IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Rakkaus
Perustettu
3.10.2005
Tilastot
Käyntejä: 4 334 (1.7.2008 alkaen)
Koko
229 jäsentä
Tyttöjä: 171 (75 %)
Poikia: 58 (25 %)
Keski-ikä
33,9 vuotta
Otos: 160 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 33,6 vuotta
Poikien keski-ikä: 34,9 vuotta
Ylläpitäjä
Narcolepsy

Jäsenet (229)

zatzatzaaCaro``popkornikonesp4|^jansku^|-Jinde-abondoN_Jatta^^_Miuli_|E``i^|au-raSofidenooorA^_vivi_Athraxkheidd
- Vanhemmat »
Jumalauta sain äsken kiksit, kun kelailin tätä juttua. Olen varmaan jäätävä narttu, kun en hetkahda siitä, jos suhde loppuu minun suorittamaan pettämiseeni. Minun puoleltani suhde loppuu jos on loppuakseen. Pettämisellä saa minut katoomaan, koska jos sen annan anteeksi, mikä estää ettei se tee sitä uudestaan?

Hei muuten kun tuli nyt mieleen tää pettämishomma, en tiedä mistä, mutta kuitenkin. Mikä siinä on, että jätkät kertoo harvemmin pettäneensä akkaansa, kuin akka kertoo pettäneensä miestään? Pelkääkö miehet eroa enemmän kun naiset? Jos minä oisin tehny jotain niin kamalaa, kertoisin sen partnerilleni suhteen loppumisen uhalla. Se on sitä vitun rehellisyyttä! Otan vastuun teoistani, itepähän mokaan, jos mokaan. Pettäminen kertoo siitä, että et rakastakaan sitä toista tarpeeksi ja jos sinua petetään, niin partnerisi ei välittänyt sinusta paskan vertaa. Kylmää faktaa tiskiin. Sitäpaitsi pettämistä ei selitetä promillejen määrällä.

Minkä takia muuten jos ukko pettää akkaansa, niin muija lyö sitä, kenen kanssa miehes on paneksinu kun että löis suoraan miestänsä? Sehän se kaiken on pilannu, ei se muija liity millään muulla tavalla tapahtuneeseen, kun että se on antanu vähä ruttua pöydällä. Ja äijäs voi sanoo missä vaiheessa vaan että "ei", jolloin pettämistä ei ehi tapahtua. Sille äijällehän pitäis se selkäsauna antaa jos on menny kuksimaan jotain kusista kuppahuoraa :))))

Vitun ihmeellistä touhua, no mutta jos joku tahtoo elää valheessa niin mikäs siinä ! Suhteet tuntuu olevan vaikeita meikäläiselle, vaikka toisinaan haluais herätä sen rakkaan ihmisen vierestä. Muistakaa lapset, että valehtelijalla pitää olla helvetin hyvä muisti, ettei puhu itteensä pussiin alta aikayksikön ;)

Pettu^[Ei aihetta]Luonut: Pettu^Tiistai 19.05.2009 16:30

sori, ei pahalla mut tahallaa
- Vanhemmat »