IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Tapahtumat
Perustettu
18.6.2007
Tilastot
Käyntejä: 5 906 (1.7.2008 alkaen)
Koko
1033 jäsentä
Tyttöjä: 591 (58 %)
Poikia: 442 (42 %)
Sijoitus koon mukaan: 496
Keski-ikä
35,2 vuotta
Otos: 782 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 34,7 vuotta
Poikien keski-ikä: 35,8 vuotta
Ylläpitäjä
Miklo_

Jäsenet (1033)

MlMMlEvadnedeeq^_NightFall_megamegesound_advicetheJasu^^tenu^^Rep-PotatoHamsterm||rkkuLnd-_sinttura_JölpöDream_DeceiverSlummiViikuna

ChristopherDoll[Ei aihetta]Luonut: ChristopherDollSunnuntai 22.06.2008 23:12

Voi voi voi voi.

Provinssissa aivan mahtavaa. Loistavaa.

Danko Jones, Billy Talent, Serj Tankian, Foo Fighters.

Ei siitä sen enempää. Kananlihalla vieläkin.

KeltsaProvinssi<3 Paramore<3Luonut: KeltsaKeskiviikko 18.06.2008 18:37

Uuuuh provinssi oli tosi mahtis ja nam! oltiin aijan ja pöntsän ja ilun kaa aijan kummisedän luona ja naapuris aijan mummi joka teki ruokaa.. kummisetä ei siis ite ollu siel et oltiin ihan yksin!

PARAMORE oli ihan huisi!!!! Rakastuin ihan uudestaa siihen. On se kyl niin hyvä bändi. Uu ja thats what you get-biisil on uus musavideo ! ylimakeeeta. Se on ihan ylimahtis biisi. Ne ois kyl voinu vetää fences, mut kaikkee ei voi saada :) Hayley on niin söpö! kuulostan ihan joltain fanittajalta. Hyi mun mielest ne on outoi jotka saa tyyliin sydänkohtauksen jos näkee bändin livenä.. öö? joo. Paramore on tositosi hyvä bändi mut ei mua kyl itkettäny :D ääni kyl meinas mennÄ :D misery business oli vikana. Huippua. Ja ihmiset huus ihan sika kovaa whoan! aikana!!!

iiks oli kivaa provinssis :))

evalia[Ei aihetta]Luonut: evaliaKeskiviikko 18.06.2008 17:15

loveson_[Ei aihetta]Luonut: loveson_Keskiviikko 18.06.2008 02:11

joo oli kiva provinssi ähää:)
oli parasta<3

Emmi "Hei tääl on joku bitti!"
Joku randomi "Sekaa vaa!"
Emmi "Älä ny vittu töni"
Mira "Ai helvetti pois mun päältä!!"

Linkin Park oli upee<3
Haha toi kattoo iha huuli pyöreenä et näähä laulaa!
Ja kaikki laulo kaikissa missä osas sanat! Ja sellasissa missä ei osannu sanoja...

Mehukeksipiiri<3
randomi puhuu puhelimessa: Joo, on, joo saat antekks, joo, heippa, joo moi, noni moikka, heihei.. Hei tiäkkö ny alko yhtäkkiä kiinnostaan! mistä sä tiesit? joo tiäkkö ku meil on tässä tämmöne mehukeksipiiri, ja mä tulin tähä pummii mehua ni täs on ny yks joka ei kuulu joukkoon, ja sen yhen joka ei kuulu joukkoon pitäis ny kertoo miks se on tässä ja se on aika vaikeeta kun mä puhun puhelimessa, ja se, että mä puhun puhelimessa tekee mut vielä enemmän ulkopuoliseks tässä meiän mehukeksipiirissä eikä se tee hyvää mun mehukeksipiirimaineelle et ny kyllä pitää lopettaa.

Ne sumopainijutut oli hienoja:D varsinki niissä hävinneet tyypit:
Hei tytöt! Ai ette te ees kato muhu ku mä oon nii paska jätkä! Tiiättekö te miltä häviäjästä tuntuu? Mä otan ison L:änki tähä ottaani ku mä oon niiin paska! Ja mul on ihan huono perseki!"

Serj Tankian<3

Empty walls<3

Niil oli ilotulitus<3

Herra Ylppö ja Ihmiset<3

"Lasten mehuhetki päättyi ikävästi, musta enkeli vei päivänsänkarin"
"oikee vituttaa ku ei oo oma piisi ku on nii hiton hyvä.."

Lauantain ja sunnuntain välinen yö oli parasta<3

"Hei voidaanks me istuu seuraks?"
"Tottakai"

Siinä sit istuttiin ja puhuttiin paskaa ties kuinka kauan..

joku randomi(niitä muute riitti) "Se oli kyl paha ku mun veli tuli joskus kolme vuotta sitte sanoon mulle et hei tiäkkö Mike mun pitäis kertoo sulle yks juttu.. että mä oon homo.. Sitte mä vaa nauroin sille päi naamaa et luulekko etten mä tienny? Sit se oli iha et mut ethän sä tienny ja mä sit sanoin et kuule mä oon nähy ku sä leikit nukeilla et kyl mä sen tiesin."
Sen veli menee ohi "Nii mut et sä tienny sitä!"

"Hei kuulitteko ku eilen täältä oli haettu joku tyyppi poliisiautolla ku se oli jotai alkanu uhoon kaikille et mie hakkaan teiät kaikki sit oli aika huvittavaa ku se vaa istu tuola luokassa ja sitte se puhu vielä jollai nii juntiin kuulosella landemurteella et miehä en lähe mihikää mie hakkaan teiät kaikki! Minen lähe! sitte ne poliisit oli ollu sillei et sä ny kyl taida hakata meitä ja se oli vaa ollu että mie hakkaan teiät kaikki ja ne poliisit vaa laitto sen siihe mahhan ja rautoihi ja kanto pihalle."

"Sitte se teletappi tyyppi meni tosta alakerran oven ikkunasta läpi ku se kompastu!"
"Se oli vähä raukka.. sil ei ollu ketää kaveria täälä ni me sit hengattiin sen kans mut oli kyl aika paha ku yöllä herää ku jotku muijat huutaa sielä luokan nurkassa että älä kuse tänne!"

Under agers ja Over agers ja under agers muute voitti! noo oli siinä yks overagerski mut se oli meiän kans ku ollaan kivempia:>

viideltä yöllä sit päätettiin nukkuu siinä käytävässä..

Joku randomi muija "Teil on täälä pileet! Iha varmasti on!"
Mira "Me kyl alettiin just nukkuun.."
rndm "Te mitää nuku ku tulkaa tupakalle mä tarjoon"
Kaikki pomppaa makuupusseista pystyyn täysissä pukeissa
rndm "just nii kaikki vaatteet päällä makaa pusseissa et me nukutaan ja sitte ku pyydetään tupakalle ni doing kaikki ylhäällä!

"Emmi ja Teemu on sielä muute kahestaan.."
"o ou.. mitähä ne tekee.."
"Mennään äkkiä kattoon mut hiljaa ettei ne kuule!!"

"No hmy! Just ehtiny erillee!"
"niinpä! kuulivat ku ovi kävi.."
"Teemu hei, Emmi on sit sakkolihaa."
"joo mä oon huomannu..."
"Tuliko jo syylline olo?"

Se Randomi muija ja Otto tuli takasi

"No ni ny me autetaan noita järkkäreitä ja katottan et te ootte hiljaa. Eli ny otetaan makuupussihyppelykisa, täs on viiva ja heei eihän tää ny näuin toimi et tytöt on vierekkäi ja pojat on vierekkäi! yks makuupussi paria kohti ja tyttöpoika parit hophop! Hei tääl on tyhmää porukkaa eikö kelpaa.. No miten ois saappaanheitto? nonni näättekö tuola käytävässä kauempana ku makaa jottai randomeita ni otto tarjoo viinat sille joka osuu päähä kaikki jonoo vaa"

"Otto sä hajotat täälä opiskeijoitten kaappeja!"
"No ei tohon sais laittaa kaappeja jos joku vaikka haluu heittää saapasta käytävässä, nehä on vaa tiellä!"

noooo alettiin sit nukkuu siinä keheksalta.. ja herättiin yheltätoista aamulapalalle.. ja melkei jaksettii kattoo foo fighters.. sitte koululle vaa ja käytävään makoilee ja venaa tovereita jotka oli hyppimässä sielä jossai eessä.. on se hyvä et jotku jaksaa:D

Että tämmönen reissu tällä kertaa, ens kesänä uusiks. Kuka lähtee messii? ;DD

Pikku-OonaPROVINSSI 'o8Luonut: Pikku-OonaMaanantai 16.06.2008 23:01

eli siis provinssi med anni,kera,katja,jonna,veera,ep,joona ja salla=)
oli kyl niin huippureissu:D
tutustuttiin ainaki paljon uusiin ihmisii, sitte naapureille kaikille kiitos,olitte ihan huipputyyppejä:D
ja keikat mitä nyt näinkään oli aivan supereit!ainaki rakastuin billy talentiin=)
TORSTAI: saavuimme annin kanssa seinäjoelle ja venattiin miljoona tuntii keraa,sallaa,veeraa,joonaa ja ept.käytiin rossos syömäs ja sit lähettiin kävelee 3½-4 kilsaa provinssialueelle,kuningaspizzerian kohal joku kiva tyyppi suostu heittää meiät autol,jee=) ja suutuin kuulemma päivän aikana monta kertaa keralle:D ja sori villetampereelt ku potkin sua:D
PERJANTAI:oli jeejee,aamul herättiin ja käytiin annin kaa kaupas ja alettiin ryyppää:D sitte linkinparkii ennen kadotin mun frendit ja tutustuin kolmeen lahtelaispoikaan(terveisiä heille=)ja sitte vaan hengailktiin siin telttailualueel:Dja ku oltiin menos nukkumaan,jonna alko huutamaan:EL TIEMPOOOOOOOO!!!!MISSÄ MUN EL TIEMPOOOOO???:D
LAUANTAI: mielenkiintoinen ilta,en muista juuri mtn:D ja siitä illasta ei vaikka sitte puhutakaa:Dpaitsi et apulanta oli ihana<3sori joonalle ku kaadoin sun ruuat lauantaina:Dja aamust sen verran et jonotettiin 1½ tuntii suihkuun änin kaa:D<3
SUNNUNTAI:darra,kivoi bändei oltiin kattoo,billy talent oli aivan loistava=)<3 ja sitte vaaan hengailtii:D

kaikkialle piti jonottaa,kauppaan,vessaan,suihkuun,festarialueelle:D
mut siis erityisesti kiitos sallalle ku löysin mun kengät sun avulla:D
ja siis hyvii kuvii provinssin ja ylexn sivuil:DD
OLI KYL NIINKU TOSITOSITOSI PARAS REISSU,ENS VUON PROVINSSI 'o9!
<3:oona

ps.stressiki joulukuusista unohtui ja meiän vaunussa olevat ku tultiin pois niin varmaan rakasti meitä ku naurettiin:Dkiitos veera ja anni=)

anfkuVITTU MIKÄ PROVINSSI ! Luonut: anfkuMaanantai 16.06.2008 20:27

Oli muuten elämäni paras. Varsinkin sunnuntai. Popeda, Billy Talent ja Foo Fighters eturivistä. (ja Lauri Tähkä lol)

Mut Foo Fighters on kyllä paras bändi mitä oon KOSKAAN nähny livenä. Daven karisma täytti koko lavan hetkessä. En o koskaan itkeny niin keikalla mitä tein eilen. Kun kuulin Long Road To Ruinin ja Best Of Youn ekat sävelet (ja sanat) niin oli jo kyyneleet poskilla :--D Oli oikeesti niin vitun hienoo että ! Jos noi tulee uudestaaan joskus Suomeen niin mut löytää sieltä keikalta eturivistä :--) Meininki oli niin vitun hieno ja kaikkeeeeeee. Olin päättäny että katon Best Of Youn ja häivyn, ja senjälkeen ne järkkärit nosti mut siitä kaiteen yli ko meinasin pyörtyä.. Mut joo se keikka loppu siihen onneks etten jääny mistään paitsi :--) JA VITTU ME NÄHTIIN MAAILMAN PARAS TRIANGELI SOOLO ! hahahahah.

Perjantaina tuli katottua Linkin Park jostai ihan kaukaa, ei oikein nähny mitää :--D Ja stam1nan parikyt ekaa sekunttia ennneku polvilumpio lähti pois paikoiltaan :--) <3 siinä meni seki.

Lauantaina taas Negative (Eturivi :--D) ja Apulanta. Muita ei oikei jaksanu sitte kattoo ja pian pitiki lähtee viemään Heppua telttaan.

Mut tota joo, oli ihan hianoo nähdä niinpaljon kaikkia tuttuja ja sillai :---)) hihii. Ja suurin kiitos Iinalle ja Nooralle että jaksoitte mua :--D

[modo]Provinsssssiiiii!! Luonut: [modo]Maanantai 16.06.2008 19:33

Provinssi oli ja meni! Nopein vkl. ikinä. Perjantai oli paras ja se Linkin Parkin ansiota. Mieletön keikka! Eturivissä olin todistamassa sitä!Ensin olin vähän taaempana mutta kummasti siinä jengi kasaantu kokoajan aitoja kohti. Alaselkä oli ihan tohjona koko päivän kuleskelusta eikä meinannu pysyä pystyssä mutta kummasti ihmiset oli niin tiheessä paketissa ettei tarvinnu melkein omilla jaloilla seisoa. Ehkä se hyppiminen, pomppiminen, riehuminen ja älytön karjuminen(joojoo kiljuminen) sai unohtamaan sen.Oli kolme paitaa päällekkäin joten voitte uskoa että oli kuuma. Onneks järkkärit suihkutti vettä letkulla päälle niin viilenti vähän. Vettä tuli tuopeissa kokoajan eestä päin että sai vettä. Monesti tuopitki kyllä lens ilmaan ja aiheutti pienen sadekuuron. Mieletöntä oli!

Sain muuten Chesterin vesipullon ;)

Foo Fighters oli myös kova, mitä nyt vähän ehti sitäkin kattoa enneks lähti junaan.
Ja Jenni Vartiainen veti helvetin hyvin! Heitin mun ranne-nauhan sille. Sain siltä kiitokset ja niiauksen <3