IRC-Galleria

Etsi blogeja

Toiminnot

Uusimmat blogimerkinnät

« Uudemmat -

thoitietthanhhothoitietthanhhoaLuonut: thoitietthanhhoMaanantai 20.05.2024 07:22

Thời Tiết Thanh Hóa Hôm Nay: Khám Phá Sự Sáng Tạo và Nghệ Thuật
Dù thời tiết hôm nay không thuận lợi cho các hoạt động ngoại trời, nhưng vẫn có nhiều cơ hội để tận hưởng ngày của bạn trong nhà tại Thanh Hóa thông qua sự sáng tạo và nghệ thuật. Hãy cùng nhau khám phá thời tiết Thanh Hóa hôm nay và tham gia vào các hoạt động này.

Vẽ Tranh và Sơn Màu

Một ngày mưa là thời điểm lý tưởng để tận dụng thời gian để thực hành và phát triển kỹ năng vẽ tranh và sơn màu của bạn. Hãy lấy ra bảng vẽ hoặc giấy và bút, chất liệu sơn màu và bắt đầu sáng tạo những tác phẩm nghệ thuật độc đáo của riêng bạn.

Sáng Tác âm Nhạc
Nếu bạn đam mê âm nhạc, hãy tận dụng thời gian trong nhà để sáng tác và ghi âm những bản nhạc của riêng bạn. Dùng nhạc cụ của bạn hoặc phần mềm sáng tác âm nhạc trên máy tính để tạo ra những giai điệu và giai điệu mới.
>>>Xem thêm: https://www.giantbomb.com/profile/thoitietthanhho/
Học Hỏi Nghệ Thuật Làm Đồ Thủ Công

Một ngày mưa cũng là cơ hội tuyệt vời để học hỏi và thực hành nghệ thuật làm đồ thủ công. Hãy tìm các video hướng dẫn trên mạng hoặc sách hướng dẫn và tạo ra những món đồ thủ công độc đáo như trang sức, bức tranh dát và hình ảnh thêu.
>>>Xem thêm: https://tinhte.vn/members/thoitietthanhhoa.3021345/
Sáng Tác và Viết Lách

Cuối cùng, hãy tận dụng thời gian trong nhà để sáng tác và viết lách. Hãy viết nhật ký, truyện ngắn, hay thậm chí là bắt tay vào viết một cuốn sách. Thực hành viết sẽ giúp bạn thể hiện suy nghĩ và cảm xúc của mình một cách sâu sắc và sáng tạo.

Kết Luận
Dù thời tiết không thuận lợi cho các hoạt động ngoại trời, nhưng vẫn có nhiều cách để tận hưởng ngày của bạn tại Thanh Hóa thông qua sự sáng tạo và nghệ thuật. Hãy tận dụng thời gian trong nhà để thực hành và phát triển kỹ năng sáng tạo của bạn, và tạo ra những tác phẩm nghệ thuật độc đáo.
>>>Bài viết chi tiết: https://thoitietvn.vn/thanh-hoa/3-ngay-toi

MiittisTänään viileämpi päivä.Luonut: MiittisMaanantai 20.05.2024 06:08

Uusi viikko alkaa jälleen hyvällä fiiliksellä taas mennään eteenpäin. Alan tässä kohta jakamaan viikonlääkkeitä dosettiin ja mun pitää hakea noita karpalokapseleita taas leponex ja masennuslääkkeet riittävät vielä hyvin tälle viikolle. Kesäkuun alussa haen sitten masennuslääkettä lisää, niin se riittää koko kesän ajaksi. Olin eilenä liikuntapuistossa poikaystävän kanssa sekin halusi tulla sinne meillä oli hauskat treenit todella kuuma olisi pitänyt ottaa ihan vesipullo mukaan noin tunti olimme siellä. Eilenä aamulla tein myös puolentunnin lenkin pururadalla kun oli hyvä sää. Pakko sanoa että olen todella tyytyväinen mun kroppaan tällä hetkellä ja aijon pitää siitä kiinni että olen timmissä kunnossa. Kun lenkkeilen ja treenaan paljon viikolla niin kroppa pysyy hyvänä ja paino. Syön joka päivä terveellisesti ja säännöllisesti ruokaa ja jättää arkipäivinä ihan kokonaan sokerin pois. Herkuttelen aina viikonloppuna syö vaikka silloin suklaata ja sipsiä. Päätin myös sen että jätän nyt alkoholin pois hetkeksi. Mulle tuli todella huono viimeksi siitä enkä todellakaan halua sitä oloa takaisin. Mun vatsa tuli myös aika kipeäksi sen juomisen jälkeen vatsakipu kesti noin viikon ja nyt on paljon parempi onneksi. Huomasin sen juomisen jälkeen että mun vatsa ei enää kestä jos juon viiniä. Ajattelin että juon sitten seuraavan kerran juhannuksena kun menen sitä viettämään poikaystävän luokse. Mä säästän tässä melkein 30 euroa nyt kun en juo yhtään sen rahan voisi itseasiassa vaikka siirtää säästötilille. Alan pesemään pyykkiä mitä on kertynyt kivasti vien ne kohta ja alan tässä samalla kuunnella jotain hyvää musiikkia. Ulkona on nyt vähän viileämpää ei haittaa on ollut viime päivinä todella lämmin eikä haittaisi jos vettä sataisi tulisi raikkaampi ilma.

Tomi1989KatsoinLuonut: Tomi1989Maanantai 20.05.2024 05:50

Videon missä nainen meinaa että hänen asuntoon naapurit laittaa säteilyä joka polttaa

_Iltsu_Toukokuinen sunnuntaipäiväLuonut: _Iltsu_Sunnuntai 19.05.2024 23:55

Tänään on sunnuntai ja toukokuun yhdeksästoista päivä. Kävin tänään ulkoilemassa kello 19:10 aikaan. Ulkoilu aurinkoisessa säässä tuntui ihanalta. Lisäksi olen opiskellut ruotsin kieltä duolingon avulla ja olen opetellut uusia sanoja ruotsiksi. Olen myös katsonut Muumilaakson tarinoita kaikilla kielillä. Ratkon myös ristikoita ja silloin tällöin teen palapelejä. Puhun jonkun verran italiaa. Tänään oli kolea päivä. Nauttikaa keväästä ja auringosta. Olen kohta menossa nukkumaan. Käyn itsekin urheilemassa joka päivä. Käyn joskus treenaamassa ulkokuntosalilla. Urheilumuotoni ovat lenkkeily, kävely, juoksu ja uinti. Luen jonkun verran kirjoja ja lehtiä. Aamupalalla juon teetä ja päivällä kahvia. Olen dieetillä, joten minun täytyy katsoa, mitä suuhuni pistän päivän aikana. Katsoin myös areenasta uutta päivää. Toivon, että luette blogiani ajatuksen kanssa ja tykkäätte blogeistani. Kuuntelen kaikenlaista musiikkia, mutta pääasiassa kuuntelen SANNIA ja Cheekiä. Sannin Vahinko ja 2080-luvulla on minun lempikappaleita. CHEEK:in vahinko biisikin on hyvä. Maanantai on/on ollut inhokkipäiväni, kun olen ollut koulussa opiskelemassa. Pimeä tulee kello 21:00 aikaan. Pukeudun lämpimästi, kun käyn ulkoilemassa. Nautin näistä kevätpäivistä. Sää on keväistä kun lämpötila on päivällä ja yöllä plussalla. Joskus teen taas jonkun smoothien omista hedelmistä ja marjoista. Silloin tällöin laitan kuvia myös Facebookiin. Käyn kerran tai pari kertaa viikossa ruokakaupassa. Herkut esimerkiksi karkit ja leivonnaiset jäävät ruokavaliostani pois ja jätän kaikki nopeat hiilihydraatit sisältävät ruoat pois. Syön hedelmiä ja marjoja päivän aikana. Söin tänään lounaaksi lohijauhelihakastiketta, pastaa, kasviksia ja salaattia. Hyvää sunnuntai-illan jatkoa kaikille teille. Nyt on kevät. Hyvää yötä ja nukkukaa hyvin. Kumisaappaat on hyvä olla näillä keväisillä keleillä, joten laittakaa silloin ne jalkaan, kun kävelette sateisilla tieosuuksilla. Huomenna teen kaikkea kivaa. Olen nyt tiukalla laihdutuskuurilla. Kävin tänään kävelyllä keskustassa. Kävin tänään myös ruokakaupassa. Nyt on todella lämmin ja hyvä sää ulkoiluun. Huomenna minulla on työpäivä kello 10:30-14:30. Haaveilen joskus saavani itselleni järjestelmäkameran, sit kun se on mahdollista ja tämä järjestelmäkamera on vaan haave minun päässä. Käyn lenkillä huomenna jossain sopivassa välissä.
Erwägen Sie die Modernisierung Ihres Sicherheitssystems für Ihr Zuhause? Es könnte an der Zeit sein, auf eine Türklingel- und Video-Gegensprechanlage umzusteigen. Doch wann genau ist der richtige Zeitpunkt für ein Upgrade? Hier sind einige Anzeichen dafür, dass es an der Zeit sein könnte, in eine Türklingel- und Video-Gegensprechanlage für Ihr Zuhause zu investieren.

1. Sie möchten die Sicherheit Ihres Zuhauses verbessern

Türsprechanlage – Eine Investition in die Sicherheit und den Komfort Ihres Zuhauses, die Ihnen und Ihrer Familie Ruhe und Frieden schenkt. Wenn Sie nach einer einfachen Möglichkeit suchen, die Sicherheit Ihres Zuhauses zu verbessern, ist eine Türklingel- und Video-Gegensprechanlage die perfekte Lösung. Dank der fortschrittlichen Funktionen und Technologie können Sie Besucher an Ihrer Tür sehen und mit ihnen kommunizieren, egal ob Sie zu Hause oder unterwegs sind.

Darüber hinaus erhalten Sie dank Bewegungserkennungssensoren sofort eine Benachrichtigung auf Ihrem Smartphone, wenn sich jemand Ihrer Haustür nähert, sodass Sie immer wissen, was zu Hause passiert.

2. Sie möchten den Komfort erhöhen

Sind Sie es leid, wichtige Lieferungen oder Besucher zu verpassen, weil Sie nicht zu Hause sind? Mit einer Türklingel- und Video-Gegensprechanlage müssen Sie sich darüber nie wieder Sorgen machen. Dank Fernzugriff per Smartphone können Sie von überall und jederzeit Live-Videoaufnahmen Ihrer Haustür sehen. Egal, ob Sie auf der Arbeit sind, Besorgungen machen oder im Urlaub sind, Sie können Ihr Zuhause im Auge behalten und über die Gegensprechfunktion mit Besuchern kommunizieren – alles von Ihrer Handfläche aus.

3. Sie haben es satt, sich mit herkömmlichen Türsprechanlagen herumzuschlagen

Seien wir ehrlich: Herkömmliche Türsprechanlagen können mühsam sein. Von schlechter Video- und Audioqualität bis hin zu komplizierter Verkabelung lassen sie oft zu wünschen übrig. Mit einer Türklingel und Video-Gegensprechanlage können Sie all dem ein Ende bereiten. Mit einfacher Installation und Einrichtung, kristallklarem Video und Audio sowie fortschrittlicher Bewegungserkennungstechnologie ist es das perfekte Upgrade für jedes Zuhause.

4. Sie möchten eine moderne, stilvolle Lösung

Zusätzlich zu seinen fortschrittlichen Funktionen und Technologien zeichnet sich ein Türklingel- und Video-Gegensprechsystem auch durch ein elegantes und stilvolles Design aus, das zu jedem Zuhause passt. Mit seiner modernen Ästhetik und kompakten Größe ist es die perfekte Ergänzung für Ihre Haustür.

Abschluss

Wenn Sie die Sicherheit und den Komfort Ihres Zuhauses verbessern möchten, ist es möglicherweise an der Zeit, auf eine Türklingel- und Video-Gegensprechanlage umzusteigen. Mit seinen erweiterten Funktionen, der einfachen Installation, dem Fernzugriff per Smartphone und dem schlanken Design ist es die perfekte Wahl für jedes Zuhause. Verabschieden Sie sich von herkömmlichen Türsprechanlagen und gehen Sie mit Goliath in die Zukunft.

Tomi1989LataanLuonut: Tomi1989Sunnuntai 19.05.2024 20:18

Tony hawk peliä Mul on aito tony hawkin nimmari

Tomi1989Nyt onLuonut: Tomi1989Sunnuntai 19.05.2024 18:44

Formulat katsottu

Jack84XXEi ole valitusvirsiLuonut: Jack84XXSunnuntai 19.05.2024 18:30

Nyt on jotain kyllä vinossa mieli on todella turhautunut ja kireä ei kestä takaiskua yhtään voimat ei vain riitä ja alko ollut yli kaksi viikkoa kokonaan poissa kuvioista ei ole syy siinä nyt, täytyy viikolla soittaa hoitajalle ja sanoa että käynnit siellä on saatava taas ajankohtaisiksi kun fiilis on mitä on enkä ole päätäni sotkenut millään. . .

Saa harrastuskin nyt olla suosiolla sivussa ei pysty keskittymään :/

Lähden hakemaan jotain hyvää täksi illaksi käyn samalla ottamassa happea.

Saa nähdä mihin tämä menee.
Aivan ihana kesäinen viikonloppu kyllä tuo auringonpaiste piristää mieltä ja on lämmin. Eilenä oli mukava päivä ajelin sähköpotkulaudalla kauppaan ostamaan jäätelöä koska teki kauheasti mieli sitten kun tulin kotiin niin tein melkein tunnin lenkin pururadalla tänään olen menossa päivällä liikuntapuistoon treenaamaan niin koko kroppa saa vähän liikettä en ole nyt käynyt salilla treenaamassa yli kuukauteen ollut tauko siitä. Yritän nyt tässä kesällä kyllä aloittaa treenit taas pikkuhiljaa. Olo tuntuu hyvältä ja levänneeltä jaksaa mennä töihin ensi viikolla ja nähdä paljon muita ihmisiä sekä tarkoitus on lähteä poikaystävän luokse viettämään viikonloppua mä uskon että ensi viikko menee nopeasti kun on tekemistä. Onneksi ensi viikolla tulee takuueläke niin saa maksettua loput tämän kuun laskut en ole vieläkään saanut sitä hammaslääkärilaskua ehkä se tulee ensi viikolla toivon niin koska haluan päästä siitä laskusta eroon.
Kesäkuussa teemme kaverin kanssa shoppailureissun mitä odotan innolla ihanaa päästä shoppailemaan kivoja kesävaatteita ostan mekkoja ainakin jos löytää halvalla jotain kivoja sekä toppeja.
Legginsejä mä en osta koska mä omistan tällä hetkellä niitä melkein 15 kappaletta. Pakko sanoa että legginsit on paljon kivemmat kun jotkut farkut en ole käyttänyt farkkuja moneen vuoteen sekä jos on helteet niin käytän silloin mielelläni legginsejä tai mekkoja. Kaivoin eilenä vaatekaappia niin löysin sieltä David merkkiset oranssit shortsit mitkä olen ostanut joskus tokmannilta niitä aijon käyttää sitten kun tulee oikeen lämmin ja helteet sitten niiden kanssa joku t-paita tai toppi.
Otan kohta aamulääkkeet ja voisin tarkistaa paljon on lääkkeitä jäljellä. Pyykkiä pitäisi pestä huomenna ajattelin otan tämän aamun vielä rennosti. Alan nyt katsomaan youtubesta videoita ja kuuntelen hyvää musiikkia. Muistin että mulla on battery energiajuoma vielä juomatta minkä poikaystävä osti hyvä juoma tälle päivälle se on hyvää kylmänä.

Tomi198924päiväLuonut: Tomi1989Sunnuntai 19.05.2024 00:12

Menee vuokra maksuun

_Iltsu_Toukokuinen lauantaipäiväLuonut: _Iltsu_Lauantai 18.05.2024 23:59

Tänään on lauantai ja toukokuun kahdeksastoista päivä. Kävin tänään ulkoilemassa kun tein pihahommia mökillä. Ulkoilu aurinkoisessa säässä tuntui ihanalta. Lisäksi olen opiskellut ruotsin kieltä duolingon avulla ja olen opetellut uusia sanoja ruotsiksi. Olen myös katsonut Muumilaakson tarinoita kaikilla kielillä. Ratkon myös ristikoita ja silloin tällöin teen palapelejä. Puhun jonkun verran italiaa. Tänään oli kolea päivä. Nauttikaa keväästä ja auringosta. Olen kohta menossa nukkumaan. Käyn itsekin urheilemassa joka päivä. Käyn joskus treenaamassa ulkokuntosalilla. Urheilumuotoni ovat lenkkeily, kävely, juoksu ja uinti. Luen jonkun verran kirjoja ja lehtiä. Aamupalalla juon teetä ja päivällä kahvia. Olen dieetillä, joten minun täytyy katsoa, mitä suuhuni pistän päivän aikana. Katsoin myös areenasta uutta päivää. Toivon, että luette blogiani ajatuksen kanssa ja tykkäätte blogeistani. Kuuntelen kaikenlaista musiikkia, mutta pääasiassa kuuntelen SANNIA ja Cheekiä. Sannin Vahinko ja 2080-luvulla on minun lempikappaleita. CHEEK:in vahinko biisikin on hyvä. Maanantai on/on ollut inhokkipäiväni, kun olen ollut koulussa opiskelemassa. Pimeä tulee kello 21:00 aikaan. Pukeudun lämpimästi, kun käyn ulkoilemassa. Nautin näistä kevätpäivistä. Sää on keväistä kun lämpötila on päivällä ja yöllä plussalla. Joskus teen taas jonkun smoothien omista hedelmistä ja marjoista. Silloin tällöin laitan kuvia myös Facebookiin. Käyn kerran tai pari kertaa viikossa ruokakaupassa. Herkut esimerkiksi karkit ja leivonnaiset jäävät ruokavaliostani pois ja jätän kaikki nopeat hiilihydraatit sisältävät ruoat pois. Syön hedelmiä ja marjoja päivän aikana. Söin tänään lounaaksi makkaraa, perunoita ja salaattia. Hyvää lauantai-illan jatkoa kaikille teille. Nyt on kevät. Hyvää yötä ja nukkukaa hyvin. Kumisaappaat on hyvä olla näillä keväisillä keleillä, joten laittakaa silloin ne jalkaan, kun kävelette sateisilla tieosuuksilla. Huomenna teen kaikkea kivaa. Olen nyt tiukalla laihdutuskuurilla. Kävin tänään kävelyllä mökillä. Nyt on todella lämmin ja hyvä sää ulkoiluun. Huomenna minulla on vapaapäivä. Haaveilen joskus saavani itselleni järjestelmäkameran, sit kun se on mahdollista ja tämä järjestelmäkamera on vaan haave minun päässä. Käyn lenkillä huomenna jossain sopivassa välissä.

Jogge91[Ei aihetta]Luonut: Jogge91Lauantai 18.05.2024 23:54Radioactivity
Is in the air for you and me
Radioactivity
Discovered by Madame Curie
Radioactivity
Tune in to the melody
Radioactivity
Is in the air for you and me

Jack84XXHarvinaisen tylsä päiväLuonut: Jack84XXLauantai 18.05.2024 19:36

Tämä päivä on jotenkin jumittanut täysin ei yhtään piristävää virikettä kerrassaan tullut vastaan eikä ole tullut ratkaisua mieleen :/
Tietty se olis mutta muut asiat sit kahnittaa siinäkin -_-

Kumpa rikastuis edes että helpottuis matkaaminen muualle että pääsis tuulettumaan täältä kuolleelta kylältä josta ei löydy edes kamua seuraksi vaan kaikki hyvät&raksut kaukana että joo ja omat mahikset päästä jonnekkin hetkeks on surkeat, jospa huominen olisi jo toisenlainen sillä tämä olo raastaa.

Täytyy pian laittaa jotain hyvää valmistumaan kun tuli ostettua ku sai puoleen hintaan nii olipas ostettava :p

Jospa jotain yllätyksiä tulisi ja mieli tekis juoda mutta sille on tiukka ei vaikka kuin ahdistaa, ei auta ja romuttaa paljon suunnitelmia nii ei ni ei.

Täytyy jatkaa iltaa.

viechaiphong[Ei aihetta]Luonut: viechaiphongLauantai 18.05.2024 19:07

Việc Làm Hải Phòng Mới Nhất - Cánh Cửa Mở Ra Cơ Hội Việc Làm Cho Bạn
Bạn đang tìm kiếm một công việc phù hợp tại Hải Phòng? Bạn muốn cập nhật thường xuyên các tin tuyển dụng mới nhất? Việc Làm Hải Phòng Mới Nhất chính là giải pháp dành cho bạn!
Với hơn 20.000 tin tuyển dụng uy tín được cập nhật liên tục 24/7, Việc Làm Hải Phòng Mới Nhất là nền tảng tuyển dụng hàng đầu dành cho người lao động tại Hải Phòng. Nơi đây cung cấp đa dạng các ngành nghề, mức lương hấp dẫn và phù hợp với mọi trình độ, kinh nghiệm.
Tại sao nên chọn Việc Làm Hải Phòng Mới Nhất?Tin tuyển dụng đa dạng: Cung cấp đầy đủ các ngành nghề từ phổ thông đến cao cấp, đáp ứng nhu cầu tìm kiếm việc làm của mọi đối tượng.
Cập nhật liên tục: Tin tuyển dụng được cập nhật mới nhất 24/7, đảm bảo bạn không bỏ lỡ bất kỳ cơ hội nào.
Uy tín: Chỉ hợp tác với các nhà tuyển dụng uy tín, đảm bảo quyền lợi cho người lao động.
Dễ dàng sử dụng: Giao diện website đơn giản, dễ dàng tìm kiếm và ứng tuyển công việc.
Miễn phí: Tạo hồ sơ và ứng tuyển hoàn toàn miễn phí.
Việc Làm Hải Phòng Mới Nhất cung cấp các tính năng hữu ích giúp bạn tìm kiếm việc làm hiệu quả:
▶️ ▶️ ▶️ Bài viết chi tiết:https://www.goodreads.com/review/show/6504671841
Tìm kiếm theo ngành nghề: Lọc tin tuyển dụng theo ngành nghề mong muốn để dễ dàng tìm kiếm công việc phù hợp.
Tìm kiếm theo mức lương: Chỉ hiển thị những tin tuyển dụng có mức lương phù hợp với mong muốn của bạn.
Tìm kiếm theo vị trí: Tìm kiếm công việc theo khu vực mong muốn để tiết kiệm thời gian di chuyển.
Lưu tin tuyển dụng: Lưu lại những tin tuyển dụng ưng ý để theo dõi và ứng tuyển sau.
Ứng tuyển nhanh chóng: Ứng tuyển trực tiếp qua website hoặc ứng dụng Việc Làm Hải Phòng Mới Nhất.
▶️ ▶️ ▶️ Bài viết chi tiết: https://groups.google.com/g/vieclamhaiphongjob3s/c/9yBMV4AYl6A
Ngoài ra, Việc Làm Hải Phòng Mới Nhất còn cung cấp các dịch vụ hỗ trợ khác như:
Tư vấn nghề nghiệp: Hỗ trợ bạn định hướng nghề nghiệp phù hợp với năng lực và sở thích.
Kỹ năng phỏng vấn: Chia sẻ bí quyết phỏng vấn thành công để bạn tự tin chinh phục nhà tuyển dụng.
Cập nhật thị trường lao động: Cung cấp thông tin thị trường lao động, xu hướng tuyển dụng để bạn có định hướng tìm kiếm việc làm hiệu quả.
Việc Làm Hải Phòng Mới Nhất cam kết đồng hành cùng bạn trong hành trình tìm kiếm việc làm. Hãy truy cập website hoặc tải ứng dụng Việc Làm Hải Phòng Mới Nhất ngay hôm nay để khám phá hàng ngàn cơ hội việc làm hấp dẫn!
Bên cạnh Việc Làm Hải Phòng Mới Nhất, bạn cũng có thể tham khảo thêm một số website tuyển dụng uy tín khác như:
▶️ ▶️ ▶️ Bài viết chi tiết: https://job3s.vn/tim-viec-lam-tai-hai-phong-l2

thoitietvn1thoi tiet hai phongLuonut: thoitietvn1Lauantai 18.05.2024 12:27

Bí Ẩn Ẩm Thực Hải Phòng: Khám Phá Hương Vị Độc Đáo Cho Du Khách
Hải Phòng, thành phố cảng sôi động bậc nhất miền Bắc, không chỉ thu hút du khách bởi những địa danh lịch sử, văn hóa mà còn níu chân du khách bởi nền ẩm thực phong phú, đa dạng.
Ẩm thực Hải Phòng mang đậm hương vị đặc trưng của vùng đất ven biển,thời tiết Hải Phòng chính xác với những món ăn chế biến từ hải sản tươi ngon cùng các loại rau củ quả đặc sản. Mỗi món ăn đều mang một hương vị riêng, tạo nên bản sắc độc đáo cho nền ẩm thực nơi đây.
Hãy cùng khám phá những bí ẩn ẩn chứa trong các món ăn đặc sản Hải Phòng, để thưởng thức trọn vẹn hương vị độc đáo và trải nghiệm văn hóa ẩm thực đặc sắc của thành phố này!
1. Bánh Đa Cua - Món Ăn Dân Dã Gây Thương Nhớ:Bánh đa cua là món ăn dân dã nhưng lại vô cùng nổi tiếng của Hải Phòng. Món ăn được chế biến từ những nguyên liệu đơn giản như bánh đa, cua đồng, chả cá, rau muống bào,... nhưng lại mang hương vị đậm đà, thanh ngọt khó cưỡng.
Tô bánh đa cua nóng hổi với những sợi bánh dai dai, những miếng chả cá thơm ngon, vị ngọt thanh của cua đồng cùng vị cay nồng của ớt hòa quyện tạo nên một bản giao hưởng hương vị khiến bất kỳ ai cũng phải say mê.
2. Nem Cua Bể - Vị Béo Ngậy Thơm Ngon Chinh Phục Thực Khách:Nem cua bể là món ăn đặc sản của Hải Phòng, được chế biến từ những con cua bể tươi ngon nhất. Món ăn mang hương vị béo ngậy, thơm ngon, là một trong những món ăn được du khách yêu thích nhất khi đến với thành phố cảng này.
Nem cua bể được làm từ thịt cua bể xay nhuyễn, tẩm ướp gia vị và chiên vàng giòn. Món ăn thường được ăn kèm với bún, rau sống và nước chấm chua ngọt, tạo nên hương vị hài hòa và kích thích vị giác.
Trang web của Đài Khí tượng Thủy văn Hải Phòng: https://www.cakeresume.com/portfolios/thoitietvn1
3. Lẩu Cua Đồng - Món Ăn Mùa Thu Ấm Lòng:Lẩu cua đồng là món ăn đặc trưng của mùa thu Hải Phòng với hương vị chua thanh, ngọt dịu, được chế biến từ cua đồng, cà chua, mẻ, rau muống,...
Tô lẩu cua đồng nóng hổi bốc khói nghi ngút với những con cua đồng béo ngậy, những miếng cà chua chín mọng, vị chua thanh của mẻ hòa quyện cùng vị cay nồng của ớt tạo nên một hương vị khó cưỡng.
Thưởng thức lẩu cua đồng cùng người thân, bạn bè sẽ là một trải nghiệm ẩm thực vô cùng thú vị và ấm áp trong những ngày se lạnh của mùa thu.
Xem thêm tại: https://magic.ly/thoitietvn1/thoitietvn1
4. Bún Cá Cay - Món Ăn Sáng Nổi Tiếng Của Người Hải Phòng:Bún cá cay là món ăn sáng phổ biến của người dân Hải Phòng. Món ăn được chế biến từ những nguyên liệu đơn giản như bún, cá rán, nước dùng cay nồng cùng các loại rau thơm.
Bát bún cá cay nóng hổi với những sợi bún trắng mịn, những miếng cá rán giòn tan, nước dùng cay nồng cùng vị thơm của các loại rau thơm tạo nên một hương vị khó quên.
5. Bánh Mì Cay - Món Ăn Đường Phố Gây Ghiền:Bánh mì cay là món ăn đường phố được yêu thích bởi sự tiện lợi và hương vị thơm ngon. Món ăn được chế biến từ bánh mì, pate, trứng ốp la, dưa góp, rau thơm,...
Bánh mì cay mang hương vị đậm đà, cay nồng, thơm ngon, là món ăn vặt được nhiều người lựa chọn khi đến với Hải Phòng.
Kết Luận:Ẩm thực Hải Phòng là một kho tàng phong phú với những món ăn độc đáo, mang đậm hương vị đặc trưng của vùng đất ven biển. Hãy đến với Hải Phòng và khám phá những bí ẩn ẩn chứa trong các món ăn đặc sản nơi đây, để thưởng thức trọn vẹn hương vị độc đáo và trải nghiệm văn hóa ẩm thực đặc sắc của thành phố này!
>>>Bài viết chi tiết tại:https://thoitietvn.vn/hai-phong

Jack84XXHuomentaLuonut: Jack84XXLauantai 18.05.2024 09:43

Kahvikupponen juotu ja kohta poikkean asioilla pikaisesti mutta pyöräilyt jää tältä päivältä ku on vähän kipeä olo varmaan eilinen päänsärky ilmoitteli tästä ja nyt on sellanen tunkkainen ku olis flunssa mut pitää potea pois ja viettää aikaa kotona ei pahenneta tätä eikä oteta painetta, ihminen voi tulla hyvinki kipeeks vaikka harvoin itse olen mut se löysi kohteensa joten podetaan vaan pois :)

Voisin teetä keittää tänään koska sitä on ja mun makuun vieläpä niin tuskin kroppa siitä suuttuu koska vihreä tee on terveellistä ja satuin ostamaan silloin miedon makuista en kitkerää nii kyllä 2 kuppia menee peräjälkeen ainakin ^^

Joo eipä tässä masennuta yhtään kyllä pärjätään ja aina tilanteen mukaan mennään ja pikku tekemistä keksitään ellei vointi huonone ja jos huononee nii vilttiä korville ja lepoa, niin se menee mut hyvää Lauantai päivää ihanille ystäville tasapuolisesti, ootte todella tärkeitä :)

MiittisAurinkorasva on kallista!Luonut: MiittisLauantai 18.05.2024 06:08

Kiva päivä oli eilenä nähtiin poikaystävän kanssa käytiin kaupoilla pyörimässä se osti mulle pari tölkkiä laitilan limua ja yhden battery juoman näemme seuraavan kerran sitten ensi viikolla kun menen sen luokse viettämään viikonloppua. Heräsin viideltä ja join aamukahvit nyt on saludo kahvia mikä on ihan ok pääasia että siinä on kofeiinia niin herää. Ostin eilenä 18 rullaa vessapaperia tokmannilta oli tarjouksessa 9 euroa vaan maksoi. Onneksi on aina rahaa vessapaperiin koska sitä pitää ostaa aina kätevää kun asun ihan tokmannin vieressä.
Fiilis tällä hetkellä on ihan ok uskon että tulee hyvä päivä tänään mietin pitäisikö mennä liikuntapuistoon treenaamaan kun on näin ihana ilma eilenä tein pitkän lenkin niin askelia tuli siinä kivasti. Kun kävin tokmannilla niin katsoin samalla paljon aurinkorasva maksaa sen hinta oli 15 euroa! Viime vuonna se maksoi 13 euroa noussut pari euroa. Päätin että ostan sen ensi viikolla niin on sitä sitten koska aijon olla poikaystävän pihalla ottamassa aurinkoa viikonloppuna niin iho ei pala sekä jos käytän mekkoa ulkona niin silloin sitä pitää myös laittaa mulla on todella vaalea iho ja se palaa helposti jos en laita aurinkorasvaa. Kuulin muka huhuja että ilmat viilenee ensi viikolla? No saa nähdä ja että vettä pitäisi muka sataa maanantaina sitten mä tarkistin vielä että millainen sää on viikon päästä viikonloppuna pitäisi olla samalainen sää kuin nyt. Vielä voi muuttua kyllä en yhtään ihmettele nyt pitää vaan nauttia auringosta kun pystyy. Jossain vaiheessa tulee se vesisade sekä ilmat viilenee. Tänään aijon katsoa netflixiä house sarjaa eteenpäin olen jäänyt siihen koukkuun sekä voisi katsoa myös sinkkuelämää se on mun suosikki sarja olen nähnyt sen niin monta kertaa ja katson sen aina uudestaan ja uudestaan. Rantabaarin kuudes kausi alkaa kesäkuun alussa ja sitä odotan innolla yksi mun lempi sarja olen nähnyt kaikki kaudet salkkarit jää sitten kesätauolle ja jatkuu syksyllä.

_Iltsu_Toukokuinen perjantaipäiväLuonut: _Iltsu_Perjantai 17.05.2024 23:59

Tänään on perjantai ja toukokuun seitsemästoista päivä. Kävin tänään ulkoilemassa kun kävin koulukaverini kanssa ulkoilemassa Karsikossa. Ulkoilu aurinkoisessa säässä tuntui ihanalta. Lisäksi olen opiskellut ruotsin kieltä duolingon avulla ja olen opetellut uusia sanoja ruotsiksi. Olen myös katsonut Muumilaakson tarinoita kaikilla kielillä. Ratkon myös ristikoita ja silloin tällöin teen palapelejä. Puhun jonkun verran italiaa. Tänään oli kolea päivä. Nauttikaa keväästä ja auringosta. Olen kohta menossa nukkumaan. Käyn itsekin urheilemassa joka päivä. Käyn joskus treenaamassa ulkokuntosalilla. Urheilumuotoni ovat lenkkeily, kävely, juoksu ja uinti. Luen jonkun verran kirjoja ja lehtiä. Aamupalalla juon teetä ja päivällä kahvia. Olen dieetillä, joten minun täytyy katsoa, mitä suuhuni pistän päivän aikana. Katsoin myös areenasta uutta päivää. Toivon, että luette blogiani ajatuksen kanssa ja tykkäätte blogeistani. Kuuntelen kaikenlaista musiikkia, mutta pääasiassa kuuntelen SANNIA ja Cheekiä. Sannin Vahinko ja 2080-luvulla on minun lempikappaleita. CHEEK:in vahinko biisikin on hyvä. Maanantai on/on ollut inhokkipäiväni, kun olen ollut koulussa opiskelemassa. Pimeä tulee kello 21:00 aikaan. Pukeudun lämpimästi, kun käyn ulkoilemassa. Nautin näistä kevätpäivistä. Sää on keväistä kun lämpötila on päivällä ja yöllä plussalla. Joskus teen taas jonkun smoothien omista hedelmistä ja marjoista. Silloin tällöin laitan kuvia myös Facebookiin. Käyn kerran tai pari kertaa viikossa ruokakaupassa. Herkut esimerkiksi karkit ja leivonnaiset jäävät ruokavaliostani pois ja jätän kaikki nopeat hiilihydraatit sisältävät ruoat pois. Syön hedelmiä ja marjoja päivän aikana. Söin tänään lounaaksi muikkuja, juuresmuusia, perunoita ja tomaattia. Hyvää perjantai-illan jatkoa kaikille teille. Nyt on kevät. Hyvää yötä ja nukkukaa hyvin. Kumisaappaat on hyvä olla näillä keväisillä keleillä, joten laittakaa silloin ne jalkaan, kun kävelette sateisilla tieosuuksilla. Huomenna teen kaikkea kivaa. Olen nyt tiukalla laihdutuskuurilla. Kävin tänään kävelyllä Karsikossa. Kävin tänään myös koulukaverini luona kylässä ja äitini kanssa asioilla. Nyt on todella lämmin ja hyvä sää ulkoiluun. Huomenna minulla on vapaapäivä. Haaveilen joskus saavani itselleni järjestelmäkameran, sit kun se on mahdollista ja tämä järjestelmäkamera on vaan haave minun päässä. Käyn lenkillä huomenna jossain sopivassa välissä. Olen menossa huomenna vanhempieni kanssa käymään mökillä.

vnedutracuudiemvnedu tra cuu diemLuonut: vnedutracuudiemPerjantai 17.05.2024 19:56

Tra Cứu Điểm Thi Cuối Học Kỳ Vnedu: Hướng Dẫn Chi Tiết Từ A Z

Hệ thống giáo dục trực tuyến vnedu tra cuu diem ngày càng trở nên phổ biến tại các trường học Việt Nam, mang đến nhiều tiện ích cho việc quản lý học tập, giảng dạy và đánh giá kết quả học tập. Trong số đó, tính năng tra cứu điểm thi cuối học kỳ Vnedu đóng vai trò quan trọng, giúp học sinh, phụ huynh và giáo viên dễ dàng theo dõi điểm số một cách nhanh chóng và chính xác. Bài viết này sẽ cung cấp hướng dẫn chi tiết về cách tra cứu điểm thi cuối học kỳ Vnedu, đồng thời giải đáp một số thắc mắc thường gặp liên quan đến tính năng này.

1. Chuẩn bị:
Truy cập website Vnedu: https://vntre.vn/vnedu-tra-cuu-diem-a2841.html
Tài khoản Vnedu của học sinh (gồm tên đăng nhập và mật khẩu)
Kết nối internet ổn định

2. Các bước tra cứu điểm thi cuối học kỳ:
Cách 1: Tra cứu điểm thi cuối học kỳ qua website
Bước 1: Truy cập website Vnedu và đăng nhập bằng tài khoản học sinh.
Bước 2: Chọn mục "Tra cứu điểm" trên thanh menu chính.
Bước 3: Chọn kỳ thi cuối học kỳ muốn tra cứu điểm.
Bước 4: (Tùy chọn) Chọn môn học muốn tra cứu điểm.
Bước 5: Nhấn nút "Xem điểm".
Cách 2: Tra cứu điểm thi cuối học kỳ qua ứng dụng Vnedu
Bước 1: Tải xuống và cài đặt ứng dụng Vnedu trên điện thoại thông minh.
Bước 2: Mở ứng dụng Vnedu và đăng nhập bằng tài khoản học sinh.
Bước 3: Chọn mục "Tra cứu điểm" trên màn hình chính.
Bước 4: Chọn kỳ thi cuối học kỳ muốn tra cứu điểm.
Bước 5: (Tùy chọn) Chọn môn học muốn tra cứu điểm.
Bước 6: Nhấn nút "Xem điểm".

3. Lưu ý:
Điểm thi cuối học kỳ trên Vnedu thường được cập nhật sau khi giáo viên đã hoàn tất việc chấm bài và kết thúc học kỳ.
Nếu bạn không thể tra cứu điểm thi cuối học kỳ, hãy liên hệ với giáo viên hoặc ban giám hiệu nhà trường để được hỗ trợ.
▶️ ▶️ ▶️ Bài viết chi tiết: Tra Cứu Điểm Học Kỳ Vnedu: Hướng Dẫn Chi Tiết Từ A Z

4. Một số mẹo hữu ích:
Lưu lại mật khẩu Vnedu của học sinh: Để việc đăng nhập nhanh chóng và dễ dàng hơn, bạn nên lưu lại mật khẩu Vnedu của học sinh.
Sử dụng tính năng lọc: Vnedu cung cấp tính năng lọc giúp bạn dễ dàng tra cứu điểm thi cuối học kỳ theo từng môn học, từng kỳ thi hoặc theo khoảng thời gian cụ thể.
In ấn hoặc tải xuống kết quả điểm: Bạn có thể in ấn hoặc tải xuống kết quả điểm thi cuối học kỳ để lưu trữ hoặc sử dụng cho mục đích khác.

5. Lợi ích của việc tra cứu điểm thi cuối học kỳ Vnedu:
Giúp học sinh theo dõi kết quả học tập: Tra cứu điểm thi cuối học kỳ Vnedu giúp học sinh theo dõi kết quả học tập của bản thân một cách nhanh chóng và dễ dàng, từ đó có thể đánh giá năng lực học tập và điều chỉnh phương pháp học tập phù hợp.
Giúp phụ huynh nắm bắt kết quả học tập của con em mình: Nhờ tính năng tra cứu điểm thi cuối học kỳ Vnedu, phụ huynh có thể dễ dàng nắm bắt kết quả học tập của con em mình, từ đó có biện pháp khen thưởng hoặc hỗ trợ kịp thời nếu cần thiết.
Giúp giáo viên đánh giá hiệu quả giảng dạy: Tra cứu điểm thi cuối học kỳ Vnedu cung cấp cho giáo viên dữ liệu đánh giá hiệu quả giảng dạy, từ đó giúp giáo viên điều chỉnh phương pháp giảng dạy phù hợp với học sinh.

6. Giải đáp một số thắc mắc thường gặp:
Hỏi: Tôi không thể đăng nhập vào tài khoản Vnedu của học sinh. Phải làm gì?
Trả lời: Nếu bạn không thể đăng nhập vào tài khoản Vnedu của học sinh, hãy liên hệ với giáo viên hoặc ban giám hiệu nhà trường để được hỗ trợ.
Hỏi: Điểm thi cuối học kỳ trên Vnedu có chính xác không?
Trả lời: Điểm thi cuối học kỳ trên

▶️ ▶️ ▶️ Bài viết chi tiết: Tra Cứu Điểm Thi Trên Vnedu
« Uudemmat -