IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Tapahtumat
Perustettu
27.4.2009
Tilastot
Käyntejä: 2 635
Koko
54 jäsentä
Tyttöjä: 45 (84 %)
Poikia: 9 (16 %)
Keski-ikä
23,9 vuotta
Otos: 34 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 24,0 vuotta
Poikien keski-ikä: 23,4 vuotta
Ylläpitäjä
Piratey
Valvojat
OneStepCloser

Jäsenet (54)

pajero_Farfalla_Gabbaana-Sidu-_niinu_pullaneitisaa|tiinaemilia|seita|xantroamerican_idiotmaura--FranknessrekokotelowainamoinennVariksenpoika

STOOPIDSiistiä.Luonut: STOOPIDKeskiviikko 14.10.2009 12:32

Lähetin pari kuvaa eilen GDAhan, siellä ne on ja siellä lukee mun nimi \,,/
Aika julkkis.
AHHHHH <sydän> oli niin ihana keikka ! soitti niin ihanasti
ja billie laulo suunnilleen paremmin ku levyllä <sydän>
pakko päästä joskus uusiks ! ahhh katon noi kuvat joka pv <sydän>
paras päivä koko mun elämässä <sydän>
en voi kyllä oikeesti sanoin kuvata kuinka ihanaa oli olla siellä.

haluun takasin sinne !
Se oli aivan mahtimahtimahti mahtavaaa.
Siis settilista ihan yliveto, valot, soundi, soitto, yleisö, Billie Joe, Mike, Trè, Jason W, Jason F ja Jeff! Kaikki rockas.
Vesipyssy, Vessapaperirulla jokujuttu (tykki?), T-Paita tykki ja kaikki ne nuoret jotka pääs lavalle laulaamaan ja muuta tekemään=VÄHÄNKÖ NASTAA
Settlista:
1. Song of the Century
2. 21st Century Breakdown
3. Know Your Enemy
4. East Jesus Nowhere
5. Holiday
6. The Static Age
7. Before The Lobotomy
8. Are We the Waiting
9. St. Jimmy
10. Boulevard of broken dreams
11. Hitchin´ a ride
12. Welcome To Paradise
13. When I come Around
14. Brain stew
15. Jaded
16. Longview
17. Basket Case
18. She
19. King for a Day/Shout
20. 21 Guns
21. American Eulogy

Encore 1:
22. American Idiot
23. Minority

Encore 2:
24. Last Night on Earth
25. Good Riddance (Time of Your Life)

Pari T-Paita, kiertue julkasu juttu, mahtavia muistoija, jotai kuvia mut aika heikkoija:D

annireneKIITOS 11.10.2009Luonut: annireneTiistai 13.10.2009 17:21

ei oo todellista, en tajuu vieläkään et oltiin maailman parhaimman bändin maailman parhaimmalla keikalla<3 puol vuotta päivien laskemista,matkan suunnittelua,rahojen säästämistä,jännittämistä yms...en nukkunu yhtää la-su välisenä yönä,mietin vaa sitä keikkaa. sit koko sunnuntai pvä oli ihan hysteerinen,kädet vaan tärisi ja ei pystyny keskittymään yhtään :D kun sit päästiin sinne globeniin essin kanssa nii oikeesti vasta sillon tuli semmonen et "hei me ollaan tääl oikeesti" fiilis.
se oli jotain niin hienoa,kun song of the century lähti soimaan,oli ihan pimeetä ja ihmiset vaan huusi ja lauloi mukana.kun kundit sit viimein käveli sinne lavalle ja aloitti soittaa(21st century breakdown),kyyneleet vaan tuli silmiin ja itkin melkein kokonaan ekan biisin ajan. mä olin niiin onnellinen! sain kyl onneks koottua itseni, koska seuraava biisi oli know your enemy ja siin huusin sit jo täysiä mukana :D (huusin kyl kai koko keikan ajan aika kovaa koska essi sano et se ei välil kuullukkaa mtn muuta ku mun kiljumista ja hoilaamista) mut joo,tosi hyvin yleisö mukana koko keikan ajan ainaki siellä missä me istuttiin ja oli oikeesti hyvät paikat!ei haitannu et olin koko keikan jossain portailla ku pompin niin paljon et olisin vaa häirinny muita niil penkeillä :) parasta oli kun BJ huudatti yleisöä koko ajan ja se että lavalle otettiin niin paljon jengiä yleisöstä (esim. longviewn laulo 3 tyyppiä) hieno oli myös se, kun yleisö laulo yksin tosi pitkän matkan boulevardia. billie istu lavalle kuuntelemaan ja lopuksi viel polvistu ja kumarsi yleisöön <3

SETLIST:
# Song of the Century
# 21st Century Breakdown
-voi ei ku itketti niin paljon!
# Know Your Enemy
# East Jesus Nowhere
-siisti kun BJ pyys yleisöstä sen pojan ja "siunas" sen
# Holiday
# The Static Age
# Before the Lobotomy
-meinasin taas alkaa itkee ku tän alku on niin ihana<3
# Are We the Waiting
-kivat sille tytölle jonka billie poimi sielt yleisöstä
# St. Jimmy
# Boulevard of Broken Dreams
-niin hienoooo<3
# Hitchin' A Ride
# When I Come Around
-olin ilonen ku tää oli,lemppari
# Iron Man / Crazy Train / Master of Puppets
-öö no tää oli tosi outo :D
# Brain Stew
# Longview
-hyväku nii moni pääs laulaa tätä!
# Basket Case
paras!
# She
-ilonen yllätys, itelle niin tärkee biisi
# King For A Day
-haha paras, tai ainaki mr.coolin vaatetus ;D
# Shout (The Isley Brothers cover)
# Stand By Me (Ben E. King cover)
# Satisfaction (The Rolling Stones cover)
-hienot ku bändi vaa makas lattial soittamas ja laulamas
# 21 Guns
-ihana! soitettii alelle ku tää tuli ja laulettiin täysiä mun puhelimeen
# American Eulogy
-loppu huippu kun BJ ja mike laulo molemmat
+ jaded oli siin välissä kun BJ ampu yleisöä vesipyssyllä ja tykitti t-paitoja yleisöön ;D
+welcome on paradise,mut en muista mis välis :D
-aivan huippu encore,mentiin sit viel lähemmäs kattoon :)
Encore:
# American Idiot
# Minority
Acoustic Encore:
# Last Night on Earth
# Good Riddance (Time of your life)
-ihana lopetus,ku tiesi et tää on vika biisi nii oli vaan niin ONNELLINEN. ei pysty sanoo miltä tuntu. I`m so fucking happy I could cry.
Elämäni paras ilta,tiiän et on klisee mutta en unohda IKINÄ.
tervetuloa vaan suomeen. jos ei onnaa niin ruotsiin sit mahd. pian uudestaan. varmasti messissä!

STOOPIDTHE BEST DAY. EVER.Luonut: STOOPIDTiistai 13.10.2009 16:55

Matka oli muutenkin aivan HUIPPU!! Parasta, oikeasti.

Torstaina ennen lähtöä kyllä tuntu, että aikaa ei ollut ollenkaan ja suunnitelmat kusi. Näin Lyytiä kyllä hetken :) Mintun ja Mervin otin mukaani sieltä kans, mutta Julia löydettiin vasta satamasta. Laivalla oli kivaa, syötiin karkkia ja juotiin (kummallisen vähän) limua ja kuunneltiin karaokea. Semmonen kiva meininki koko ajan.
Perjantaina päästiin sitten Ruotsiin. Istuskeltiin terminaalissa jonkun aikaa, koska oltiin perillä joskus ennen kymmentä ja hotelliin päästiin vasta kolmelta. Käveltiin metroasemalle, otettiin metro Globeniin ja venailtiin siinä aulassa jonkun aikaa. Sitten jätettiin kamat johonkin luggage roomiin ja lähdettiin vähän kattelee paikkoja. Sitten päästiin hotellihuoneeseen ja ai että ku se oli hieno! Kylpyamme ja kaikki.
Hengailtiin Vanhassa kaupungissa ja ostin MCR-paidan. Green Day -paita piti ostaa, mutta kun ei ollut kuin rumia feikkejä ja yks ihan tajuttoman iso. Niin en sitten ostanut.
Seuraavana päivänä mentiin hotellissa syömään aamupalaa. Siitä näki Globeniin sisälle, koska ne rakennukset oli kiinni toisissaan. Siellä rakennettiin lavaa (todennäköisesti lauantain jotain keikkaa varten, siellä esiinty joku). MUTTA ME NÄHTIIN BILLIE JOE, MIKE JA TRÉ SIELLÄ YLHÄÄLLÄ KATSOMASSA ALAS. Lievästi sanottuna aloin tärisemään ja teki mieli itkeä ja huutaa ja hyppiä. JUMALAUTA, NÄIN NE ILMIELÄVINÄ!
Sitten käytiin keskustassa hakemassa Hanna ja Lotta ja niiden siskot ja saatettiin hotellille. Meidän porukka lähti keskustaan kiertelemään. Vitutti kuulla, että Green Day oli just lauantaina kiertäneet Vanhassa kaupungissa, kun me oltiin siellä perjantaina. Anyway, yritettiin etsiä kenkiä ja Green Day -paitoja, mutta ei löytynyt. Ostin kyllä Valdelle synttärilahjan. Se on kiva. Sitten illalla saatiin idea, että ostetaan yksiväriset paidat, joihin sitten kirjoitellaan/piirrellään Green Day -juttuja. Keikkapaita, nähkääs. Mun ei edes mennyt pilalle. Se on semmoinen valkoinen, vähän iso, jossa lukee
GREEN DAY
21ST CENTURY BREAKDOWN -TOUR 2009
OCTOBER 11th.

Että ihan mukava. Seuraavana aamuna herättiin joskus neljältä. Viideltä piti, mutta kun pistettiin Julle heräämään aiemmin koska se halusi mennä suihkuun. Kaikki sitten herättiin sen takia. Eikä nukahdettu enää jännityksen takia. Kuudelta suunnistettiin jonoon. Yön aikana oli tullut jonkin verran väkeä, mutta hyvät paikat saatiin. Seuraavan tunnin sisällä tuli nimittäin ihan jumalattomasti väkeä, ja illalla jono oli ihan kiitettävän pitkä. Olen ihan älyttömän tyytyväinen tohon, miten Ruotsissa hoidetaan tää jonotussysteemi. Meidät aidattiin sellaisiin 20-40 ihmisen porukoihin. Sieltä siis pääsi liikkumaan, mutta ohittelua ei voinut tapahtua. Se toimi tosi hyvin, eikä järkkärit olleen mitään pelottavia ja tyhmiä. Jonotus oli oikeastaan tosi mukavaa, ja meni tosi nopeasti. Meillä oli kivaa. Välillä käytiin hotellilla lämmittelemässä ja syömässä. Mäkkärissäkin kerran. Mutta fiilis oli koko ajan aika katossa. Siellä kierteli hassuja ruotsalaisia miehiä jotka hoki ÖRONPROPPAR. Eli korvatulppia kaupittelivat. :'D En ikinä unohda sitä. Noin tuntia ennen kajareista alettiin soittaa Green Dayta. Ensin BIABia, sitten 21CBtä. Aika mahtava. Ja tungosta ei meidän kohdalla päässyt syntymään sen hienon jonotussysteemin takia. Ainoa vaan, että sen vikan tunnin aikana tuli sitten kans sade ja kengät kastuivat läpimäriksi. Mutta ei siitä paljoa siinä vaiheessa välittänyt.

Sisäänpääsyn aika koitti. Olin ihan paineissa siitä, että mitä jos lippu ei toimi tai kelpaa tai se viivakoodi on vahingoittunut. Siitä ekasta vaiheesta kun pääsi sisään, iski sellainen hyvin kummallinen tunne. Jotenkin jalat kiihdyttivät kohti kenttää, vaikka järkkärit huusivat ruotsiksi ettei saa juosta. Se fiilis, kun näki lavan ekaa kertaa oli aika... uskomaton. Toinen juttu, mikä oli hyvä, oli se, että meidät pistettiin istumaan odotuksen ajaksi. Päästiin oikealle puolelle, toiseen riviin. Toiseen riviin lavalta katsottuna ja toiseen riviin catwalkilta katsottuna. Eli siinä ihan edessä. Siinä lavan ja catwalkin reunassa. Meidät pidettiin alhaalla siihen asti, että valot sammuivat. Prima Donna oli ihan hyvä, joo, mutta siis... aika laimea Green Dayn lämppäriks. Ne soittivat vaan puoli tuntia, se oli tosi nopeasti ohi. Sen jälkeen alkoi tunnelma kentällä tiivistyä. Muistan kun se hiton huudattajakani saapui lavalle. Tuli jotenkin tyhmä olo. Se käveli siinä, ihan edessä. Aiemmin sen oli nähnyt vain kuvista ja keikkavideoista JA SIINÄ SE OLI. IHAN EDESSÄ. Se oli suht kauan, ja huomasin, että ne tekniikkaäijät olivat vielä työn touhussa. Tosi hyvä juttu pistää se pupu lavalle jo siinä vaiheessa, huomio keskittyi enimmäkseen siihen. Sitten se lähti lavalta.

Ja sitten.
Sing us a song of the century
That's louder than bombs
And eternity
The era of static and contraband
That's leading us to the promised land
Tell us a story that's by candlelight
Waging a war and losing the fight
They're playing the song of the century
Of panic and promise and prosperity
Tell me a story into that goodnight
Sing us a song for me

Keikkahan alkaa sillä tavalla tällä kiertueella, että jostain kuuluu Song of the Century, mutta ketään ei ole lavalla. Ton aikana tuli kauhea energiavirtaus. Sydän hakkas tuhatta ja sataa. Kaikki fanit lauloi sitä biisiä.

Se loppuu, ja yhtäkkiä, ennen kuin kunnolla ehdin tajua, TRÉ COOL juoksee siitä ohitse. Sitten se juoksee rumpujensa taakse. Muutkin pojat pääsevät lavalle. Mä en oikeasti pystynyt kuin tuijottamaan niitä lamautuneena. Sitten mä huusin. LUJAA.

21st Century Breakdown alkoi soimaan ja jotenkin koko juttu räjähti. Se oli aivan älyttömän loistava biisi livenä! Tosi tajunnanräjäyttävä.
Sitten tuli Know Your Enemy heti perään. Se oli livenä niin paljon parempi kuin levyllä!

Biisilista oli kokonaisuudessaan seuraava:

Song of the Century
21st Century Breakdown
Know Your Enemy
East Jesus Nowhere
Holiday
The Static Age
Before The Lobotomy
Are We The Waiting
St. Jimmy
Boulevard Of Broken Dreams
Hitchin' A Ride
Welcome To Paradise
When I Come Around
Brain Stew
Jaded
Longview
Basket Case
She
King For A Day/Shout
21 Guns
American Eulogy

Encorena:
American Idiot
Minority

Akustisena encorena:
Last Night On Earth
Good Riddance (Time Of You Life)

Mun tekisi mieli hehkuttaa keikkaa ihan jumalattomasti, mutta mä en oikeasti osaa sanoa mitään järkevää vielä. Ja tuskin kukaan haluaa kuulla, kuinka hehkutan että NE OLI IHANIA JA KAIKKI OLI TÄYDELLISTÄ JA AA!!

Näin jälkeenpäin harmittaa, ettei vanhoja biisejä ollut paljoa. Myös JOS tai Homecoming jäi puuttumaan. Ja olisin voinut päästä mahdollisesti laulamaan lavalle Longviewiä. BJ osoitti just mun edessä olevia tyttöjä, se katsoi muakin. Ne tytöt eivät halunneet tulla enkä mäkään. Myöhemmin ajateltuna, ei ne muutkaan lavalle päässeet osanneet laulaa. Jos olisin hihkunu siinä, että haluan, oisin varmaan päässyt!

Mutta AAAAA, ne on niin superhyviä. Paras keikka ikinä, todellakin. BJ ampui vesipyssyllä, sain siitä vähän. Se ampui vessapaperia, sitäkin sain :D Se ampui kans paitoja yleisöön, mutta sinne kauas.
Ja King For A Day oli LOISTAVA. Okei ei ihan niin mahtipontinen kuin BIABilla, mutta ihan paras silti!!!

Keikan jälkeen tuli tyhjä tunne. Vasta nyt alan oikeasti innostua siitä, että MÄ NÄIN NE. MINÄ NÄIN GREEN DAYN TOISSAPÄIVÄNÄ!!!! IHAN LÄHELTÄ!!!!!!!!!!!

Keikan lopussa lenteli paperinpalasia, joissa luki Green Day ja oli se upea kuva. Keräsin niitä keikan jälkeen pahvimukiin :'D
Sitten ostin (tai pistin Mervin ostamaan ku ite menin juomaan) kiertuepaidan. Mahtavaa.

Sinä yönä tuli uni liiankin nopeasti :D

Eilen sitten tultiin laivalle. Se heilui paljon. Ja se laiva oli täynnä GD-faneja. Karaokessakin laulettiin Green Dayta. Mutta jotenkin oli koko ajan tyhjä tunne. Sellainen, että jotain puuttuu. Se on se odotus joka puuttuu, ja nyt vasta osaan nauttia siitä, että näin ne. Keikallakin osasin mutta sen jälkeen tuli se tyhjyys.

Ja oli jännä, miten keikalla tuli tunne, että "mä olen nähnyt tän jo". Liikaa BIABia ja keikkavideoita, eh? :'D Mutta ehdottomasti paras keikka ikinä. Paras päiväkin. Ainakin yksi niistä.

Kiitos Green Day.
I hope you had the time of your life.
*
1. Song of the Century
2. 21st Century Breakdown
3. Know Your Enemy
4. East Jesus Nowhere P
5. Holiday P
6. The Static Age
7. Before the Lobotomy
8. Are We the Waiting
9. St. Jimmy
10. Boulevard of Broken Dreams
11. Hitchin' A Ride
12. Welcome To Paradise
13. When I Come Around
14. Brain Stew snippets of Iron Man / Crazy Train / Master of Puppets
15. Jaded
16. Longview
17. Basket Case Play Video
18. She Play Video
19. King For A DayAdditional Information: snippets of Stand
20. Shout (The Isley Brothers cover) Play Video
21. 21 Guns Play Video
22. American Eulogy Play Video
23. Encore:
23. American Idiot Play Video
24. Minority Play Video
25. Encore 2:
25. Last Night on Earth Play Video
26. Good Riddance (Time Of Your Life) Play Video

o-fucking-kayrawrLuonut: o-fucking-kayMaanantai 12.10.2009 23:12

arvatkaas kuka saapu just turkuu tukholmasta, jossa oli niiiin paras keikka koskaaan!

okei GD thanks! ♥

Wywwe<3Luonut: WywweMaanantai 12.10.2009 14:01

aivan mahtava keikka oli<3

KIIITÄN<3

Paras Joululahja ikinä kiitos mikael<3
ÖÖÄÄÄ OIKEEST IHA VITUN IHANA KEIKKA...VITTU OIKEEST KO EN TULI SIIHE LAVALLE SIT OLI SILLEEE @____________@ JAJA SIT BOULEVARD OF BROKEN DREAMS PORASIN VARMAA KOKO KAPPALLEN JA AWAWAW... MUT TULIPAHA LAULETTUU GREEN DAYN TUOTANTO LÄPI JA ÄÄNIKI AIKA KÄHEE JA KORVIS SOI<3333
EI VITTU SE OLI PARASTA IKINÄ EI HELVETTI


ÄÄNI KÄHEEN MUTTEN VALITA JA KUULOKI MENI VARMAA MUT VITTU SE OLI SEN ARVOSTA

TREN HYPYT<3

BILLIE ON IHANIN