IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Muut
Perustettu
17.2.2007
Tilastot
Käyntejä: 3 829 (1.7.2008 alkaen)
Koko
100 jäsentä
Tyttöjä: 97 (97 %)
Poikia: 3 (3 %)
Keski-ikä
33,1 vuotta
Otos: 68 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 33,2 vuotta
Poikien keski-ikä: 30,7 vuotta
Valvojat
mirrir, Johara, DRUGDOLL, floppis, ^Jeeku^

Jäsenet (100)

josmuKyaarmi_Lizardus_Monccu^She_Wolfnaapurin-tätiirkkuliinizreedi^^suzy^^JoharaTATTIFUCKSonjaaa__Miss_MorrisonWITCHCRAFTTrollwomanMintsQ

laittiVASTATKAA KAIKKI PLIISLuonut: laittiTiistai 21.07.2009 02:11

Niin siis saan kesätöistä sen verran palkkaa et ajattelin ottaa pidennykset.

Mulla on nyt kumminki blondi ollu aika kauan et haluisin jotain vaihtelua.. Mut sit taas on sääli ku just ku oon saanu blondit hiukset ni sit oisinki taas värjäämäs. : D Mut haluun niin jotain vaihtelua!

Tossa kuvassa onki sit (huono) kuva niist hiuksist mitkä hankkisin jos värjäisin. Siis tuollaiset lämpimänruskeat pitkät mitä sit kihartelisin ja laittaisin eri kampauksia + oranssei raitoja otsatukkaan!

Mutta nyt, mitä mieltä te ootte, blondi vai ruskee? *_____*

vmiina-[Ei aihetta]Luonut: vmiina-Keskiviikko 20.05.2009 00:03

kävelee olohuoneeseen missä isä istuu sohvalla.

v: isä rakas..
i: no mitä sää ny pyydät vaihteeks?
v: kun sä tiedät et mä olin tosi läski vitosella?
i: joo tiedän.
v: niin sillon mä menetin mun itseluottamuksen mun ulkonäköö kohtaan enkä osaa yhtään arvostaa omaa naamaani, niin haluaisiks sä edistää sitä et mä olisin edes johonkin tyytyväinen itessäni?
i: sää tuut kyllä pääseen pitkälle kun tollasia selityksiä keksit. (nauraa)
v: juujuu. niin haluaisitko auttaa?
i: no joo tietysti jos se jotain tärkeetä on.
v: no saikis mä tilata...
sit selitin vartin sitä mitkä ne clip-onit on!

--JodeMorrooo. :DLuonut: --JodeMaanantai 18.05.2009 20:34

dodiin, ja taas pyykki päivä.. pääsin puol 3 mais koulusta.. kävin syömäs himas.. ja sit lähin kauppaan ostaan vähä jotain naisten tarvikkeita.. ;D niin jooo, nyt mulla on hiustenpidennykset.. 30cm pitkät, sineteillä eikä maksanu ku 60 e (50kpl) ja laitto n.20 e...
Mun skobo on taas jälleen kerran kunnos, paitsi et se menee 35km/h.. VITTTU KU VOI VITUTTAAA!! (mut eipähän tarvi kävellä tai pyöräillä hiki hatussa.. ;D)
Jamppa laittaa sen kemmua himas, ja käy sen veneellä laittaas sinne jonku osan kiinni.. sen saa varmaan viikonlopuks vesille.. :P jes, koulutki loppuu pian, saadaan todistukset 28 päivä ja juhlaan ei oo pakko mennä.. ku nehän on 29 päivä.. silloin ku on DOKAUS PÄIVÄ! =D
ei kai täs muuta, pian pesutupaan uusiks ja sit pitäs pistää väri päähän.. OKMO! :P

jadellesARGH!Luonut: jadellesKeskiviikko 06.05.2009 19:07

Siis voi hemmetti että ottaa aivoon. Ihana naapurin Jonna letitti mulle rastat ja ne tuli eilen valmiix. No mutta pari pikku ongelmaa on tullut matkanvarrella. Ensinnäkin rastat hapsottui melkein heti ja sieltä täältä roikkuu pitkiä tekohiuksen kuituja. Toinen on että ne aukee ja tänään on tippunut jo 15 kpl pois. Ja lopuista yli puolet on jo purkautunut. Ja tää kiwa pikku homma johtuu siitä että kun letti oli valmis niin siihen kiedottiin karhunlankaa. Sekä tyveen että letin loppuun. No kun karhunlanka ei ole kuin vedetty kerran ympärille ja laitetttu kaksi solmua niin ne aukeaa!! Eli nyt oon tässä jo tunnin verran vetänyt sata kertaa karhunlankaa ympäri ja laittanut kymmenen solmua per rasta/letti ni johan alkaa pysymään. Mutta ärsyttää ihan sairaasti alkaa korjailemaan tässä vaiheessa ja ite, kun en ees nää mitä touhuan. Suosittelen kaikille jotka laittavat rastoja niin käyttämään puuvillalankaa ja laittamaan tosissaan sitä helvetin paljon!

tyts`nyt on hiukset! Luonut: tyts`Maanantai 04.05.2009 22:21

<vink> <sydän>!!

-Tara_heyyyLuonut: -Tara_Perjantai 24.04.2009 02:37

jos joku on pidennyksiä vailla niin nyt ois aikaa tehdä kuntuo töiden alku nyt siirtyy....laitan huomenna kuvia kätteni jäljestä...
antakaa rahaa ni saan pidennykset :<<< tarviin n. 100€ thx.

LayilHiukset.Luonut: LayilKeskiviikko 01.04.2009 20:31

Hajottaa nää. Tällä hetkellä väri on juuresta blondi ja muuten vaaleenpunanen -.- enkä oikein tiedä mitä tekisin. Oon tykästyny liikaa tähän blondiin. Muutenki pitäis keksiä miten vois pistää näitä hiuksia!

Neuvoja kiitos.

Miss_MorrisonOoo...Luonut: Miss_MorrisonSunnuntai 29.03.2009 17:37

Mun tukka on päässy kuvaan joskus:

http://www.pa-kasoleil.fi/index.php?pinc=3

(se mustanpunainen )