IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Koulu ja opiskelu
Perustettu
1.6.2006
Tilastot
Käyntejä: 2 548 (1.7.2008 alkaen)
Koko
38 jäsentä
Tyttöjä: 29 (77 %)
Poikia: 9 (23 %)
Keski-ikä
23,4 vuotta
Otos: 24 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 23,3 vuotta
Poikien keski-ikä: 23,7 vuotta
Ylläpitäjä
^Bubi

Jäsenet (38)

asomosoJQQnaSuv1Myelijapakahewe`bruisedSSarkkumartta^^Mäy`HaazariickaaDead_Beautykaisau___annkarti-
- Vanhemmat »

jjones-MORO PASKOIL !!Luonut: jjones-Perjantai 13.03.2009 16:26

vittu taas hieno perjantai 13.

vittu meikällä ympäristövihkon palautus myöhässä, ni vittu ylläril hese lykkää m8zil vittu sellasen tehtävän rangaistukseks, että huhHHUH !!

"TENTTI" LUKIO- JA YLIOPISTOAIHEISTA VITTU JOSTA EN OO KOSKAAN KUULLUKAAN, 200 SIVUU VITTU LUETTAVAA KAIKENLAIST PASKAA !!

vittu taas hienosti menee, ja kokeessa on 4 esseetä ja varmaan päälle 10 sivuu, ja joudun tekemään sen perjantaina 3.4. KOULUN JÄLKEEN VITTU !! ei varmaa iha hetkessä sellasta tehä, ni vittu meikällä varmaa perus 12 tunnin koulu päivä sillon että ei jumalauta !! ja kaikenlisäks vittu tuli äikäst sellane tehtävä, et pitää vittu lukee joku saatanan kirja ja tehä siitä vittu varmaa 100 sivun esitelmä, et vittu koittakaas ny joku saatanan salapoliisi selittää mulle, miten mä noi kummatki teen ??!! vittu ei oo ollu pinnakireellä tänää ei yhtään.. kaikki mukavasti päin vittua 13. perjantaina (:

OBSCURE^[Ei aihetta]Luonut: OBSCURE^Keskiviikko 14.01.2009 22:44

MEEN LUKEE ÄIKKÄÄ KOSKA MENI ÄSKEN HERMOT

LYSKAAN
YO-KOKEISIIN
YTL'ÄÄN
PRELEIHIN
KOEVIIKKOIHIN
NIIDEN KUSEMISEEN

VITTU

heippa.

Emmppuu|[Ei aihetta]Luonut: Emmppuu|Sunnuntai 11.01.2009 16:32

Juu sovitin tos ylioppilaslakkii..
Ei ymmärrä. Apua. Mitä vittua. Musta tulee hyvin suurella todennäköisyydellä ylioppilas. Keväällä 13 pistettä äikästä ja nyt 35 pistettä. Mä olen aika varma, että tämä huima nousujohdanne johtuu vain ja ainoastaan mun henkisestä kasvusta. Ja siitä ehkä myös vähän etten panikoinut ihan niin hirveästi kuin keväällä ja eri opettaja tarkasti nyt nuo äikän kirjotukset mun osalta. Voisin vaikka halata jokaista vastaantulijaa, koska olen Tärttämäessä ja täällä ei onneksi ole hirveämmin ihmisasutusta, joten sitä ei onneksi kuitenkaan tarvitse tehdä. Nämä pisteet on tietysti vasta ne alustavat, että tässä voi vielä käydä niinkin, että opettaja on tarkistanut päin vittua nämä ja sitten musta ei tulekaan ylioppilasta. Mulla on varmaan mahahaavakin ja en saa ees nukuttua. YLIOPPILAS? MINÄ?!? Vaikeaa yrittää ees sanoa noita samassa lauseessa. Taidankin varata ajan psykologille, koska tämä tuntuu aika lailla unelta, että se sais herätellä vähän. Ja sitä paitsi, jos nyt pääsen ylioppilaaksi niin siitä tulee hirveä stressi. Kääk.
- Vanhemmat »