IRC-Galleria

Etsi blogeja

Toiminnot

Uusimmat kuvamerkinnät

« Uudemmat -

vasilymihaksiSašaLuonut: vasilymihaksiSunnuntai 05.04.2020 00:21

-toivari-Lontoo, Trafalgar Square.Luonut: -toivari-Maanantai 30.03.2020 19:11

-toivari-Kaks viikkoo karanteenis.Luonut: -toivari-Perjantai 27.03.2020 14:48

bat-wKotkan pesän taustakallioLuonut: bat-wPerjantai 27.03.2020 04:48

Tuolla risteilee mustat mötkylät, joilla on pitkin matkaa vitivalkoisia päitä siellä täällä. Täällä rannassakin on sitä, mut huomasin ne vasta valokuvasta. Niiden päitä on pinkkipäällyksisen, sienen näköisen "white dragon" -kiven juuressakin (kts blogia taaksepäin). Ja Leppävirran saarten reunoina. Päältä musta, sisältä ja alta valkea. Se taisi tehdä nuo keskus-kuvatukset? Tuossa edellä tuo kotkan pesän kallio: vihreät lehdet ovat sellaisen päältä pikimustan, alta vitivalkean, paksun sienimäisen, käärmemäisen mutkulan lehtiä. Se piiloutuu siinäkin silmältä, näyttää hiilenmustalta kallion kololta. Ja eikä mitä, musta mutkula menee siinä, ja kaiken lisäksi on elävä. Sama kuin kivettyneet kädet täällä Kuopion rannassa. Eikö tuo ole ihan hirveän alkeellinen eliö?"plankton community" -kuva. Ovat asettuneet muinaisten muotojen kokonaisuuksiksi.
https://publishing.cdlib.org/ucpressebooks/view?docId=kt167nb66r;chunk.id=d3_3_ch17;doc.view=print
Kaartuva lehti. Pesällinen lehti. Litteä lehti. Paksumpi lehti. Bakteeripötkön tekele. Käärmekaula-kalla.Luontodokumentista, kallio Dolomiittien maakotkan pesän takana. Katsoin vain yhden pysäytyskuvan. Saattaa löytyä enemmän asioita, jos tsekkaa enemmän. Kaikki näkyvä kallioseinä on ollut elävää, ja kaukaa katsottunakin Dolomiittien "tornien" päällä näyttäisi kaartuvan jotain "dinosaurusten kauloja" tai "viirivehkoja/kalloja". Alla oleva muinainen "lehtipesä" näyttää olevan maakotkan housujen kokoinen, ja on pystysuoran seinän pinnassa. Näitä on vaikea hahmottaa, ja vaikea hahmottaa ensinnäkin mittakaava, että onko kuvassa jonkin ison osa. On siinä 1 pieni litteä elämän pesä, mutta ei tiedä minkä kyljessä se on. Pitäisi katsoa kauempaa, tämä ei ole ihan tässä. Koko filmi hävis netistä, että ei sitä enää tavoita. Etsittävä uudet kalliot.
"Risolex, kasvattaa karvat kämmeniin" ... se ei ole enää kaukana tuossa. Tuolla kasvilla on ja on ollut mahdollisten "hampaitten" lisäksi 2 "raajaparia" ... näyttää vähän siltä. :) Kädellä on jalat. Lapasilla on kuin "raastinrauta-kitalakikin" ... ja mistä sen tietää mikä kohtasi sitä joka lapasten väliin eksyi. Saalistavat vankat kätöset. Uskomattomat eläin-sieni -kädet. Kädet ovat paikasta, jossa niiden vierellä on nahkiais-vartaloisten, eläinpäisten mustien juurien valkoinen kokous/joukkopaini. Oletan että kiveä, vaikka kamera tallensi tarkkoja yksityiskohtia. Katso pesän reunaa. Galaksinkin reuna menee noin, mutta vain yhteen suuntaan. Ei takerruta yksityiskohtiin, kyllä se silti voi olla sama asia. :) Jos rakentajat tulevat eri suunnista, niinkuin tapahtuukin... kyllä sitä tapahtuu, että mustia neniä tulee ulkoa päin eri suunnista... ei olekaan lehtipesä, on lapasia laossa ... Onko se pienten rakentajien rakentama, tuollainen kätönen? Pienet taitavat muovailijat, muovaavat käden, 1 klöntti tulee tuolta ja 1 tuolta, ja yhtyivät taitavasti rukkas-kädeksi, joka näyttää kokonaisuudelta. Vaikka oikeasti parikymmentä pientä kärpäslätkää tai pilailulimaa loi käden, niin että niiden hännät yhä näkyvät. Maaginen käsi. On tämä vähän outoa, jos käsi muovaillaan ympäristöstä käsin pienillä pullasudeilla/spagettikauhoilla. Mitä on käsien välissä? Ehkä pesä luotiinkin pystyyn?! Tosiaan Grönlannissa jätti-"bakteerin" vieressä viritettiin jätti-lehdestä kourut "pysty-kiekoille"...Näyttää monesti siltä, niinkuin tässäkin, että elävät kasvit näyttäisivät pitävän kivettyneitä sukulaisiaan elävinä. Tai se näyttää siltä, jos kasvin tavoin kasvanut on kivenä kasvin vieressä... tai miljoonat vuodet katoavat, jos se joka on nyt elossa, kääntyy muotoon, joka on kivettyneenä siinä vieressä.


Joanne20[Ei aihetta]Luonut: Joanne20Maanantai 23.03.2020 19:08

girlsmy.site - I'm Hot!
girlsmy.site - I'm Hot!
girlsmy.site - I'm Hot!
girlsmy.site - I'm Hot!
girlsmy.site - I'm Hot!
girlsmy.site - I'm Hot!

DawndanceUusi näytönohjain <3Luonut: DawndanceKeskiviikko 18.03.2020 08:23Tässä siis mulle eilen saapunut ASUS ROG Strix 580, on muuten hemmetin iso kortti jos vertaa mun edelliseen kääpiöön 570 tuota. Asentaminen oli kyllä melkoista punnertamista, tuo kortti on yli kilon painoinen ja yhdellä kädellä tuon kanssa sai olla todellakin tarkkana ja voimaa vaati että ne ruuvit sait kiinni.Ja siinä olisi sitten tuo kortin valoshow :) Tehokas tuo jäähy jos vertaa edelliseen kahden tuulettimen 570 Strixiin tätä möhkälettä, lämmöt ei menenet yli 61 asteen kertaakaan, pysyivät suuren osan ajasta jopa alle 55 asteen eli tuulettimet täysin pysähdyksissä.

Todell hyvä sijoitus 174:lla eurolla kun tämän nappasin Io-Techin foorumivalvojaisista, normalihinta tällä kortilla 299€

(sama kuin edellisellä kortilla jonka senkin otin erittäin reilulla alennuksella Jimms'sta) Dawndance

Todellakin 15/10 ostos tämä :)

Johtaja_Jurmu^^ <3Luonut: Johtaja_JurmuMaanantai 16.03.2020 17:00

Taivalvaaralla 125cm, Suoperässä 109cm 8-)Taivalvaaralla 125cm, Suoperässä 109cm 8-)Taivalvaaralla 125cm, Suoperässä 109cm 8-)Taivalvaaralla 125cm, Suoperässä 109cm 8-)

bat-w---Luonut: bat-wLauantai 14.03.2020 22:40

Tein näitä 3:a kuvaa 2 kokonaista päivää aamusta yöhön. Herrajestas, ylimmässä kuvassa kirjoitin että itä-rantaa, vaikka se on lahden LÄNSI-rantaa. Pelkään, että jos muutan kuvaa, se muuttuu huonommaksi. Niin kävi ainakin muutama vuosi sitten, että uudelleen käsitelty kuva huononi dramaattisesti sekä Paintissä että lopuksi galleriassakin. En ole huomannut huononemisia pitkään aikaan. Täytyy kokeilla.

Mistä ne tulevat ne sammalen silmät? "Sammal-asiantuntijat" varmaan tietävät sen. Peilautuu kierteitten luomus keskeltä, pelikorttien hahmoiksi? Näyttää, kuin tuo oikean yläkulman valkea maukku ampuisi järvestä lähes silmien linjan tuolle "anomalocarikselle" ...Alla: Mustalla isolla juurella, jonka jatkeet rakensivat järven reunaa, näyttäisi olevan pedon hampaat. Se on kuin selällään ja tarttunut maahan kuin taisteleva kenguru, pää taipunut äärimmäisen taakse. Voisiko sellainen jokin "sienijuuren poikanen" olla ollut liikkuva? Ei alla, vaan sen alla olevassa sinisessä kuvassa on punertava pihtiniekka, jonka lyhyt röyhelöhelma osoittaa taivaalle. Olisiko sen kuulunut tarttua maahan, ja kääntyä selälleen? Ja rakentaa samanlainen 2-haara-juuri, kuin se, jonka sisällä sen näemme? Tämä selittäisi senkin, minkä vuoksi "anomalocariksen" "suu" on mahapuolella. Jos se asettui selälleen, jäi vinoneliöaukko ylös, niinkuin kuuluu olla. Jospa ne eivät liikkuneet, vaan pihtiniekat juurtuivat synnyinsijoilleen? Vastaukset ovat niin esillä kuin vain voivat olla. Alla olevan vihreän kuvan oikea puoli kertoo, että pihtiniekat juurtuivat synnyinpaikkaansa. Jos tummanvihreän "mailan" ympärillä oleva kaareva rivi on niitä synnyinpaikkoja. Onko suuri vihreä matomainen nuolipää-lehti sukeltanut rivin päällysrakenteiden alle, ja imaisi poikaset häntäänsä? Vain 1 jäi. Syönyt ne, tai jokin siitoshomma oli menossa/geenin sekoitus, tai 3. vaihtoehto: tuhon tullessa yritettiin suojata jälkikasvua.

Johtaja_Jurmu^^ <3Luonut: Johtaja_JurmuLauantai 14.03.2020 20:09
Terviisit Saijan aurinkoladulta ja Jokijärven aurinkorannoilta 😎 Piki pääsi nyt ensimmäistä kertaa hiihtämään koko reitin läpi Saijasta KirkonkylälleTerviisit Saijan aurinkoladulta ja Jokijärven aurinkorannoilta 😎 Piki pääsi nyt ensimmäistä kertaa hiihtämään koko reitin läpi Saijasta KirkonkylälleTerviisit Saijan aurinkoladulta ja Jokijärven aurinkorannoilta 😎 Piki pääsi nyt ensimmäistä kertaa hiihtämään koko reitin läpi Saijasta KirkonkylälleTerviisit Saijan aurinkoladulta ja Jokijärven aurinkorannoilta 😎 Piki pääsi nyt ensimmäistä kertaa hiihtämään koko reitin läpi Saijasta Kirkonkylälle

bat-w---Luonut: bat-wTorstai 12.03.2020 13:23

Näin väärin tuon violetin. Osat ovat toisenlaisia ehkä. Mutta läpi on kuitenkin vaaleanvihreästä. Ja ovat isoja elämänyksiköitä, kooltaan 30 x 100 metriä, tms, siinä lahdessa.
__________________________________________________


JATKOA ALLA OLEVAAN

Kuvan alalaidan ruskea ympyrä, olisko sellainen "saari", mutta kauan maalla ollut jo. Vaaleanvihreän (pellon?) tässä päässä on vihreitä tai vihreäpäällysteisiä asioita, jotka näyttävät osittain tuhatjalkaisen jaloilta, osittain valtavien muinaisten kasvien rakenteilta. Kalansuumaisia muotoja kuvan alareunassa. Täytyy tutkia... siinä on kaksois-täplä. Niitä saaren kaltaisia. Toinen on tullut pohjoisesta, ja vihreä pitsireuna on tullut lounaasta. Tai lähteneet yhteisestä pisteestä.


ei tuo ylin vihreä ole se, vaan ylempänä
on vielä valkea. No kuitenkin, se on sitä
samaa, hyvin vanha tai ajaton kaava, jolle ei ole kokorajaa.

-toivari-Mmmmitääää :'DLuonut: -toivari-Lauantai 07.03.2020 00:50

bat-w---Luonut: bat-wPerjantai 06.03.2020 05:13

EN OLE ENNEN LÖYTÄNYT NÄIN HYVIN SÄILYNYTTÄ MUINAISTA ELÄMÄÄ SUOMEN KARTASTA. Löytyneekö mistään yhtä hyvin säilynyttä! Kenties esi-isäni sousivat Pohjois-Savoon samoja jokia pitkin, jollaista seurasin pitkän matkaa pohjoiseen... joki kun näytti epäilyttävän elävältä, nätisti sanottuna, niin tarkistin, että millaista ilmestystä sieltä vielä löytyy. Ja löytyi. Kuvat: Google Map


"Reunakettu", sisilisko, tarkoittaa tietenkin? vain rajavartijaa. Mutta kas, mustien nenien armeijaa komentaa reunassa reunakettu! :D Sen muoto muistuttaa partahöylää (no ovelahan sen piti ollakin). Oikean alalaidan kuva, sen kuvan vasen ylänurkka. Herra komentajan partahöylä-naama on vaaleahko. Lisäksi kuvan kirkkain tähti kuuluu erään rykmentin reunimmaisiin, mutta itse reunakettu taitaa olla se harmaa neliömäinen suppilo siinä. Kaikkea sitä onkin löytävinään.

Kuvan ylimmän saaren isot punaiset sisäreunat: Mahtaako bakteereista löytyä tuollainen koppakynsi-pari, yhdestäkään keskiviivansa aukon aiheesta? Sukua kaikelle alkuelämälle. (Kaiken lisäksi: mustat nenäläiset saattavat olla se avaruuden pimeä aine. Niitä ei ole vain bakteerin ja saaren kokoisia. "Ne isot" ovat suhteessa paljon ohuempia, läpinäkyviäkin.) Nuo punaiset osat kokonaisuuksina hämmentävät. Saattaa olla mahdollista, että noista kaikkivoivista rakentajista on yhdeksi sun toiseksi ja joka lähtöön. (Tuskin olen väärässä: mekin koostumme niistä. Ihossa on litteitä niitä yksiköitä. Siksi kutsun niitä elämänrakentajiksi.) Tekniset osat ja liittymät, joita rupeaa löytymään jos kuvia katsoo, olisivat biologien tutkittavia. Minä tunnistan vain vähän, mutta nyt paljon enemmän kuin muutama vuosi sitten. Tuo elämä näyttää ensi vilkaisulta kauhealta ja madoilta, läpinäkyvissä jättisäkeissä mutkottaa punaisen ruskeita etanoita tai muita lihakönttejä, mutta ei ole matoja, eikä etanoita eikä lihaa, vaan on hyvin alkeellista elämää, kaiken elämän esi-isiä, näyte aineen taidosta luoda elämää. Kasvien, sienten ja bakteerien välimuotoa kai se on tuollainen elämä? Jos kuvat eivät valehtele, on järven pohja saattanut olla punainen, sen päällä kulkee suuria maalauksellisia mustan silmukka-polveiluja / harvaa verkkokuviota.

Niin ja olenhan minä sanonut tämän monta kertaa, että elämänrakentajat rakensivat myös Alpit. :)

_______________________________________________________

Haipu, on se ehkä oikealla paikalla. Jos ha olisi sama kuin sa, shaipu olisi 9. Silloin päästäisiin 8:aan lisäämällä perään u.
"Luota haipuu" olisi sanat allekkain, ja "Vanha taipuu" olisivat allekkain.
Minä runoilen vasta sitten, kun on rajoituksia. Violetilla alleviivatut ovat tietenkin tarkoitetut tähtitieteilijöille.____________________________________________
Onko oikeassa reunassa vieri vieressä niiden mustien päitä ylöspäin, ympäri vanhaa kasvatettavaa? En ole muuttanut mitään pinkiksi, vaan se tuli itsestään kontrastin lisäyksellä. Samaa ei tapahtunut yläreunan kartio-kuppien kohdalla, eikä keskikuvan ruskeassa kohdassa. Samanlainen "nokkakiekko", kuin labradoriitti- ja ryoliitti-kiekot, tai moni muu hyvin alkeellisen elämän "tuotos". Vaaleanpunaiset ovat sellaisia tarttuma-päisiä, niinkuin niiden emot tuossa ympärillä. Kaikilla on samanlaiset reiät lehtimäisessä päässä. Sitten on kai ikäänkuin sukupuolet: Linnantornin reunan omaavat loksahtavat pieneksi "punaisen pultin liittymäksi" (klo9:ssä) (mistäkö tiedän? no siitä, kun rantaheinikossa kiiltää ainakin 1 musta Linnantorniliittymä, yhdessä pystyssä sahaterä-reuna -kaverinsa kanssa, ja minä olisin kiljaissut, jos olisin niihin törmännyt ja jos ne oikeastikin ovat mustia! ja siitä, kun pesässä rötköttää 1, jolla on koiran tassu. Niiden täytyy olla ne Linnantornin hakaset, jos parit etsitään. Siitä tiedän. Viimeistään silloin, kun tajuaa heinikossa törröttävän hakas-liittymän, ymmärtää, että koko aluetta kiersi tuo nyt tumma putkisto, ja se odotti uusien jälkeläisten tarttuvan yhteisverkkoon. Sienimäiseksi möykyksi yhtyneenä tartuttiin yhteisverkkoon geenien sekoittelemisen vuoksi? Sieltä tuli ulos sukupolvi, joilla oli yhteen tarttuneitten vanhempien geenisekoitus? Ehkä poikaset kävivät verkossa ennen lisääntymisvaihettakin? Vai imeskelivätkö muita organismeja ennen sitä?) ja iso nokka menee ison kartion liittymäksi toiseen samanlaiseen (klo12:ssa), muodostaen kohdan, joka näyttää lohikäärmeen päältä. Ainakin tässä näin. Reikäpäinen lehti, siitä tuleekin suojaavat leveät litteät levyt, joita voi mennä 2 yhteen tai olla erillään. Voi olla, kenties, että aina, kaikkialla ja kaikkina aikoina ei samanlaiset päät kuuluneetkaan yhteen. Nämä eivät liene äärimmäisen vanhoja, mutta taitavat olla niin vanhoja, että niitä ei tunneta eikä tiedetä. Erikoista, että jos ikivanhat "pistorasiat" olisivat vielä pystyssä, ja myös se, ettei ihminen näe tuota kaikkea elämää, joka kaikkine letkuineen pursuu silmien edessä.

karvanuunuu#perfect 😌👌Luonut: karvanuunuuTorstai 05.03.2020 14:55

« Uudemmat -