IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Paikkakunnat ja alueet
Perustettu
Ennen yhteisöajanlaskun alkua
Tilastot
Käyntejä: 8 522 (1.7.2008 alkaen)
Koko
677 jäsentä
Tyttöjä: 181 (27 %)
Poikia: 496 (73 %)
Sijoitus koon mukaan: 889
Keski-ikä
35,1 vuotta
Otos: 462 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 35,6 vuotta
Poikien keski-ikä: 34,9 vuotta

Jäsenet (677)

ripsi__H1FKratti_juoppoKOZYkistnansku^^^^-Pelvis-jukurttiobonanza90Ace__joremanainenjarpo[car]^^juakkoAmisSamimorphin^
Tällä viikolla metro uutisoi: "Nuorten kielitaito on jo liian kapea työelämään". Jutussa uutisoitiin että kuinka nuoret osaavat kyllä englantia, mutta työmarkkinoilla kaivattaisiin muitakin kielitaitoja. Itselle tuli tästä heti mieleen se, miten usein pakkoruotsia puolustetaan sillä, kuinka "nuorten kielitaito heikkenisi jos ruotsia ei opetettaisi" ja "ei yhden uuden kielen osaamisesta haittaa ole". Mitenkähän lie. Ohessa oli myös tilasto siitä, minkä kielen/kielten osaamista yritykset painottavat työhönottotilanteessa. 50% Venäjä, 36% Portugali, 29% Kiina, 24% Espanja, 19% Englanti, 16% Ranska, 13% Viro, 13% Saksa, 10% Italia, 9% Ruotsi. Tuorein tilasto vuodelta 2009. Eli tilastojen valossa yritysten kannalta suomessa kannattaisi opettaa kouluissa pakkovenäjää. Pakkokiinallekkin näyttäisi olevan yrityksillä yli tuplasti enemmän kysyntää kuin pakkoruotsilla. Olisiko jo korkea aika päivittää kielipolitiikkamme ajantasalle.

mikk-o`[Ei aihetta]Luonut: mikk-o`Maanantai 22.11.2010 23:57

Kun kelloa vetää eteen päin siitä kuuluu "tik tik" mutta kun vetää ruottalaista miestä takaapäin niin se sanoo "tack tack"

ttineVOIVVVVVV.Luonut: ttineLauantai 09.10.2010 02:38

VITTU ETTÄ VITUTTAA TÄMÄ TÄMMÖNE MEISINKI............


vittu ku tämän kuvan näkkee tullee joku vitun
timo soinin kuva päähän ÄÖÄÖÄÄöä.
Maahanmuutto- ja Eurooppaministeri Astrid Thors (rk) on luultavasti jo jonkin aikaa ollut Suomen eniten tappouhkauksia saava henkilö. Nämä liittyvät nimenomaisesti maahanmuuttoon ilmiönä ja siihen kuinka asia elää omaa elämäänsä lukuisissa nk. maahanmuutto-kriittisissä blogeissa. Väittäisin, että Thors on vallitsevassa ilmapiirissä hyvinkin rohkea ihminen, joka jaksaa jatkaa normaalisti ammatissaan nimettömänä satavasta vihapalautteesta huolimatta.

Suomi on ja pysyy maana, jonne on vaikeaa päästä. Nk. maahanmuuttokriittisissä blogeissa on väitetty uuden ulkomaalaislain "avaavan tulvaportit". Se mitä minä olen laista lukenut (käsittelyjä ja karkoituksia nopeutetaan, perheenyhdistämismahdollisuuksia kavennetaan, vastaanottokeskuksissa oleskelevien päivärahaa pienennetään, avun antaminen kohdennetaan entistä selvemmin naisiin), en näe missään kohtaa "tulvaporttien avaamista". Tietenkin tässä ymmärtämisessä erona on myös se, että minä luen päivittäiset uutiseni ensisijassa Hesarista kun taas Thors-vihaajat todennäköisesti ammentavat suuren osan "tietämyksestään" juuri näiltä "maahanmuuttokriittisiltä"-sivustoilta. Miksi näillä sivuistoilla sitten kouhkataan Thorsista ja ulkomaalaislaista tällaisella voluumilla? -Se on niiden elinehto. Sivustojen tarjoama tarkoituksellinen disinformaatio aiheesta on paljon vetoavampaa lukijakunnalleen, joka haluaakin lukea vihalleen rakennuspalikoita tarjoavia juttuja. Siten Thors säilyy näiden vihollisena numero yksi, oli todellisuus mikä hyvänsä.

Pelottava ajatus on miten pieni sysäys tarvitaan poliittisen väkivallan syntymiseen/palaamiseen Suomessa. Näkisin, että vakava kehitys alkaisi jos Suomesta katoaisi taloudellinen pohja. Tällöin kuvaan ilmestyisi nyt niin keskiluokkaisen hyvintoimeentulevan läskimahaisen vihan sijaan äärioikeiston organisoituneet aseelliset joukot Unkarin Magyar Gardan tyyliin.

ashtiUSA - FINLANDLuonut: ashtiSunnuntai 28.02.2010 16:43

HÄVISIKÖ SUOMI TAHALLAAN USALLE? :D

MOKKAMUNAjejeLuonut: MOKKAMUNAKeskiviikko 10.02.2010 21:18

Sikkiollaa me suomalaiset fiksujaLuonut: SikkiMaanantai 21.09.2009 19:29

lapintiellä joku oli ajanu kissan päälle. tai se on saanu sen verran ison tällin että se oli lentäny pyörätievieree ojan nurmikolle.

ihmisiä pysähteli tän surullisen tapahtuman luokse ja mietti oliko se viel elossa kun sillä oli viel silmät auki

...ja että mitä sellaselle oletettavasti kuoleelle kissalle pitäis tehä. Jos vaikka joku kaipaa sitä.


lopulta joku poika soitti 112:ee..