IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Harrastukset
Perustettu
15.4.2007
Tilastot
Käyntejä: 919 (1.7.2008 alkaen)
Koko
2 jäsentä
Tyttöjä: 2
Keski-ikä
17,8 vuotta
Otos: 2 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 17,8 vuotta
Valvojat
`Miiko`

Jäsenet (2)

Rattleshake`Miiko`
- Vanhemmat »

`Miiko`[Ei aihetta]Luonut: `Miiko`Torstai 19.02.2009 18:40

tittidii
moikaikki

oltii eile ziidal ensi emmin kaa 10 eteenpäi, sit ku päästii takasi emmille ni kello oli jo 15.30 ja meiän piti käyttää almaki viel ym mukavaa<3 isä vähän tykkäs ku se joutu ootta ku tasalt piti lähtee jo meiän tallil. nomuttamutta, ehdimme. mul oli tiistainki tunti, ni menin rillumareillä &lt;pusu&gt; ja sitte eile virmalla &lt;sydän&gt; tänää sit jollai viel :'DD pitäs lähtee vartin pääst..

`Miiko`[Ei aihetta]Luonut: `Miiko`Keskiviikko 14.01.2009 22:42

Hommasin Paupan pitää meille lisää tunteij. :')) Asiahan oli yli-helppo, Hanni lomalle > minä Retulla ilman satulaa > Hanni takas > sydänkohtaus > lomalle > Paupa pitää tunnit :DDDD NAMS. Oisko vähän kiva, siis ei toi sydänkohtaus, mutku Paupa ei oikee muuten vois pitää tunteij.. No katotaan mite Hanni järkyttyy täst mun tempauksest. 8)
juu, Jossun kans oltiin apollos kytiksel ja tuota noin, oli kiva nähä taas ihmisii, Annaa, Panuu ja poikii<3 oli kiva kuulla biiseij "liven" ovien takaa ku jotku luuserit jätti sen oven välil aukiki, ninäin. :P
-
jaja oli kyllä niin raskas koulupäivä ja tosi kivat metsämessut. xP ku ei ees menty. käytii heses mättää ittemme iha täytee aamul klo 9 ja sit bussil nuuksioon, sit kiva ku ei tiietty et kuinka kauas joudutaan siit tiestä, ku niit pysäkkeij oli nii harvas. mutta joo päästiin sinne ja jenita ja minna oli siel, simpero oli päässy uuteen karsinaan ja näytti tyytyväiselt. vinkvink se karsina on mambun entinen, sen hepan jol matti rajakylä ridas tallitähdis. :PP nii ja sit katja ståhlin hevonen on siin aika lähel olevas karsinas :DDDDDD joonäin, harjasin simpan ja annettii sille matolääke > sitä on mun housuiski :P juu, tajusin sit et kiva mä jätin mun muovipussin sinne dösään, jos oli simpalle satulahuopa, pintelit, letityskumppareit ja sen nimikyltti ja mun hanskat. -.- no äiti sit vähä vittuili mulle puhelimes, mut soitti ytvlle ja niil oli se sit, thanks god. juu, sitte porukalla horzeen. ostin sit pojalle viel pintelipatjat ja täytyy toivoo et ne menee sen jalan ympärille :DD

kiva koulupv meil emmin kaa :D
-
tänää viel sit hyppäri ja huomen kisat<3

`Miiko`[Ei aihetta]Luonut: `Miiko`Lauantai 06.09.2008 17:50

Juu, meinattii myöhästyy eile emmin kaa dösäst aamul, ni MÄ jouduin sit kyysää emmin pysäkille ja sit döräril olin sillee et vittu kuolen koht, ku ei oo juomistkaa, ni emmi vaa, et aijaa mä voisin juosta viel maratonin! :'D Nii oltii emmin kaa meijän tallil taksvärkis eile, ni putsattii sit karsinoit ja kerättii omppuij ja sellast. Ni sit ku Hanni tuli talliin ku emmi oli lakasee käytävää, ni se vaa et onpas täällä märkää :DD Olin vähä kasellu sitä..... :''''''''''DD Sitte yhes vaihees Hanni vaa mulle 'SINI HEI, sä joudat koht alkeiskursille ku sä et osaa avaa riimuu oikein!', ku näytin yhelle alkeiskurssilaiselle et se riimu avataan sielt niskast eikä leuan alta. :D Sit ku olin iha puhki ku oltii tehty hommii 15-19 ja sit piti viel ite nousta hevosen selkään. -.-" Joka johti siihen et mul meni vähä plärinäks se estetunti.. Laukkapuomeil mä unohin nousta kevyeeseen istuntaan ja sitku Hannin piti nostaa yks este pystyks ni se sano, et mun täytyy laittaa tää varmaa ristikoks, ku ERÄÄT ei osaa tulla suorassa linjalle! Mut kyl se si laitto sen pystyks ;DD Ei suinkaan ollu hauskaa meil.
- Vanhemmat »