IRC-Galleria

Etsi blogeja

Toiminnot

Uusimmat blogimerkinnät

« Uudemmat -
Vaping is a part of enjoying a sophisticated lifestyle. It is a more refined way of enjoying the pleasure of smoking. Instead of igniting the tobacco tubes, these vaping machines are more advanced choices. It not only gives you an elevated pleasure of smoking but also allows you to showcase your style by holding the sleek-designed smoking tubes. The market has plenty of vaping machines that offer easy replacement mechanisms for coil changing. Yocan Magneto Vaporizer are the best choices for fixing the burnt coils.

A burnt coil is a common issue if you are a regular user of electronic cigarettes. But nothing to worry about! As you can change the burnt coil with Yocan Magneto Vaporizer. These are the best vaping tools that allow you to enjoy an uninterrupted vaping experience. These are easy to replace and serve the purpose effectively. You can enjoy long-term vaping by using these coils. These regen coils are made of high-quality materials and are designed to fit all types of Yocan Vaping devices.

Yocan Magneto Vaporizer come in a packed box with a combo offer of 5. These coils feature Quartz Tri Coil(QTC) Technology as well as Quartz Dual Coil (QDC) designs. You can also try the ceramic donut coils to enjoy the delicious flavor while vaping. These coils have beautiful designs and they don't get easily burnt out. In the box, you will get five Yocan regen coils with optional caps for each. To grab this deal, visit this website- online vaporizer store
Tänään taas siivotaan. Torstai on mun siivouspäivä. Se on hyvä päivä siivota koska ei ole mikään kiire. Alan heti siivoilemaan kun saan blogin kirjoitettua. Heräsin jo kuuden jälkeen. Kahvit on taas juotu niin nyt olen ihan hereillä. Iso kuppi mustaa kahvia on kyllä paras aamujuoma.
Sen kahvin pitää myös olla vahvaa. Eilenä mulla oli koko päivän väsynyt fiilis. Mä en tajua mikä mua oikeen eilenä väsytti. Muuten olo oli ihan ok. Ei ahdistanut tai masentanut. Mua vaan väsytti.
No jos tänään olisin pikkasen pirteämpi. Ainakin on tekemistä tänään niin ei tule tylsää. Pitää käydä tänään kaupassa ja apteekissa. Pitää ostaa lisää kahvia ja ne karpalokapselit. Kahvi ei koskaan saa olla loppu. Sitä pitää olla aina. Teetä mun ei tarvitse vielä ostaa lisää. Sitä on vielä paljon jäljellä. Olin eilenä lenkillä taas. Aamulla ja iltapäivällä.
Oli kiva ilma ulkona. Aurinko paistoi kivasti. Eikä ollut onneksi kamalan kylmä. Huomenna aamulla mulla on verikokeet. Pitää sinne mennä.
Sitten kun siellä on taas käynyt niin saa taas haettua leponex lääkettä.
Käyn varmaan sitten ensi viikolla hakemassa sitä. Sekä masennuslääkettä. Sitten on taas kaikkia lääkkeitä. Synttärit alkaa lähestyä. Juhlin niitä sitten varmaan kavereiden ja poikaystävän kanssa. Ajattelin ostaa Daim kakun. Niin siinä on sitten hyvä synttärikakku. Mä muutenkin tykkään daim suklaasta. En ole syönyt sitä pitkään aikaan. Mutta on hyvää. Suklaata mun ei tarvitse ostaa koska mulla on vielä ne suklaat jäljellä mitä sain jouluna.
Pari konvehtirasiaa ja suklaalevy. Syön ne sitten kun vaan kerkiää.
Aloin katsomaan mtv palvelusta sitä riisutut ohjelmaa. Pakko kyllä nähdä että miten ne selviää ilman tavaroita.
Ne saa vaan valita yhden tavaran päivässä. Olen katsonut sitä pari jaksoa. Tänään jatkan sen katsomista. Mielenkiintoinen ohjelma.
Odotan nyt että tempparit alkaa taas. Näkee millaisia pariskuntia siihen ohjelmaan taas menee. Sitten on varmasti taas draamaa tiedossa. Odotan innolla. Hyvää viihdettä. Toivon myös että tänä vuonna tulee taas big brother. Onneksi oikea henkilö voitti sen viimeksi. Hyvä Joel!

Tomi1989SukkahousueeroLuonut: Tomi1989Torstai 21.01.2021 06:36

Kukaan täysillä käyvä mies ei käytä sukkahousuja

MaissiMELKEIN VALMISTALuonut: MaissiKeskiviikko 20.01.2021 11:31

toinen huppari on valmis ja nyt vielä yks jäljellä vittu
WOOOOOOO öäöäyöäyyöäöäy perkele.
sit vielä kun tulee loput pätsit postissa, niin vittu mä sanon.
rip selkä, rip perse, rip, niska, rip hartiat. kiitos, todellakin kiitos.

rakastan ompelua ja kaikkea tuollaista noin, mutta voi jumalauta

ViitapiruValmista tuliLuonut: ViitapiruKeskiviikko 20.01.2021 11:06

Kyllä kirjoittaminen on sitten kivaa. Sain äsken yli 150 sivun kertomuksen valmiiksi. Kauan sitä on tehtykin. En julkaise sitä missään, olen ainoastaan pöytälaatikkokirjailija :)

ihmehapsuuu vuos, kuu tuosLuonut: ihmehapsuKeskiviikko 20.01.2021 09:49

Johan on, aikaa on kulunut useita tunteja, 20-vuorokautta enkä vieläkään kotio ole kerennyt kertaakaan yöks. Jostain syystä mun koti on jotenkin yhtäkkiä tampereella, yhden kolmion olohuoneessa ja mietin, onko tämä nyt se paikka? Nimittäin se olohuone, en mä ny omaa huonetta halua herranjumala, paitsi jos se on olohuone. Autopaikkakin tuli varattua kun alkoi joku isännöitsijän tyylinen soittelemaan et "mikäs tää auto täällä vieraspaikalla on joka on istunu siinä jo par viikkoa..."

Mut hitto, tääl on koskettimet ja mun basso ja rummut ja ystäviä ja... ystävyyttä, oikeudenmukaisuutta, aitoutta, rakkautta. Tavannut uusia ihmisiä vinon pinon, säikähtänyt sitä kun ovat vaihteeksi kilttejä ihmisiä ja jopa välittäviä, huomioon ottavia ja muuta. Ei sillä, kyllä tuolla armaassa Mouhijärvessä on ihan yhtälailla hyviä tyyppejä, mut kulttuuri on erilainen. Ja yletön huumeidenkäyttö tuntuu lisääntyvän ja kun koittaa jutella niin ei oo syytä elämään niin miksei? Niin, mitäpä minä siihen osaan sitten vastata? Enkä mä sen takia halua pois että porukka käyttää huumeita vaan sen vuoksi että se on ainoa aktiiviteetti näemmä tuolla suunnalla.
Mut mun piti puhua musiikista eikä päihteilystä. Ostin muuten urut marraskuun jossain kohtaa. Päheet. G.E.M - Wizard 321b jos hei innostuu katsomaan minkälaisen helvetinkoneen ostin kristityltä kirpputorilta. Thänks Jesus! Ja nyt on sit tilauksessa yhtäkkiä omat koskettimet siihen viereen. Ja sit urut solmuun.
Mut tää vuos. ei mitään hajua mistään, mä vaan soitan-

PeteWaters[Ei aihetta]Luonut: PeteWatersKeskiviikko 20.01.2021 08:01

Onks Gallerian koodi aina ollut näin rikki vai onko aika vain saanut tämän Nuoruuden Temppelimme rapistumaan?

MiittisOstan uuden puhelimen keväällä.Luonut: MiittisKeskiviikko 20.01.2021 07:29

Aamu taas lähtenyt hyvin käyntiin. Uskon että tänään on tulossa hyvä päivä. Eilenä mua vaan väsytti ja nukutti. Nukuin jopa päikkärit. Illalla menin jo ajoissa nukkumaan. Nukuin hyvin viime yönä ja jaksoin herätä tuossa puoli seitsemän. Tein eilenä ruoaksi kinkkukiusausta. Tuli hyvää. Laitoin siitä loput tuonne pakkaseen. Syön sitä sitten taas jossain vaiheessa. Tänään teen jauhelihakastikkeen ja pastaa. Hyvä ja nopea ruoka tälle päivälle. Tänään taas lenkki aamulla ja illalla. Pakko sanoa että tuo liikunta tekee vaan mulle hyvää. Mielummin mä lähen lenkille kun taas otan tuon rauhoittavan. Yleensä mä teen niin että kun alkaa ahdistaa niin mä lähen ulkoilemaan. Sitten kun saa raitista ilmaa niin se heti helpottaa oloa. Mutta jos on todella paha ahdistus ettei mikään auta, niin sitten otan sen rauhoittavan. Onneksi se lääke alkaa heti vaikuttamaan alle viidessä minuutissa. Sitten se ahdistus häviää.
Rauhoituu ja rentoutuu. Viimeksi mä otin sen rauhoittavan pari viikkoa sitten. Silloin kun olin menossa ostamaan sitä uutta talvitakkia. Onneksi otin sen lääkkeen silloin. Sen jälkeen en ole syönyt rauhoittavia.
Se on vaan hyvä että syön niitä todella harvoin. Silloin kun mä sairastuin niin jouduin syömään niitä jatkuvasti. Pakko sanoa että olin aika lääkkeissä ja sekaisin silloin. Mutta nyt mun elämä on aika hyvässä tasapainossa. Olen siitä iloinen. Rahatilanne on hyvä tällä hetkellä. Saan taas ensi kuun alussa siirrettyä rahaa säästötilille. Ainakin sen 50 euroa.
Nyt alan vaan säästämään. Mun pitää hankkia uusi puhelin sitten jossain vaiheessa mutta sillä ei ole kiire. Tuo edellinen toimii vielä.
Mennään sitä sitten ostamaan poikaystävän kanssa. Varmaan tuonne Dna liikkeeseen mennään. Sieltä mä ostin sen mun uuden tabletin viimeksi. Hyvin on se tabletti toiminut. Ajattelin jos vaikka yli 200 eurolla saa sen uuden puhelimen. Maksan sen sitten kerralla.
Sitten kun se on maksettu niin ei tarvitse miettiä sitä.
Puhelimen värillä ei ole oikeastaan väliä kunhan se toimii.
Varmaan keväällä käyn ostamassa sen.

Tomi1989Juuri teinLuonut: Tomi1989Keskiviikko 20.01.2021 00:02

Työttömyysturva hakemuksen rahat tilillä perjantaina
Todellisuus on sama !

Mutta silti se tietoisuus jossa ja olen elänyt jo siis 1980 luvulla ja eroaa kaikesta muusta..

Siinä suhteessa ei silti se väkivalta silti todella ei kuulu syrjäytetytynä ja lyötynä siihen kenovalikoimaan..

Kaikessa ei voi olla aina siis se todella niin hyväntahtoinen aina vain siis ottaa esille sitä kovaa yhteiskunnallista kriittisyyttä ..

Mutta väkivalta on silti käytännössä pois suljettu vaihtoehto..

Ja jota silti ja jopa siintä ja silti riippumatta mitä minä nyt sanon yleensä siis nyt olen sanonutkin on se sisäinen inhimillinen ristiriita..

On siis mahdolisesti olevaa siis sitä todellisuutta..

Tätä lehteä valokopioista koottua juttua on tehty 200 - 299 kappaletta siinä on 10 -39 kasipuolista valokopiota per kokoonpano ....


Ja nyt jälkeeni ne syntyneillä!

Joilla ei ole todellista sitä siis pitkäjänteisyyttä ja joka on sitä ei voi silti siintä masentua estäisi yrityksen yrittää yhtiesikunnallista läpimurtoa..

Todellisuushan on sitä sinulta vaaditaan enemmän kuin mihin kykenet jos et kykene..

Niin kukaan ei sinua auta eikä myötäelä tai ole tukena..Todellisuudessa auttamisjärjestelmä ei sitä tue ja sitä omaaloiteisuutta ei tueta ja pakko palata aina ja takaisin siihen lähtöruutuun..

Todellisuudessa näennäisesti katsoen se auttamisjärjestelmä ei ketään aidosti tue ja myötäeläjiä ei ole olemassa.

Hallinto tilaa psykologin lausuntoja päätösten takeeksi ja siintä tehdään tämän tuleva kohtalo jonka sisältö on aina totta ?


Ja ole sinulle edes ihmisinä tueksi ja avuksi..

Järjestelmän sisälle on sisältynyt sisäinen luokittelu jaoettelu jossa tämä taide terapeutti ei ryhtynyt tukemaan minua taideterapialla..

Koki ne muut todella normiihmisinä ja minut siis epänorminmukaisen ja poikeavana..Tämä on imagokysymyksillä ja tietoisilla julkis hallinollisilla keinoilla pois peiteltyä lähihistoriaa..

Kaikki ei ole samanarvoisia tai samalla lähtöviivalla sen suhteen mitä on voinut tukea ja kuntouttaa..

Ja mitä ei tueta ei kuntouteta eriarvoisuus on jo siinä mutta siintä hän ei suostu puhumaan minun kanssani ihmisenä hukassa.Suomi erityisen tarkoin vaalinut sitä ajatusta julkisuus ja imagokuvaa sitä mielikuvaa..

Ja jossa on kyse aina siintä mistä ei ole välttämättä edes nyt kyse ei ole auttavaa toimenpidettä..

Ja sille ei ole resurssia eikä lakia joka ehdolistaa sen yksiselitteistä lakia ei ole tulkitaan aina sen tilanteen mukaisesti..

Jos ei ole sitä siis resurssia mitään ei tehdä..

Ja joka tapauksessa noin 10-30 % prosenttia on jäänyt jo teknoraatisen tilastoharhan jalkoihin..

Ja joka on mahdollistanut toimenpiteet joissa ei tehdä yhtään siis mitään..

elisantHelmet-lukuhaaste 2021Luonut: elisantTiistai 19.01.2021 21:40

Helmet-lukuhaaste 2021


1. Kirjassa kirjoitetaan päiväkirjaa

2. Kirjan on kirjoittanut opettaja

3. Historiallinen romaani

4. Joku kertoo kirjassa omista muistoistaan:

5. Kirja liittyy tv-sarjaan tai elokuvaan

6. Kirja kertoo rakkaudesta

7. Kirjassa on kaveriporukka

8. Kirja, jossa maailma on muutoksessa

9. Kirjailijan etunimi ja sukunimi alkavat samalla kirjaimella

10. Kirjan nimessä on numero

11. Kirja kertoo köyhyydestä

12. Kirjassa ollaan metsässä

13. Kirja liittyy teatteriin, oopperaan tai balettiin

14. Kirja on osa kirjasarjaa

15. Kirjassa on jotain samaa kuin omassa elämässäsi

16. Kirjassa eletään ilman sähköä

17. Kirjan nimessä on kirjan päähenkilön nimi

18. Kirja kertoo sateenkaariperheestä

19. Kirjassa leikitään

20. Kirjassa on ammatti, jota ei enää ole tai joka on harvinainen

21. Kirja liittyy johonkin vuodenaikaan

22. Kirjassa ajetaan polkupyörällä

23. Kirja, jota luet ulkona

24. Kirjan nimessä on kysymysmerkki tai huutomerkki

25. Kirjan on kirjoittanut kaksi kirjailijaa: Mercedes Bentso, Linda Maria Roine: Mercedes Bentso – Totuus ja tunnustus (2020)

26. Elämäkerta henkilöstä, joka on elossa

27. Kirjan päähenkilö on eläin

28. Kirja, jonka lukemisesta on sinulle hyötyä

29. Kirjan henkilön elämä muuttuu

30. Kirja on julkaistu kirjoittajan kuoleman jälkeen

31. Jännityskirja tai dekkari

32. Kirjan kansikuvassa tai takakannen tekstissä on kissa: David Safier: Huono karma (2007)

33. Kirjassa opetetaan jokin taito

34. Kirjassa tarkkaillaan luontoa

35. Kirja, jonka ilmestymistä olet odottanut

36. Kirjassa liikutaan ajassa

37. Kirjan henkilön työ on tärkeä tarinassa

38. Kirja on käännetty hyvin

39. Kirjassa kuunnellaan musiikkia

40. Kirjassa kerrotaan eläinten oikeuksista

41. Kirjassa matkustetaan junalla

42. Satukirja

43. Kirjassa ei kerrota sen päähenkilön nimeä

44. Kirjassa on reseptejä

45. Kirjan on kirjoittanut pohjoismainen kirjailija

46. Kirjassa syödään herkkuja

47.-48. Kaksi kirjaa, jotka kertovat samasta aiheesta

49. Kirja on julkaistu vuonna 2021

50. Kirjaa on suositellut kirjaston työntekijä

Tomi1989[Ei aihetta]Luonut: Tomi1989Tiistai 19.01.2021 20:11

Testaan tomb raider peliä sen sai kun makso 8,95euroa jäsenyydestä

ViitapiruKortsuja... ;)Luonut: ViitapiruTiistai 19.01.2021 19:56

Kondomien ominaisuudet...

Anttila kondomi: Saat plussaa
Atria kondomi: Maistuis varmaan sullekin
Avainlippu kondomi: Tiedät kyllä miksi
Benetton condom: United genitals of Benetton
Berex kondomi: Pienille ja ei enää niin pienille leijonille
Camel condoms Miehille jotka laukeavat omia aikojaan
Citymarket kondomi Mammuttimarkkinat
Denivit kondomi Denivit kondomi auttaa, kun tavallinen kondomi ei riitä... ja uskallat hymyillä!
Dexit kondomi Dexit Dexit on siemenen exit!
Ericsson condom ... ja kaikki vain pienenee...
Fairy kondomi Entistä hellävaraisempi bakteereja tappava
Fazer kondomi Sanokaa Fazer, kun haluatte hyvää.
Felix kondomi Joka kiloon Felix-kondomeja on käytetty kaksi kiloa kumia.
Finnair condom Illaksi kotiin
Havi kondomi Ei valu
HK kondomi ... ja pidot paranoo
Honda kondomi Happy together
Johnsson kondomi Joka kodin putkimies
JVC condom All you need
Kassler kondomi Taas ne tekee sitä
Kellogs Rice Crispies condom Kaada niihin "maitoa" ja ne juttelevat sinulle!
Kismet kondomi Niin hyvää ettei sanotuksi saa
Lada kondomi Lujaa laatua Lada
Libero-kondomi Up & Go!
Libresse kondomi Ei reunavuotoja
Mars kondomi ...ja jaksat pidempään
Mercedes Bentz kondomi Maailma tarvitsee esikumia
Mikro Mikko kondomi Perustuu puhtaasti todellisuuteen
Multitabs kondomi Yksi päivässä riittää
Neste kondomi ...ja matka jatkuu
Nike condom Just do it
Nokia condom Connecting people
Panu kondomi Panu kestää isältä pojalle
Pentium condom Intel Inside
Philips condom Let´s make things better
Posti kondomi Varmasti perille
Radiolinja kondomi Jotta suomalaiset voisivat rakastella enemmän
Raider kondomi Siitä riittää kahdelle
Rexona kondomi Aina löytyy tilaa, sille joka käyttää Rexonaa
Saarioistenkondomi Meijän iskä tekee teijän äitien lapset
Sonera kondomi Saat 300 markalla ilmaista rakasteluaikaa
Teletappi kondomi Uudestaan! Uudestaan!
Tupla kondomi Taitaa tyttö tietää, että ois seinän takan patukkaa tarjolla...
Uncle Ben´s condom Onnistut aina...
Valintatalo kondomi Jää enemmän aikaa yhdessä oloon
Viking Line condom Itämeren punaisimmat
Volvo kondomi Turvallisuustestien voittaja
WC-ankka kondomi Yltää joka paikkaan
"Kytät päästää koirat irti ja usuttaa kii
Kytät lukitsee sut putkaan eli buduaariin
Kytät pistää pampul hittii suoraan munuaisiin
Ja niinku Sipilä vois suosii omii sukulaisii

Onks se totta, jos kaupungilla huhutaan niin?
Mies vaikenee ja nieleskelee murukahvii
Jos sellast on, miks ei puhuta siit
Kuinka vapaudun vankilasta -korttii käytettiin
Siis, mitäs tiedät maailman vanhimmasta ammatista?
Amsterdamis Jari hankkimassa kannabista
Mitä tuli suurteoistasi valtavista?
Vuoden poliisist ja huumesodan sankarista?
Nuori jedi pääsi esimiesten suosioon
Pimee puoli alko houkuttelee luopioo
Tuolt kolme, tuolt seittemän ja puol kiloo
Pian tuhat, nyt oot odottamas tuomioo

Syytä ittees, älä syytä meitä
Verta, hikeä ja kyybeleitä
Tääl lentää demoneit ja enkeleitä
Verta, hikeä ja kyybeleitä
Hei Jari, kehään pyyhe heitä
Verta, hikeä ja kyybeleitä
Ei oo ketää kuivaas kyyneleitä
Verta, hikeä ja kyybeleitä

Vauhtisokeus iski, homma lähti nousukiitoon
Fyrkkaa piti laittaa välil kukkapenkkiin piiloon
Joutu koko ajan miettiin uutta siirtoo
Sit Saara tuli kehiin ja nyt iso luuta siivoo
Tai ehkei sittenkään, entäs esimiehet?
Kukas ottaa vastuun nyt kun Aarnio on liemes?
Jos sisäministeriöönkin heitettäisiin viehe
Niin tutkintavankilois vois tila käydä pieneks
Se lusii bunkkerissa, tuskin avotaloissa
Nyt on Jari niinkun peura ajovaloissa
Kysymys on kuitenkin taas ollu talon tavoist
Eli ongelma on syvemmällä isommissa kaloissa
Talon tapa Torsti Koskisen ajoist
Et vasikoille maksetaan kätketyistä varoista
Näin on saatu tietoo jemmatusta kamoist
Saat pitää puolet siit, jos paljastat sen ajoissa

Syytä ittees, älä syytä meitä
Verta, hikeä ja kyybeleitä
Tääl lentää demoneit ja enkeleitä
Verta, hikeä ja kyybeleitä
Hei Jari, kehään pyyhe heitä
Verta, hikeä ja kyybeleitä
Ei oo ketää kuivaas kyyneleitä
Verta, hikeä ja kyybeleitä

Valta turmelee, se on luonteeltaan petollista
Hullu vyyhti alko purkautua Trevokista
Muistat läpän hampaista ja lainahevosista
Jutut susist, lampaist yksiössä betonista
Voi Jari, lavastamas muita syylliseks
Jahtaat kamaa, jonka oikeastaan myyt ite
Mm, totta vitussa oot syyllinen
Kaiken muutti nainen, kun se homma meni fyysiseks

Ja kaikki huutaa:
Keisari Jari, keisari Jari, Jari
( Keisari Jari, keisari Jari, Jari )
Ja kaikki huutaa:
Make money, money, make money, money, money
Ja kaikki huutaa:
( Make money, money, make money, money, money )
Keisari Jari, Keisari Jari, Jari
( Keisari Jari, keisari Jari, Jari )
Ja kaikki huutaa:
Take money, money, take money, money, money
( Take money, money, take money, money, money )

Syytä ittees, älä syytä meitä
Verta, hikeä ja kyybeleitä
Tääl lentää demoneit ja enkeleitä
Verta, hikeä ja kyybeleitä
Keisari, kehään pyyhe heitä
Verta, hikeä ja kyybeleitä
Ei oo ketää kuivaas kyyneleitä
Verta, hikeä ja kyybeleitä

Syytä ittees, älä syytä meitä
Verta, hikeä ja kyybeleitä
Tääl lentää demoneit ja enkeleitä
Verta, hikeä ja kyybeleitä
Hei Jari, kehään pyyhe heitä
Verta, hikeä ja kyybeleitä
Ei oo ketää kuivaas kyyneleitä
Verta, hikeä ja kyybeleitä"

ViitapiruSniper - ValaLuonut: ViitapiruTiistai 19.01.2021 19:31

"Oi katsokaa nyt soturia ja tätä maata kaunista,
pian ennen kuin se tuhoutuu.
Oi katsokaa nyt sarastusta, se tuo uutta uskoa silloin
maamme vahvistuu.

Uuteen huomiseen!

Oi katsokaa maamme lapsia,
he tarvitsevat parempaa huomista,
emme halua lastemme kärsivän.
Oi kuunnelkaa linnun laulua,
se kertoo luonnon heränneen, ei kauniin kadonneen.

Silloin kyllä näette sen, veljet rodun valkoisen,
marssien ja valan vannoen!

Pojat soturit tämän maan, taistelevat puolesta isänmaan. Valan vannoen puolesta isänmaan,siis tämän maan.

Oi katsokaa nyt soturia ja tätä maata kaunista,
pian ennen kuin se tuhoutuu.
Oi katsokaa nyt sarastusta, se tuo uutta uskoa
ja silloin maamme vahvistuu.

Uuteen huomiseen!

Oi katsokaa maamme lapsia,
he tarvitsevat parempaa huomista.
Emme halua lastemme kärsivän.
Oi kuunnelkaa linnunlaulua, se kertoo luonnon heränneen,
mutta ei kauniin kadonneen.

Silloin kyllä näette sen, kun veljet rodun valkoisen,
marssien ja valan vannoen. Pojat soturit tämän maan,
taistelevat puolesta isänmaan.

Valan vannoen puolesta isänmaan!

Silloin kyllä näette sen, kun veljet rodun valkoisen,
marssien ja valan vannoen. Pojat soturit tämän maan,
taistelevat puolesta isän maan.

Valan vannoen puolesta isän maan!

Siis tämän maan! Siis tämän maan! Siis tämän maan!
Siis tämän maan!

Puolesta isänmaan!"

ViitapiruHuge L - Rigor mortisLuonut: ViitapiruTiistai 19.01.2021 19:29

"Mä surun sun silmistä nään
Ilman pilvistä säät, peilistä et ihmistä nää
Neiti, ei ikinä tää, elämä tuu olee sitä mitä mä nään
Mitä sä näät sisällä pään
Ja mitä tänää tai huomen tapahtuu
Osa meist kuolee, rakastuu
Toiset kaipaa muttei kuolleet takas tuu

Valkosel liidul ihmisten hahmoja piirtelen
Ku väki tökkii eikä viiltele
Tähdet taivahalla alla kiiltelee
Otan hengen pihauksen viimesen
Kii menee silmät, katseet kohdistuu
Tarhan pihal lapsetkin polvistuu
Ne miettii kun ei oo ikinä ennen nähny ruumista
Paitsi jossain hollywoodi elokuvissa
Mut silti totuus aina sokaisee
Ku paikalle saapuu omaiset
Jokainen läsnäolija ei haluu olla sen kengissä
Kenen frendi ei enää hengitä
Hellitä, sanoo tutkija
Ku äiti ryntää paikalle tuomaan kukkia
Ja sisko aidan toisella puolella
Hyvästelee broidinsa tuonelaan
Tää on raskast duunia mitä mä teen
Mut paskat siit piirtelen viivoi asfaltiin
Ja pukeudun mustaan kaapuun
Paan hupun päähän ku aamu saapuu
En mä nuku tääl kyl hommii riittää
Ku joku polttaa bongii ja yhtäkkii vaa sit piikittää
Kyl mä myönnän et onhan tää sinäänsä perseestä
Ku hyvinvoivat faijat kilahtaa tappamaan perheen
Primis Player Placeholder
Mä surun sun silmistä nään
Ilman pilvistä säät peilistä et ihmistä nää
Neiti, ei ikinä tää, elämä tuu olee sitä mitä mä nään
Mitä sä näät sisällä pään
Ja mitä tänää tai huomenna tapahtuu
Osa meist kuolee rakastuu
Toiset kaipaa muttei kuolleet takas tuu

Mun hima oli edelleenki tuonela
Oma koti kullan kallis kuolema
Mua työllistää huumeet ja
Politiikka, uskonto ja suuret maat
Ja niiden alla olevat köyhät valtiot
Nälänhätä, neulat valtimol
Pätäkkä, kateus, inho, viha, turmio, hurmio
Ja jopa pilantunut liha
Slummit, pummit, vihantunut piha
Ja viimeiset tunnit, kiireset kundit(?)
Stressi, hex indeksi
Ja suojaamaton seksi
Taudit, hivi, malaria sekä syöpä
Ja ku taivaalt alkaa salamia lyödä
Ukkonen, hukkuminen
Pois nukkuminen ja ukkojen väliset kinat
Luodit, puukot, veitset, sähkötuolit
Amorin nuoli ja mustasukkasuus ja huoli
Rasismi, fasismi ja diipit kelat
Ja se elämäntapa ettet viitti relaa
Velat, unho, unhola, omatunto
Huono kunto ja liian mont mundoo
Yksinäisyys, masennus, viinan alennus
Vituiks menny kaveruus on se syy miks mä salee tuun
Mä surun sun silmistä nään
Ilman pilvistä säät peilist et ihmistä nää
Neiti, ei ikinä tää, elämä tuu olee sitä mitä mä nään
Mitä sä näät sisällä pään
Ja mitä tänää tai huomenna tapahtuu
Osa meist kuolee rakastuu
Toiset kaipaa muttei kuolleet takas tuu"

Tomi1989Ostin FIFA 21 peliinLuonut: Tomi1989Tiistai 19.01.2021 15:38

Antoine Griezmann
Có rất nhiều có cách pha trộn cà phê ngon, cũng có rất nhiều những cách thưởng thức khác nhau để tạo nên hương vị phù hợp nhất với người uống. Bài viết hôm nay sẽ chia sẻ cho bạn một vài cách phổ biến nhất.

Xem thêm: Máy trộn cà phê giá rẻ

Tỉ lệ vàng trong cách pha trộn cà phê ngon
Những người đang học pha chế cà phê đều được nhắc tới tỉ lệ vàng, đó là: 1:1:1. Một cốc cà phê cơ bản nhưng để đảm bảo được yếu tố ngon lành và đượm hương thì cần tới 3 loại cà phê khác nhau trộn lại. 3 loại cà phê được chọn sẽ tuyệt hảo nếu đến từ 3 vùng miền khác nhau. Đừng nên chọn cùng 1 vùng miền cho 3 loại cà phê. Việc pha trộn cà phê cũng cần tới sự kết hợp giữa các văn hóa. Đó là lời khuyên cơ bản khi muốn pha trộn cà phê ngon cho bạn.
gdcl9oky0p.jpg

Nguyên tắc chung của một ly cà phê
Từ thế kỉ 19, người ta đã biết dùng tới phin để pha cà phê. Nguyên tắc chung để pha là cho nước nóng đi qua cà phê bột. Nước sẽ đi từ trên xuống do trọng lực, còn bột cà phê được giữ lại thông qua bộ lọc. Cách pha trộn cà phê ngon cũng một phần quan trọng liên quan tới cách phin.

Các sự kết hợp dù có khác nhau đến đâu cũng cần phải có một nguyên tắc nhất định để có được cốc cà phê ngon, đó là: nước sôi, ngâm, thấm qua phin, thẩm thấu nhờ áp suất. Nước được sử dụng phải đảm bảo là nước tinh khiết, nhiệt độ ổn định từ 90 đến 95 độ. Hương vị cà phê sẽ không thể nào được bộc lộ ra hết nếu nước không được đảm bảo đủ nhiệt độ.

Pha trộn theo phong cách
Tính cách cũng ảnh hưởng ít nhiều tới thú cà phê của người uống. Biết được từng loại và cách pha trộn cà phê ngon mà có thể thể hiện được gu cũng như phong cách của bản thân mình.

Với những bạn theo phong cách đầy quyến rũ, có lẽ bạn hợp với tỉ lệ: 50% cà phê Robuta, 40% cà phê Chery và 10% cacao. Vị chua ngọt của Chery kết hợp với đắng hơi gắt của Robusta giống như hương vị của chính bạn vậy, quyến rũ, hấp dẫn động lòng người.

Với những cô nàng nhẹ nhàng và ngọt ngào, chác hẳn sẽ hạnh phúc với một cốc cà phê pha trộn trong tỉ lệ: 50% cà phê Arabica, 20% Robusta, 20% cà phê Cherry và 10% cacao để tạo vị.


Ngược lại, dành cho những anh chàng cá tính, mạnh mẽ chắc chắn sẽ cần một ly cà phê mang đúng tính cách của họ. Như vậy, tỉ lệ thích hợp cho những người đàn ông thực thụ là: 60% cà phê Robusta, 30% cà phê loại Arabica, 10% cacao. Nếu thêm một chút muối có thể tăng được hương vị tuyệt vời.
« Uudemmat -