masennusta.
Suosittelen liikuntaa ihan kaikille. Kohta pitää ottaa aamulääkkeet.
Ettei unohdu. Alan kohta tiskaamaan sekä kuuntelemaan hyvää musiikkia. Aamu lähtenyt hyvin käyntiin. Heräsin puoli kuudelta.

_Iltsu_Lokakuun neljäs perjantaiLuonut: _Iltsu_Perjantai 22.10.2021 23:59

22.10.2021. Tänään on lokakuun neljäs perjantai. Ihanaa kun tänään alkoi viikonloppu. Perjantai ja lauantai ovat minun lempiviikonpäiväni. Nämä viikot ja päivät menevät niin nopeasti, että en itsekään oikein meinaa perässä pysyä. Olin tänään aamulenkillä noin tunnin verran ja siksi minun ei tarvinnut käydä toisella lenkillä tänään. Kävin isäni kanssa hakemassa tänään äitini junalta. Kävin äitini kanssa kaupassa hakemassa eväitä ja huomisia ruokatarvikkeita. Huomenna ajattelin mennä aamulenkille jos sää sallii ja toisen kerran isäni kanssa, jos isäni jaksaa lähteä kanssa ulkoilemaan. Käyn huomenna kaupassa ostamassa itselleni eväitä ja sellaisia asioita, mitä itse tarvitsen. Lenkkeily on minulle oikein hyvä ja hauska harrastus. Katson huomenna Tanhupallon omaa ohjelmaa, koska tykkään katsoa sitä ohjelmaa. Menen tänään hyvissä ajoin nukkumaan ja yritän mennä viimeistään kello 00:00 sänkyyn. Menen heti yöpuulle, kun olen saanut tämän blogin kirjoitettua. Kirjoitan blogia joka ilta. Olen iltavirkku, en aamuvirkku, koska en jaksa aamuisin nousta aikaisin ylös sängystä. Join tänä aamuna 2 kuppia teetä ja päivällä saman verran eli 2 kuppia kahvia. Olen enemmän teenjuoja. Juon molempia juomia ja enemmän tykkään juoda teetä. Juon sekä pussiteetä että irtoteetä. Minulle saa lähettää kaveripyyntöjä, jos haluaa. Saa/voi tutustua minuun ihan kaverina (minä en pure) ja uudet kaverit ovat tervetulleita. Saa laittaa herttaa uusiin ja vanhoihin kuviin ja saa kommentoida uusia ja vanhoja kuvia. Arvostan ja toivon hartaasti, että luette blogiani täällä irc-galleriassa huolella ajatuksen kanssa ja laitatte herttaa blogeihin. Olen itse aikaansaava ihminen ja tykkään kirjoittaa blogia iltaisin. Olen liikunnallinen ihminen ja olen innostunut liikkumaan kouluikäisestä asti joka päivä. Harrastan kaikkia lajeja paitsi hurjapäisiä lajeja. Lenkkeily ja liikunta piristää mieltäni ja saa ajatukset pois ikävistä asioista. Liikun ulkona joka päivä.

Marjatta5434Ketogeeninen ruokavalioLuonut: Marjatta5434Perjantai 22.10.2021 23:22

Ketoruokavalio on erinomainen tapa auttaa hallitsemaan stressiä, masennusta ja ahdistusta. Se toimii lisäämällä mielialoja sääteleviä aivokemikaaleja, kuten serotoniinia tai dopamiinia, jotka voivat saada sinut tuntemaan olosi kylläisemmäksi pidempään kuin muunlaiset elintarvikkeet, kuten prosessoidut hiilihydraatit!
Syklinen ketogeeninen (tai "syklinen") ohjelma vaihtaa jaksojen välillä, jolloin he syövät runsaasti rasvaa sisältäviä ruokia, joita seuraavat ajat, jolloin näitä kaloreita vähennetään, jotta voidaan luoda vakaan tilan verensokeritasot, joita tarvitaan energiantuotantoon harjoitusten aikana ilman, että tunnet nälkää koko päivän ajan.

https://hyvakasvaa.fi/mika-on-ketogeeninen-ruokavalio/
Syklinen ketogeeninen ruokavalio on sellainen, jossa keho kiertää korkean hiilihydraattitason palautusruokavalion vaiheiden välillä.
Tämän tyyppisen ruokailusuunnitelman idean esitti ensin tohtori Ed Group muun muassa insuliiniresistenssin ja liikalihavuuden torjumiseksi, mutta sittemmin sitä ovat suosineet urheilijat, kuten MMA-taistelija Cain Velasquez, jotka käyttävät sykliä lihasten kasvattamiseen tai suorituskyvyn parantamiseen (1). Tavoitteena tämäntyyppisillä ruokavalioilla ei yleensä ole laihtuminen; sen sijaan ne on suunniteltu niin, että polttoainelähteet vaihtuvat muutaman päivän välein takaisin aikaisemmista ruokinnoista peräisin olevien rasvavarastojen ja yksinomaan vähärasvaisemmasta lihasta peräisin olevan proteiinin välillä - kuten kananrinta ilman, että niitä nyljetään ensin! Näin saat maksimaalisen energian saatavuuden.
https://safkanet.fi/syklinen-ketogeeninen-ruokavalio/

kpreston025StartUp NamesLuonut: kpreston025Perjantai 22.10.2021 15:27

All of us hear frequently about how to choose a business name.

Has anyone ever thought about the reasons why StartUp Names do not work out?

Today we are going to talk about the exact reason.

I am sure you have heard about automated Business Name Generators.

Today when the technology is getting advanced day by day, almost everything is getting automated. Starting from name of the business to even building a website. Automated Business Name Generators are also a part of the same advancement. Some of them charge a good heavy fees for such tools, while the others are absolutely free.

The question that arises now is that Are all the factors taken into consideration when such tools are used for a Business Name?

I am sure no, none of the automated tools can match your thought process to consider all the requirements for your own business name.

At the same time, it would also not meet any of the lingual mis-matches.

So, the first and the foremost thing that you should make a note of, while picking up your business and domain name is to try and avoid any automated tools.

Your Business Name is the first identity for your organization. Hence, looking out for your own preferable business name should be the job picked and completed by yourself and not by any automated process.

With this, we come to an end for this discussion, stay tuned for the next edition.
Meikäläisen kissa on 12-vee ja kuorsannu nyt varmaa jotai viimoset 6 vuotta. Just kun pääs exästä eroon joka kuorsas niinku metsuri, ja sitä joutu kuuntelemaa 9 vuotta hermot riekaleina ja unettomana, siitä kun pääs vihdoin aikoinaan eroon ni kissa alkaa kuorsaamaa niinku vappupilliäänellä. Yleensä hää nukkuu jossain vessan lattialla tai jossain kaukana etten kuule sitä, mutta nyt viime vuosina hää on viihtyny sängyllä jalkopäässä tai jossain lähistöllä kuorsaamassa, ni oon TAAS joutunu alkaa käyttämää korvatulppia öisin, niinku exän kanssa. Päivisin kun täs tietokoneella datailen, ni hää nukkuu tos lempipaikassaa lähistöl, ja kuorsaa, niin seki häiritsee kun ei voi keskittyy mihinkä kun ajatukset menee sekasin, ni oon tökkiny sitä jääkiekkomailalla että kuorsaus loppuu. mutta, no sit just kissojen psykologiseen sodankäyntiin ihmisiä vastaan kuuluu se tapa että ÄRSYTTÄVÄSTI se menee kuorsausnukkumaan JUST sen jääkiekkomailan kantomatkan ulkopuolelle, just sen muutaman sentin että ihmistä vituttaa VITUTTAA kun pitää sittenkin nousta toiselle jalalle tökkäsemää sitä mailal.. ARGHH. koht teippaan jesarilla jonku haarukan toho mailan jatkoks. Sodankäynti ja varustelukilpailu jatkuu. Kun tuli sotalaivat niin keksittiin vastaiskuks sukellusveneet hähää!! Mutta ei auttanu, sitten tuli sonarit ja syvyyspommit että lälläslää!! jne. Mie näen kissani ja miun meiningissä jotain samaa..
kissasein nimeltä Töllö (koska se töllöttää kokoajan ihmisiä)

-toivari-mood.Luonut: -toivari-Perjantai 22.10.2021 08:16

Eilenä oli todella ahdistava päivä mutta mä selvisin siitä onneksi! Oli todella lähellä että olisin ottanut sen rauhoittavan siihen ahdistukseen. Tein silleen että lähdin ulkoilemaan kun alkoi ahdistamaan pahasti. Mikä kannatti koska se helpotti mun oloa onneksi. Sitten kun otti iltalääkkeet niin nekin rauhoitti illalla niin sain hyvin nukuttua. Nyt olo tuntuu ihan hyvältä. Kyllä se siitä. Onneksi nyt alkaa viikonloppu. Voi taas olla ja ottaa ihan rennosti. Aijon ulkoilla taas paljon viikonloppuna jos on hyvä sää. Ajattelin mennä liikuntapuistoon. Kohta alan maksamaan kuun vikoja laskuja. Rahaa on tullut taas tänään. Niin saa maksettua kaikki.
Kävin eilenä siellä apteekissa hakemassa ne leponexit. Nyt on sitä lääkettä taas pariksi viikoksi. Kun menin apteekkiin niin siellä ei ollut onneksi ruuhkaa. Kävin kaupassa myös ostin sipsiä ja suklaata.
Kerkesin eilenä katsoa vaan yhden bb jakson. No mulla on koko viikonloppu aikaa katsoa loput bb jaksot. Saa nähdä kumpi joukkue sitten voittaa. Sekä ketkä joutuvat häätöäänestykseen. Jännäksi taas menee.
Jasmiina on yksi mun suosikki asukas naisista. Mä toivon että Noora lähtisi talosta. Mä en yhtään tykkää siitä asukkaasta. Yrittää olla positiivinen mutta valittaa koko ajan jostakin asiasta. Jasmiina sanoo aina asiat suoraan mitä se ajattelee ja se on parasta siinä. Mun voittaja suosikki on ehdottomasti Sami. Toivon että se voittaa big brotherin.
Mä uskon että se pääsee ihan finaaliin asti. Kaikki tykkäävät siitä.
Heräsin tänään jo neljän jälkeen. No ei se mitään aloin keittämään kahvia. Nyt ajattelin olla koneella tämän aamun. Ihanaa kun ei ole kiire. Sekä ihan parasta että on taas perjantai. Viikon paras päivä.
Nopeasti tää viikko taas meni. Tuntuu että hetki sitten olisi ollut viikonloppu. Soitin eilenä parhaalle kaverille. Sillä menee hyvin niin ei tarvitse olla huolissaan. Pitää katsoa jos vaikka taas nähtäisiin ensi viikolla. Voisi mennä taas kylään. Pitää kysellä. Nyt alan maksamaan laskuja pois ja alan kuunnella vähän hyvää musiikkia perjantain kunniaksi. Tästä tää viikonloppu taas alkaa!

_Iltsu_Lokakuun kolmas torstaiLuonut: _Iltsu_Torstai 21.10.2021 23:59

21.10.2021. Tänään on lokakuun kolmas torstai. Kävin tänään kahdesti lenkillä. Ensimmäisen kerran menin aamulenkille jokiasemalle ja laululavalle ja toisen kerran illalla kanervalan lenkille. Huomenna äitini tulee kotiin Lohjan reissulta. Yritämme hakea äitiä junalta ja juna on Joensuussa kello 17:49. Maksan huomenna puhelinlaskuni ja huomenna vien lehdet aamulla ulos. Huomenna on aika sateinen päivä. Menen huomenna aamulenkille jos jaksan ja toisen kerran isäni kanssa lenkille. Menen huomenna ulkoilemaan sään mukaan. Ajattelin tiskata astiat ja imuroida joku päivä. Menen tänään hyvissä ajoin nukkumaan ja yritän mennä joka yö viimeistään kello 00:00 sänkyyn. Menen heti yöpuulle, kun olen saanut tämän blogin kirjoitettua. Kirjoitan blogia joka ilta. Olen iltavirkku, en aamuvirkku, koska en jaksa aamuisin nousta aikaisin ylös sängystä. Nukun melkein joka päivä päiväunet. Join tänä aamuna 2 kuppia teetä ja päivällä saman verran eli 2 kuppia kahvia. Olen enemmän teenjuoja. Juon molempia juomia ja tykkään enemmän juoda teetä. Juon sekä pussiteetä että irtoteetä. Minulle saa lähettää kaveripyyntöjä, jos haluaa. Saa/voi tutustua minuun ihan kaverina (minä en pure) ja uudet kaverit ovat tervetulleita. Saa laittaa herttaa uusiin ja vanhoihin kuviin ja saa kommentoida uusia ja vanhoja kuvia. Arvostan ja toivon hartaasti, että luette blogiani täällä irc-galleriassa huolella ajatuksen kanssa ja laitatte herttaa blogeihini. Olen itse aikaansaava ihminen ja tykkään kirjoittaa blogia iltaisin. Olen liikunnallinen ihminen ja liikunta on minulle sopivan rentouttavaa ja hauskaa. Ulkoilen ja lenkkeilen joka päivä. Liikunta ja ulkoilu piristää mieltäni ja saa ajatukset pois ikävistä asioista. Olen tottunut liikkumaan ja lenkkeilemään kahdesti joka päivä. Liikunta on sopivaa ja mielekästä puuhaa.
Bukankah tujuan dari pembuatan animasi dan video hari ini adalah untuk membuat segalanya lebih besar, lebih baik, dan lebih hidup? Sama halnya dengan slot online. Pembuat game berada di ujung tombak teknologi, menghasilkan game 3D dan realitas virtual baru dan menarik, beberapa di antaranya hampir tidak menyerupai slot sama sekali. Dan inilah yang menjadi daya tarik yang keren dari mesin slot 3D online di Joker 123.

Kami akan fokus pada beberapa slot online uang nyata berteknologi paling canggih yang menampilkan grafik 3D. Kami akan menunjukkan kepada Anda cara menemukan slot 3D online terbaik dan memaparkan Anda pada rilis terbaru dengan efek khusus 3D tenggorokan.

slot-online57.jpg

Ketahui Mesin Slot Online 3D

Jika Anda bertanya-tanya apa yang membedakan permainan sebagai slot 3D, jawaban paling sederhana adalah bahwa mesin slot video 3D dibuat untuk kesadaran mendalam. Alih-alih layar datar, pemain merasakan dimensi. Alih-alih menatap slot bergaya Vegas tradisional dengan bar dan tujuh berputar di sekitar gulungan putih, slot 3D online adalah slot video dengan peningkatan yang dipesan lebih dahulu. Lapisan citra ditampilkan di layar untuk menipu penglihatan. Simbol akan berputar atau muncul keluar dari layar. Atau, Anda mungkin memiliki karakter yang mirip dengan yang ada di gambar Pixar. Meisn slot 3D online ini menjadi salah satu unggulan layanan Joker 123 pada para penggunanya.

Main Slot 3D: Tak Perlu Kacamata

Bahkan slot 3D online terbaik pun memiliki keterbatasan. Slot 3D tidak sejauh pergi ke bioskop dan memakai kacamata khusus yang menciptakan sensasi benda terbang langsung di depan Anda atau meluncur melewati Anda. Mesin slot 3D uang nyata menyerupai video game dalam tampilan dan nuansa. Alih-alih menggunakan kacamata, game ini menampilkan dua gambar secara bersamaan, satu untuk setiap mata, memberikan tampilan 3D.

Ini adalah premis dasar yang sama ketika Anda bermain slot online dengan visual 3D. Pastikan pula memainkannya di Joker 123. Anda tidak memakai kacamata. Sebagai gantinya, pembuat slot menggunakan beberapa gimmick grafis untuk menciptakan kesan kedalaman dan realisme.

Slot Realitas Virtual vs. Slot 3D Headset Realitas Virtual

Slot 3D online tidak boleh disamakan dengan kasino realitas virtual atau slot VR. Selama Anda memiliki headset realitas virtual, itu adalah dua hal yang berbeda. Slot VR menciptakan lingkungan yang sama sekali baru di sekitar Anda, sedangkan slot 3D menyertakan efek khusus yang membawa visual datar ke tingkat yang lebih tinggi. Anda tidak sedang menatap mesin slot; Anda memainkannya. Selama Anda memiliki headset VR, Anda dapat berkeliaran dan melihat berbagai hal dari perspektif yang berbeda. Namun, tanpa teknologi yang diperlukan, slot VR hanyalah slot 3D.

Ambil, misalnya, Dunia VR Jack NetEnt. Jika Anda melihat videonya, tampaknya itu adalah game 3D yang fantastis. Namun, saat Anda memasang headset, Anda berdiri di samping Jack.

Kami juga membantu Anda jika Anda ingin mempelajari lebih lanjut tentang berbagai jenis permainan slot yang tersedia di kasino online di seluruh dunia. Saat Anda siap memainkan permainan slot 3D uang nyata secara online dan Anda telah memutuskan beberapa favorit, daftar ke salah satu situs kasino berperingkat teratas, termasuk salah satunya di Joker 123. Semua saran kami mengenai tempat bermain slot 3D online aman dan terjamin. Setiap situs perjudian kasino telah ditinjau secara menyeluruh dan latar belakang diperiksa oleh kami.

-toivari-*boop*Luonut: -toivari-Torstai 21.10.2021 15:06

*boop*

*boop*

chiz[Ei aihetta]Luonut: chizTorstai 21.10.2021 12:43

moi kaikki vanhat miehet

reyesryderShark Apex UplightLuonut: reyesryderTorstai 21.10.2021 11:25

Shark Apex Uplight Lz602 Vs. Dyson V11 Animal Which One Will You Choose?

Shark and Dyson are two of the biggest vacuum cleaner manufacturers globally, with many models welcomed by a wide range of users. They have introduced new lightweight vacuum generations in recent years but are still powerful with the latest technology. This post will demonstrate a comparison between two such devices: RV57UGl.jpg Shark apex uplight duoclean LZ602 and Dyson V11 Animal.

DESIGN

In general, these two vacuums have a similar design. They both look like stick vacuums with a canister mounted right below the handle but sturdier like a traditional upright vacuum. However, compared to Shark Apex Uplight LZ602, Dyson V11 Animal is much lighter because it is a cordless device (7.72lbs vs. 11.24lbs). Besides, other dimensions of these two vacuums are nearly the same.

Both devices are easy to store in the corner of the house. The Shark Uplight vacuum has self-standing wheels at the back of the cleaning head to let it stand on its own and avoid falling, while the Dyson vacuum has a wall rack for neat storage.

Zj51aOu.jpg

FEATURES

As mentioned, Dyson V11 Animal is a cordless vacuum, which means it runs on a battery instead of direct power. This device can run continuously for up to 76 minutes and need about 4 hours for a full charge. On the other hand, Shark Apex Uplight vacuum LZ602 comes with a 30-feet power cord and a 4-feet cleaning nozzle that help it cover a wide range without changing the plugging position.

Both devices are equipped with a swivel steering that helps them easily maneuver and even go under furniture. They also have a button on the body to turn off the brush roll, but only the Dyson vacuum allows users to adjust suction power for different tasks. On the other hand, LZ602 has LED headlights that illuminate dark areas while V11 Animal doesn’t.

The Dyson cleaning head has only one brush roll, while the Shark one has a couple. In addition, the Shark brushes can untangle wrapped pet hair to avoid stagnation.

These vacuums use much different filtration systems compared to each other. For example, the Shark apex uplight VaCueto.jpg comes with a HEPA filter and two other foam filters located on both sides of the motor. Meanwhile, the Dyson filter looks like a cylinder mounted in a fixed position inside the machine.

Both models can be transformed into handheld vacuums for portable cleaning. For LZ602, you have to detach the canister and the cleaning hose, while with V11 Animal, you need to remove the whole body part below the dust cup and attach an extension cleaning tool.

3aelijJ.jpg

ACCESSORIES

In general, Dyson V11 Animal comes with more accessories than Shark Apex Uplight duoclean LZ602. Besides several tools in common, including a turbo brush, a crevice tool, a hard bristle brush, and an extension wand, the Dyson vacuum has an upholstery tool and a soft bristle brush. Moreover, its brush roll is removable.

PERFORMANCE

Despite being lightweight models, these vacuums are no less powerful and effective compared to traditional devices. They can deal well with different surfaces, stairs, car furniture, and pet hair. It is hard to say which is better as they produce nearly the same cleaning result.

☞☞☞ See Page: JdRfCBE.jpg Shark APEX UpLight Review: How Good Is This New Stick Vacuum

CONCLUSION

In conclusion, either Shark Apex duoclean vacuum LZ602 or Dyson V11 Animal is ideal for your house. You may just need to consider their designs to pick up your favorite one.

MiittisVitutti eilinen päivä.Luonut: MiittisTorstai 21.10.2021 06:14

Eilenä mua ärsytti ja vitutti koko päivän. Onneksi pääsi kuntosalille eilenä purkamaan paineita. Teki hyvää. Oli hyvät treenit. Alan kohta siivoilemaan kun saan eka blogin kirjoitettua. Pyykkiä pitää pestä myös tänään. Toivon että tänään on vähän parempi fiilis mitä eilenä. No onneksi kohta alkaa taas viikonloppu niin saa taas olla ja levättyä. En näe kavereita viikonloppuna koska niillä on muuta menoa niin olen itseni kanssa koko viikonlopun. Tekee ihan hyvää välillä olla yksin. Menen huomenna käymään siellä apteekissa. Haen ne leponexit. Niin on sitten sitä lääkettä taas. Verikokeet mulla onkin taas ensi viikon maanantaina puoli yhdeltä. Sitten kun on käynyt verikokeissa niin saa taas haettua leponexit.
Jos ei mene verikokeisiin niin sitten sitä lääkettä ei saa. Ovat tarkkoja siitä. Olen taas pari bb jaksoa jäljessä. No mulla on sitten viikonloppuna hyvin aikaa katsoa kaikki bb jaksot. Pidän katsomismaratoonin. Ajattelin taas ostaa viikonlopuksi herkkuja. Suklaata ja sipsiä. Käyn huomenna kaupassa ostamassa ne samalla kun käyn apteekissa. Rahaa tulee huomenna niin saan maksettua loput laskut heti aamusta. Onneksi mä pystyn joka kuukausi maksamaan kaikki laskut mitä tulee. Sitten on kivaa kun jää vielä rahaa laskujen jälkeen. Mitä en todellakaan tuhlaa.
Menen varmaan taas tänään lenkille. Jos on hyvä ilma. Eilenä satoi vettä koko päivän niin en mennyt lenkille. Onneksi pääsi sentään salille niin tuli jotain liikuntaa keskiviikko päivälle. Mutta nyt alan siivota. Otan eka aamulääkkeet ja imuri käteen. Sitten on taas mukavaa kun on siistiä ja saa pyykit pestyä. Voi viikonlopun ottaa rennosti!

_Iltsu_Lokakuun kolmas keskiviikkoLuonut: _Iltsu_Keskiviikko 20.10.2021 23:59

20.10.2021. Tänään on lokakuun kolmas keskiviikko. Tänään oli aika sateinen päivä. Kävin tänään kahdesti lenkillä. Ensimmäisenä menin aamulenkille ja toisen kerran illemmalla. Illemmalla otin sateenvarjon mukaan siltä varalta, jos kastun. Itse en tykkää rännän ja tuulen yhdistelmästä kuten isänikään ei tykkää siitä. Muuten olisin pitänyt lepopäivän tänään illalla urheilusta, mut silti halusin lähteä ulkoilemaan tänä iltana. Tein tänään ruoaksi tonnikalapastavuokaa ja se on minun lempiruokani. Teen sitä silloin tällöin. Huomenna ajattelin käydä hyvissä ajoin lenkillä. Menen huomenna aamulenkille ja toisen kerran isäni kanssa kävelylle, jos isäni jaksaa lähteä kanssani ulkoilemaan. Vaihdan vielä lakanat ennen nukkumaanmenoa, jos jaksan. Menen tänään hyvissä ajoin nukkumaan ja yritän mennä joka yö viimeistään kello 00:00 sänkyyn. Menen heti yöpuulle, kun olen saanut tämän blogin kirjoitettua. Kirjoitan blogia joka ilta. Olen iltavirkku, en aamuvirkku, koska en jaksa aamuisin nousta aikaisin sängystä. Nukun melkein joka päivä päiväunet. Join tänä aamuna 2 kuppia teetä ja päivällä saman verran eli 2 kuppia kahvia. Olen enemmän teenjuoja. Juon molempia juomia ja enemmän tykkään juoda teetä. Juon sekä pussiteetä että irtoteetä. Minulle saa lähettää kaveripyyntöjä, jos haluaa. Saa /voi tutustua minuun ihan kaverina (minä en pure) ja uudet kaverit ovat tervetulleita. Saa laittaa herttaa uusiin ja vanhoihin kuviin ja saa kommentoida uusia ja vanhoja kuvia. Arvostan ja toivon hartaasti, että luette blogiani täällä irc-galleriassa huolella ajatuksen kanssa ja laitatte herttaa blogeihini. Olen itse aikaansaava ihminen ja tykkään kirjoittaa blogia iltaisin. Olen liikunnallinen ihminen ja liikunta on minulle sopivan rentouttavaa ja hauskaa. Ulkoilen ja lenkkeilen joka päivä. Liikunta ja ulkoilu piristää mieltäni ja saa ajatukset pois ikävistä asioista. Olen tottunut liikkumaan ja lenkkeilemään kahdesti joka päivä.

KlamykirsikkaSyysloman viettoaLuonut: KlamykirsikkaKeskiviikko 20.10.2021 17:04

Syysloma alkoi maanantaina (tai oikeastaan jo viikonloppuna.) Tulin vanhempieni luo syyslomalle perjantaina. Ollaan leivottu täytekakkua, pizzaa ja taatelikakkua, sekä ulkoiltu sään salliessa. Aika monena päivänä on satanut vettä. Onneks ehdittiin käydä keräämässä suppilovahveroita ja puolukoita metsästä, sillä tänään satoikin lunta! Eilen olikin ihana auringonpaiste, just soopiva ilma metsäreissulle :) Tänään on huono ulkoiluilma, aikamoinen koiranilma. Eipä se mitään, sisäpäivätkin ovat joskus mukavia :)

PousarbabyboomLuonut: PousarKeskiviikko 20.10.2021 14:55

Sählypelit ei oikeen mennyt putkeen. Oli miehet vastaan naiset niin miehet sitten voitti. Mä ja paras kaveri oltiin jotenkin ihan väsyneitä siellä kentällä eikä saatu oikeen tehtyä maaleja. No katsoo sitten millaiset pelit on sitten ensi viikolla. Paras kaveri ei ole tulossa pelaamaan ensi viikolla koska sillä on muuta menoa. Jos ensi viikolla menisi vähän paremmin taas pelit. Keskiviikko. Nopeasti nää päivät menee. Ylihuomenna on taas perjantai. En ole nyt tänä viikonloppuna lähdössä mihinkään. Olen taas itseni kanssa viikonlopun. Ensi viikon viikonloppuna olen menossa taas poikaystävän luokse. Innolla odotan että näemme taas. Ikävä on.
Tänään on taas salitreenit illalla. Innolla olen menossa sinne. Nyt on hyvä että on intoa kuntoilla. Tulee hyvät treenit ja saa samalla vähän purettua tätä kireää oloa. Olo on muuten hyvä. Ei onneksi ahdista yhtään. Mietin sitä että koska viimeksi olen syönyt noita rauhoittavia? On siitä ainakin pari kuukautta aikaa ellei enemmän. Se on vaan hyvä juttu etten ole syönyt niitä. Yleensä jos mua alkaa ahdistaa pahasti niin menen ulkoilemaan. Se helpottaa heti mun oloa. Otan sen rahoittavan vasta siinä vaiheessa jos on niin paha ahdistus ja harhat päällä. Onneksi se lääke alkaa aina heti vaikuttamaan viidessä minuutissa. Se lääke määrä on vaan se 5mg. Mä käyn todella harvoin apteekissa hakemassa noita rauhoittavia. Varmaan kerran vuodessa ellei harvemmin. Käyn tämän viikon perjantaina hakemassa ne leponexit. Mulle tulee rahaa taas silloin. Takuueläke. Pärjää taas loppukuun ja saa loput laskut maksettua. Tänään teen ruoaksi mifu pastavuokaa. Se on yksi mun lempi ruoka mitä teen aina välillä. Eilenä tein nakkikeiton.
Siitäkin tuli hyvää. Pitää taas alkaa suunnitella ensi viikon ruokia.
Onneksi mulla on hyvin aikaa aina suunnitella ne. Olen saanut katsottua kaikki bb jaksot. Hyvin pysyn mukana siinä. Tietää mitä siinä tapahtuu. En eilenä jaksanut katsoa eilistä salkkarit jaksoa. No katson sen tänään illalla kun tulen salilta. Onneksi tuolta mtv palvelusta voi aina koska vaan katsoa ohjelmia ja sarjoja. Eikä maksa mitään.
Aamu lähtenyt hyvin käyntiin. Nyt alan tiskaamaan ja vaihdan puhtaat lakanat sänkyyn. Sekä alan kuunnella hyvää musiikkia. Tästä tulee hyvä päivä.
« Uudemmat -