IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Musiikki
Perustettu
Ennen yhteisöajanlaskun alkua
Tilastot
Käyntejä: 8 448 (1.7.2008 alkaen)
Kommentteja: 4
Koko
387 jäsentä
Tyttöjä: 276 (72 %)
Poikia: 111 (28 %)
Keski-ikä
33,3 vuotta
Otos: 259 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 32,6 vuotta
Poikien keski-ikä: 35,2 vuotta
Ylläpitäjä
Hyönteismyrkky

Jäsenet (387)

KittuneBakura^^viiiviHAPPIEST[Okami]_Mango_0semepaahdinTatsurosusu-atariElyzzea-puffer-Teksu^PauStorikisaki-Ballokalabansquu^^
WE WANT JROCK BANDS TO FINLAND! - videoprojekti

Koska videoprojektin vaikuttamisen mahdollisuuksista ja toteuttamisesta on ollut paljon kohua, selvenämme asiaa vielä hieman seuraavalla lisäyksellä tietoihin. Toivottavasti tästä on apua!

11.03.2013: Jrock-keskustelun kuuma peruna!

Projektin pääasiallisena tarkoituksena on siis saada näkyvyyttä jrock-skenelle ja fanien mielipiteille sekä ideoille jrockin säilyttämiseksi Suomessa sosiaalisessa mediassa. Yritämme saada huomiota erikoisesti myös bändeiltä, joita haluaisimme Suomeen keikkailemaan.

JOS projekti saadaan kunnialla päätökseen, tulemme olemaan yhteyksissä VIRALLISIIN tahoihin (keikkajärjestäjiin, ehkä myös bändeihin tms.) Myös eniten mainintoja saaneiden bändien saapumista Suomeen yritetään edistää vielä varsinaisen projektin päättymisen jälkeen jatko-projekteilla, koska tämä ei jää tähän!

Kaikki mitä tarvitsemme on kuitenkin SINUN, ystäviesi ja tuttujesi panostus! Vain tarpeeksi suurella porukalla voimme saada aikaan todellisia ihmeitä. Tervetuloa mukaan!

Tällä kertaa keksimme yrittää ilmaista videoprojektilla sen, että aktiivisia faneja jrockille löytyy vielä Suomesta! Yritetään siis oikeasti kunnolla tällä kertaa, eikö?

Ohjeet ovat varsin yksinkertaiset:

1. Kirjoita lista bändeistä paperille keiden haluaisit vetävän keikan Suomessa.
Kirjoita bändien nimet mahdollisimman isolla että ne näkyisivät hyvin youtubeen tulevassa videossa.
2. Ota itsestäsi tai kaverien kanssa kuva lapun kanssa.
3. Lähetä kuva osoitteeseen O-ChanAnime@hotmail.com
4. Kuvista kootaan video youtubeen.

Deadline kuvien lähettämiseen on 31.3.

Lisäselvitystä voit saada esimerkiksi myös tästä blogimerkinnästä: Dye my ordinary days

Jotta voisimme tehdä tästä videoprojektista todellisen väestöräjähdyksen, kehotamme teitä kutsumaan ystävänne mukaan esim. Facebook-ryhmään, mainostamaan projektia kaikissa mahdollisissa tiedotusvälineissänne ja antamalla tietenkin projektiin myös oman panoksenne!


Twitterin tagina voidaan käyttää esim. #FinlandWantsJrock.

AichmeriaTHE MICRO HEAD 4N'SLuonut: AichmeriaMaanantai 11.02.2013 00:19


WEBSITE_B7KLAN_Tour_MICROHEAD-.jpg

THE MICRO HEAD 4N'Sin keikkaa ei ole vieläkään varmistettu - nyt ihmiset ostamaan lippuja ja nopeasti, jotta miehet saataisiin Suomeen asti!

Kyseessä on noin 20-40 lippua, jotka pitäisi saada mahdollisimman nopeasti ostettua tulijoiden haltuun, jotta keikka toteutuisi! Olkaa kilttejä, mainostakaa, tehkää kaikkenne .. Koska tämä on tärkeää. Meille kaikille.

Sekä nyt keikka tulee olemaan osoitus siitä muille bändeille, että Suomen jrock-kansa on vielä sen verran elossa, jotta Japanista uskalletaan eksyä näinkin kauas keikalle tulevaisuudessa! Se on osoitus myös siitä, että JrockSuomi uskaltaisi tuoda lisää artisteja Suomeen seuraavien vuosien aikana!

Torstaina JrockSuomi tiedotti THE MICRO HEAD 4N'Sin Suomen keikasta siis seuraavasti:

"Pistimme pystyyn gallupin jonka avulla selvitimme kuinka paljon ihmisiä keikka vetäisi, jos toisimme kyseisen yhtyeen Suomeen. Varoitimme etukäteen äänestämästä huvin vuoksi, jotta saisimme mahdollisimman realistisen tuloksen aikaan. Ilmeisesti varoitustamme ei otettu tarpeeksi vakavasti, sillä ikäväksemme joudumme toteamaan, että peruuntuminen uhkaa myös Helsingin keikkaa ellei lipunmyynti kohene merkittävästi lähipäivien aikana.

Keikalle tulijat, ostakaa siis lippunne mahdollisimman nopeasti ja auttakaa JrockSuomea mainostamaan keikkaa! Toivottavasti pystymme tähän yhteisvoimin!"
33esbc9.jpg

Melodista rockia soittava japanilaisyhtye THE MICRO HEAD 4N’S nousee Kulttuuriareena Glorian lavalle sunnuntaina 17. helmikuuta. Perustamisensa jälkeen vauhdilla kotimaansa indierock-skenessä suosiota saavuttanut viisihenkinen yhtye takoo, kun rauta on kuumaa – helmikuun puolessavälissä starttaava Euroopan kiertue kattaa Glorian lisäksi kymmenen muuta  pysähdyspaikkaa.
Elokuussa julkaistu esikoisalbumi A BEGINNING FROM THE END.  antaa esimakua tulevasta. Odotettavissa on tiukkaa menoa, energistä meininkiä ja taattua laatua.

THE MICRO HEAD 4N’S koostuu japanirockin konkareista. Basisti ZERO ja rumpali TSUKASA on nähty Suomen lavoilla jo useaan otteeseen aiemmassa kokoonpanossaan D’espairsRayssa. Sittemmin toimintansa lopettanut D’espairsRay ehti esiintyä Tavastialla, Nosturissa, Tuskassa ja Ruisrockissa.
Kitaristit kazuya ja SHUN tulivat tunnetuiksi pitkän kaavan Nagoya-kei yhtye FANATIC◇CRISISin jäseninä ja vokalisti RICKY on todistanut huikean monipuolisen ammattitaitonsa niin soolourallaan kuin useiden eri musiikkigenrejä edustavien yhtyeiden keulahahmona.

Keikkainfo:

17.2.2013 @ Gloria
Liput 28€, ovelta 30€
Ovet 19:00, keikka 20:00
Liput nyt myynnissä Tiketissä
Jos haluat, niin käy nyt äänestämässä JrockSuomen blogisivulla! http://jrocksuomi.blogspot.fi/2012/11/micro-head-4ns-suomeen.html
bl_members.jpg

BLACK LINE perustettiin vuoden 2011 alkupuolella ja, parin jäsenvaihdoksen jälkeen, antoi ensiesiintymisensä joulukuun 16. päivänä. Nykyinen, virallistettu kokoonpano koostuu suomalaiselle yleisölle jo tutuksi tulleista sekä ehkäpä tuntemattomammistakin muusikkolahjakkuuksista: vokalistina komeilee vuonna 2010 hajonneen Dio - distraught overlord -yhtyeen entinen laulaja Mikaru, kitaristina Yudai (ex. Lostthing memory), basistina Jun (ex. VizeL) ja rumpalina Mikarun tavoin Dion ex-jäsen, Denka, nykyiseltä nimeltään Syu.

BLACK LINEn ensimmäinen single julkaistaan syyskuussa ja bändi saapuu jo muutamaa kuukautta myöhemmin Eurooppaan kiertueelle, jonka yhtenä pysähdyspisteenä on tottakai Suomi! Vaikkei bändi olekaan ehtinyt olla aktiivinen Japanissa kauaa, tarttuivat he innolla mahdollisuuteen esiintyä myös kotimaansa ulkopuolella ja tavata eurooppalaisia fanejaan. Tämän energisen yhtyeen konsertti tulee olemaan ehdottomasti näkemisen arvoinen.

Tulkaahan paikalle nauttimaan vaikuttavasta showsta ja toivotetaan yhdessä BLACK LINE lämpimästi tervetulleeksi Suomeen!

Keikan virallinen kotisivu
Galleria yhteisö
Facebook sivu
Jirssin uutta blogipostausta pääsee ihailemaan täältä

Ja niille, jotka eivät asiasta vielä ole kuulleet: JrockSuomella on nyt uusi facebook sivu, joten käykäähän tykkäämässä klik,klik! (: Sieltäkin löytyy jos jonkinmoisia kuvia vuosienvarrelta.

Seuraavaksi päivitys vuorossa onkin sitten SCREW:n keikka, stay tuned!

JrockSuomiUusi blogi entry!Luonut: JrockSuomiTorstai 07.06.2012 01:15

sashiburiMoar!Luonut: sashiburiSunnuntai 03.06.2012 19:04

Lisää kuvia Screwn kiertueelta. Viihdytän/kidutan itseäni lukemalla muiden keikkaraportteja. :D

tumblr_m4zyppbolT1rv57huo1_500.jpgtumblr_m4vqn572id1r1gplko1_500.jpg

tumblr_m4y120nPb41qfjblwo1_500.jpg

Kuulin huhuja että Byou on esiintyny ilman paitaa! :D Tosin en tiedä onks toi kuva Euroopast vai ei.
tumblr_m4wpcmiUo21r7prj6o1_400.jpg

tumblr_m4utjkUV4V1rp1fryo1_500.jpg

PS. galtsu tuntuu niin oudoltaaaa. Eli ne jotka ei viel tiiä, nii en aio lisätä ketään kaveriks vielä, nothing personal. ;) Omii kuvii lisään kuha jaksan.