IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Tietokoneet ja Internet
Perustettu
17.8.2006
Tilastot
Käyntejä: 4 142 (1.7.2008 alkaen)
Koko
39 jäsentä
Tyttöjä: 5 (13 %)
Poikia: 34 (87 %)
Keski-ikä
32,9 vuotta
Otos: 28 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 32,4 vuotta
Poikien keski-ikä: 33,0 vuotta

Jäsenet (39)

tandpavetzunhehehenkkasänpyläTERÄSANDEakuz99RidoPL_jaanuska_NållaPaasaritermari^kruunaTutkawreckin_ball_Niki_
- Vanhemmat »

kaurakahviVOI FIKSUUS IHMISETLuonut: kaurakahviKeskiviikko 11.02.2009 09:04

"voi ihana kuva :) pennut nukkuu sydämen muodossa"
"oi kiva kun ne muodostaa sydämen"


EMME TÄTÄ OLISI ITSE HUOMANNEET, KIITOS SIIS KUN KERROITTE

unikissaPKLuonut: unikissaMaanantai 26.01.2009 08:59

Taas päivän kuvana, aika yllättävä valinta äänestäjiltä & galtsulta.

Kommenttilinjaus on seuraava:
Ne jotka tykkää hassunhauskoista marsukuvista, vihaa Housea "koska ei täs o mitään hauskaa".
Ne jotka tykkää photaroiduista valokuvista, jossa ihminen tekee jotain fysiikan lait kumoavaa, vihaa Housea "jossa ei o mitään siistiä".
(Satunnaisesti mukana on toki muutama työn tekotavoista pätevä besserwisseri & typerien yhteisöjen mainostaja.. ne gallerian perushahmot :)

Mut sitten on NE, jotka tykkää yhdestä kaikkien aikojen hienoimmista tv-sarjoista, ja niiden mielestä päivän kuva on siisti. Ja sellaiset ihmiset ne vasta erinomaisia ihmisiä onkin :D tarkoitan vaan, et piirustusta saa kyl haukkua, kuhan ei kuvan miestä.

Gregory roks, eikä sille nyt vaan mitn voi.

Maalauksia & muotokuvia sivuavat asialliset tiedustelut voi nakata sähköpostiin tai privassa irkkiin - kommenttien seasta niitä on vähän ikävä kalastella jälkikäteen :)
PÄIVÄNKUVAN KOMMENTOINTI ON AINOASTAAN TÄYSI-IKÄISILLE, MUTTA TÄYSI-IKÄISET KÄYTTÄYTYVÄT AIVAN KUIN KOLMETOISTAVUOTIAAT KUVITELLESSAAN OLEVANSA NIIN FIKSUJA JA TÄYSI-IKÄISIÄ JA ANONYYMEJÄ VAIKKA NIIDEN KAIKKIEN PÄRSTÄT NÄKYY SIINÄ NIMIMERKIN OHELLA.

Oikeasti. Voi nolous, "täysi-ikäiset" käyttäjät. Näytätte olevan oikein kypsiä henkilöitä.

10.01.2009 03:13 <Sus-Scrofa> 10.01.2009 02:39 <Hernekeppi666> Syökää paskaa kaikki! O.o
10.01.2009 03:16 <_H_H_> vähnä ois hyvä vedellä poskeen :D:D:;D
10.01.2009 02:06 <Fafe> Ihan vitun paska päivänkuva!
10.01.2009 02:18 <Furivoimakas> FFFFUUUUUU
10.01.2009 04:02 <Meissi> ihan paska T:ansku

10.01.2009 08:09 <ninja-zeppo> aika heikkoo on `.` homoja sillalta ylös juna vääliin kansilian kautta VAI

laz-88TähLuonut: laz-88Keskiviikko 15.10.2008 09:27

Galtsus oli nyt aamul kuuden aikaan 8 146 040 kuvaa. Suurin osa niistä on vain lärväkuvia tai kaverikuvia. Maksimissaan 366 kuvaa äänestetään päivän kuvaksti (karkausvuonna on yksi päivä enemmän).

Nykyään mahdottoman moni käyttää "mun kuva"- mahdollisuutta mainostaakseen kuviaan jotta jengi äänestäisi otoksiaan etusivulle. Suhteessa kuitenkin harva kehtaa kuluttaa rahaa yhtä turhaan asiaan.

Sitten kun joku eläinkuva valitaan päivän kuvaks, syntyy kauhee kysely "oi miksi, oi miksi!" ja "kuka tätä nyt meni äänestää ja miksi?"

Kaikki ne "paska kuva"- kommentit ja muut ovat turhia. Päivän kuva on vain yks noteerattu kuva ja joka päivälle ei löydy ilmiömäistä otosta mahtavine muokkauksineen, hyvää vitsiä mielikuvituksineen tai hienoine sälineen, jotka muodostavat jonkun pelinkaltaisen.

Ihmiset eivät jaksa äänestää joka päivä ja etsiä niitä "ei-paskoja päivän kuvia", joten välilä parin äänen turvin valitaan joku "turha elukkakuva".

En ymmärrä mikä saa ihmiset jaksamaan käydä kommentoimassa kuvaa.. jos ei ole sanottavaa, niin mikä motivoi haukkumaan sitä tai vetämään vitsiä päivän pilalle menemisestä? (Tai mistä mä tiedän jos jonku päivä on oikeasti pilalla sen takia kun päivän kuvaksi valittiin kissa joka hyppäsi omistajansa yli..)

Jos ei kiinnosta, miksi välittää. Jos ei oo sanottavaa, miksi puhua. Jos ei miellytä, miksi ei vaikuta asiaan?

Edelleen.. joka päivälle ei vain voida saada huippuluokan fotoja. Ja vaikka saataisiinkin, niin yksittäinen kuva ei miellytä joka ikistä käyttäjää. Toisekseen, jos joka päivä olisi viiden tähden luokan snapshotteja, niin mielemme turtuisi siihen tasoon ja samat tyypit, jotka nykysin huutelee "paska kuva", ne alkaisivat haukkua niitä huippuotoksia hieman myöhemmin. He kaipaavat aina vain parempaa ja se huipputaso ei enää miellytä silmää.

Mikä siis eteen?

Tuskin alamme/alatte selaamaan entistä kiihkeämmin satunnaisia käyttäjä kuvineen jotta löydätte tarpeeksi hyviä otoksia, jota voisi arvostaa päivän kuvaksi asti. Ehkäpä nyt kuitenkin olisi se henkisen kasvun paikka. Jos ei miellytä, ei tarvi välittää. Jos et tykkää, älä mene huutelee mitä sylki suuhun tuo. Jos sanottavasi on vain "paska kuva" niin jätä sanomatta.

Ihmiset hyvät, kasvakaa.
- Vanhemmat »