IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Rakkaus
Perustettu
20.11.2008
Tilastot
Käyntejä: 2 166
Koko
82 jäsentä
Tyttöjä: 81 (99 %)
Poikia: 1 (1 %)
Keski-ikä
29,3 vuotta
Otos: 64 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 29,2 vuotta
Poikien keski-ikä: 32,8 vuotta
Ylläpitäjä
Mama82

Jäsenet (82)

Nooraa^^salmiakki^^tiiNa__ACHnillehJemppuli]Minnaliini82Rottitudejadore|bixxyLiinuliini-Mamma83-hhannahhmatsi`suski_^^cheryl^^
tänään yliaikakontrolli, vähä väsyttää kun yöllä jännitin ja oon tottunu nukkuu pari tuntii pitempään...

prkl kun täältä menee niin hyvin busseja että tohon 10km matkaan menee kaksi tuntia....

stressaa kun en tiiä mitä ottasin mukaan edes sinne... kun ei tiedä meneeköhän siellä 15min vai viikko...

Eli tänään rv 38 ja oli taas ä-polipäivä! Insuliinia ei nyt nostettu, näillä mennään eli 10 yksikköä.

Ultrattiin, vauva voi hyvin, virtaukset hyvät, hengitteli tosi hienosti ja oikeen veti välillä syvään henkeä, kuin olisi huokaissut :) Painoa oli sitten tullut vauvalle liikaa, nyt painoarvio oli 4200g-4300g. Mähän olen koko ajan sanonut että iso tää lapsi on!!!! Mutta...kun ultra on tähän asti näyttänyt vähemmän, niin se on se "lekureiden raamattu" ja sen mukaan eletään.

Käynnistyspäivä päätettiin ja se on 16.6 tiistaina (rv 38+4). Enää 4 päivää!!! Klo 8 meidän pitää olla sairaalassa, mutta meidät tuntien ollaan lähempänä yhdeksää vasta :D

Sovittiin käynnistys menetelmäkin...Mullahan on se strepto-B ja sen takia ei voida aloittaa kalvojen puhkaisulla, sillä sitten on suurempi riski vauvan saada se, jos synnytys pitkittyy. Eli järjestys on seuraava:

-mulle tippa ja aloitetaan antibiootti
-lisätään oksitosiini tippaan ja odotetaan vauvan täydellistä laskeutumista (joo ei ollut kiinnittynyt kunnolla eli lekuri sai nostettua vauvaa ylöspäin emättimen puolelta :/ )
-puhkaistaan kalvot ja lopetetaan oksitosiini
-jos oma toiminta ei ala heräämään parin tunnin kuluessa, niin oksitosiini tippumaan uudelleen

Eli strepton takia ei voida noudattaa sitä normaalia tuntimäärää vesien menosta vaan toimitaan hieman nopeutetussa kaavassa.

No mitä vauvan hoitoon tulee, niin vauvan sokereita seurataan todella tiheään ja aika herkästi siirretään lastenosastolle sokeritippaan.

No nyt sitten lääkäri irroitteli kovakouraisesti kalvoja ja sain synnärillä vyöhyketerapiaa sekä kotiin lisää homeopaattisia pilsuja. Toiveena olis, että käynnistyisi itsekseen synnytys.

Hurjaa! 3 päivää aikaa tehdä kaikki tekemätön! Mulla on työn alla parit vaipat vielä eli niiden kimppuun tänään!

LiinuliiniVoi perse...Luonut: LiinuliiniLauantai 30.05.2009 16:42

Ehdin jo niin hihkua riemusta, mutta tänä aamuna taas vs arvot korkeita... Mietin, että onkohan oikea aika pistää tuo Protaphan, että missä vaiheessa lääkkeen vaikutushuippu on. Lääkäri meinas et jos pistän klo 17-18, niin silloin vaikuttaa juuri aamuihin. Ite epäilen hieman kyllä, että piikitys tapahtuu väärään aikaan...

Voi perseen suti :(
Kaikki oli vallan hienosti: ktg:ssä syke vaihteli hienosti, vauva liikkui tomerasti ja painoakin pikkuisella olis vaan 3,2kg. Edelleenkään en jaksa uskoa sitä, mutta katsotaan! Lekuri teki sisätutkimuksen ja ilmankos on ankka olo: vauvan pää on matalalla ja tuntuu ihan helposti sormiin. Kohdunsuu on tullut hienosti eteen. Mitä kohdunsuuhun tulee, niin nyt sisäsuu on suljettu (oli jo yhden lekurin mukaan auki), ulkosuu auki 2-3cm ja kanava lähes kokonaan hävinnyt eli edistystä on tapahtunut, jee!!!

Optimistinen lekuri oli sitä mieltä että ulos tulee ilman käynnistystä ja ennen juhannusta ja pessimisti äiti vaan nauroi :D:D:D Minäpä en siihen taas usko alkuunkaan!

Insuliinit aloitettiin tänään, Protaphan 8 yksikköä klo 17-18 välissä. Pistäminen sujui hyvin. Ja mikä parasta, arvot on lähteneet laskuun ja olo on virkeä ja viriili! Ihana olo! Olen siivonnut illan asuntoa ja riekkunut kuin olisin uuteen kroppaan päässyt! Niin paljon vaikutti nuo korkeat verensokerit oloon, että olo oli nuutunut ja todella väsynyt!

Maanantaina laitan sokruarvot lääkärille mailitse ja hän katsoo sitten, nostetaanko inska-annostusta. Seuraava käynti on 2 viikon kuluttua, 12.pvä. Silloin suunnitellaan synnytystä! kaikki voi tietty peruuntua, jos vauvan keuhkot ei ole kypsät, se kun tässä on nyt vaarana, kun toi diabetes on tällä mallillaan. Mutta sen näkee sitten!

Vautsi! Eli paistaa se päivä risukasaankin:)
vikakoulupäivä <sydän>
LOMA ! <nam>
...jos verensokerit pysyy koholla toistuvasti. Eli sitä ne nyt on olleet. Ja TSADAA! Jotta ei loppu raskausviikot olis mitenkään helpot, niin perjantaina kun meen äippäpolille, aloitetaan insuliini (Protafan). Lääkäri oli huolissaan vauvan voinnista ja KOOSTA! Ai...et nyt sitten aletaan olemaan oikeen huolissaan...vaikka mua ei oo uskottu, mä en oo kertaakaan uskonu siihen painoarvioon :S

Niin ja halus nyt jo uudet kilppariarvot, epäilee et lääkitys on pielessä kun sokeritkin on pielessä...

Olispa ollut helpompi rasti synnyttää, kun näitä ongelmia vaan tulee lisää loppua kohden näköjään :/ Raskausmyrkytys tuli 36+4 edellisessä raskaudessa eli se kun viel tulis niin se olis sitten siinä :D

Eli perjantaita ootellessa...
Kylläpä näyttää karulle! Ja kehtaavat viel synnärillä väittää, et NORMAALIkokoinen vauva!
Mitäpä tässä enempää, kuva kertoo kaiken! :D Tänään alkaa tosiaan vyöhyketerapia...kivaa! Jos ei muuta tehoa, niin ainakin saan rentoutua! Lapset jää hoitajan kaa ;)

matsi`ONLY 35 DAYS TO GO!!Luonut: matsi`Keskiviikko 13.05.2009 14:16

Nii se aika vaa kuluu, enää 5 viikkoa LA:n ♥