IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Minä ja muut
Perustettu
18.11.2009
Tilastot
Käyntejä: 109 802
Koko
1288 jäsentä
Tyttöjä: 456 (36 %)
Poikia: 832 (64 %)
Sijoitus koon mukaan: 375
Keski-ikä
30,1 vuotta
Otos: 585 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 29,4 vuotta
Poikien keski-ikä: 30,4 vuotta
Ylläpitäjä
Scarrr
Valvojat
Bro, ^ShadowS, Milzu^, LunaLepo, s-mies, Scarrr, Nextfever, WhazWolf, Vihreäpeikko, iSephiroth

Vartijat käyttävät liikaa väkivaltaa!

  • nicoohh-nicoohh-[#1] 5. syyskuuta 2011 00:08:11

    Vartijat käyttävät liikaa väkivaltaa! http://www.youtube.com/watch?v=tUhz9oXg_zA&feature=related tuossa video mitä ajan takaa
  • 34248763424876[#2] 11. marraskuuta 2011 16:25:46

    Tarkoitatkohan sinä Suomen vartioita?
    Ihmeellistä kyllä, Ulkomailla virkavallan voimankäyttö on rajoitusten ulkopuolella ja muutenkin ulkomaiden kansalaiset ovat väkivaltaisempaa sakkia, jotka vaativat kovempia otteita, ja kuria.
    Täällä Suomessakin on varmasti tapauksia, jonka vuoksi vartijat joutuvat käyttämään enempi voimaa, yrittäessään saada tietty tilanne haltuun. Tämä tilanne liittyy valitettavasti myös poliisien työhön.
    Liika voimankäyttö ja väkivalta eivät kyllä ole kenellekään hyvästä, ja se näyttää ilmiselvästi myös maailmassa lisääntyvän.
    Tärkeää on kuitenkin se, mitä me itsestämme annamme vaikutteita muiden käytökseen, jos ymmärrät mitä tarkoitan? :)

    Mutta mitä tarkoitit sillä, että he käyttäisivät työssään väkivaltaa? Se ei nimittäin kuulu heidän työkuvioon, koska nämä työt vaativat enempi turvallisuuden ja järjestyksen ylläpitämistä...
  • 34248763424876[#3] 11. marraskuuta 2011 16:44:01

    No niin, vilkaisin tänne laittamaasi videota, ja totesin että siinä oli pari henkilöä kokenut vartijoiden antamaa huonoa kohtelua, jotka tietysti saatiin käräjäoikeuden asiaksi, hyvä homma. Joo, itseä ihmetyttää se että nämä vartijat tosiaan käyttävät tälläista valtaa, toisiin ihmisiin. Jos heillä ei ole koko tapahtumasta mitään käsitystä ja käyvät yllättäen kimppuun, on syytä kyllä paneutua tämän ammatin merkitykseen, itse en ole tälläiseen tapaukseen törmännyt ja yllätyin, että tälläistä tosiaan voi olla.
    Olisi hienoa jos tässä ammatissa voitaisiin puhua enemmän, millä ajalla sitä voimankäyttöä saisi tulla esiin, ja siihen voisi enemmän liittyä esikuulustelu, ennen itse toimenpiteitä.
  • LMAOLMAO[#4] 11. marraskuuta 2011 17:36:21

    nicoohh- kirjoitti 4.9.2011 21:08: Vartijat käyttävät liikaa väkivaltaa! http://www.youtube.com/watch?v=tUhz9oXg_zA&feature=related tuossa video mitä ajan takaa



    nii-i näin itte kaupas ku vartija hyökkäs ulkomaalasen miehen kimppuu sen seläntakaa,ei se raukka ees tajunnu tilannetta ku ei ymmärtäny mitä ne vartiat huus,se ulkomaalane kaatu ja löi nenän ja leuan lattiaa ja verta tuli ihan helvetin paljon . . . ja onhan näit muitaki tilanteit tullu nähtyy ):
  • killerpopkillerpop[#5] 11. marraskuuta 2011 20:43:09

    Oli vartija tai järjestyksenvalvoja, niin oma näkemykseni on, että varsin harva tekee mitään aiheetta. Ne, jotka sitten tekee ilman mitään perustetta, saattaa myöskin menettää oikeutensa.

    Voidaan kuitenkin miettiä, mikä yhteiskunnallinen ongelma meillä on, että vartijoita tarvitaan joka puolella. Ei tarvi muistella kuin reilu 10 vuotta taaksepäin ja vartijoiden määrä oli huomattavasti pienempi, eikä ne näkyneet joka päiväisessä elämässä.

    Ikävä kyllä, kaikenlainen piittaamattomuus mm toisten omaisuutta kohtaan ja väkivaltaisuudet ovat lisäåäntyneet viime aikoina siinä määrin, että oikeastaan mitään muutakaan keinoa ei ole. Harmi, jos ylilyöntejä tapahtuu, mutta muuten täällä vallitsisi täysi anarkia.
  • 34248763424876[#6] 12. marraskuuta 2011 13:07:03

    killerpop kirjoitti 11.11.2011 18:43: Oli vartija tai järjestyksenvalvoja, niin oma näkemykseni on, että varsin harva tekee mitään aiheetta. Ne, jotka sitten tekee ilman mitään perustetta, saattaa myöskin menettää oikeutensa.

    Voidaan kuitenkin miettiä, mikä yhteiskunnallinen ongelma meillä on, että vartijoita tarvitaan joka puolella. Ei tarvi muistella kuin reilu 10 vuotta taaksepäin ja vartijoiden määrä oli huomattavasti pienempi, eikä ne näkyneet joka päiväisessä elämässä.

    Ikävä kyllä, kaikenlainen piittaamattomuus mm toisten omaisuutta kohtaan ja väkivaltaisuudet ovat lisäåäntyneet viime aikoina siinä määrin, että oikeastaan mitään muutakaan keinoa ei ole. Harmi, jos ylilyöntejä tapahtuu, mutta muuten täällä vallitsisi täysi anarkia.


    Olet tässä asiassa aivan oikeassa, nykyaikana on niin paljon tilanteita, joissa tarvitaan enemmän vartioita pitämään järjestystä. Eli, mieluummin niitä vartioita enemmän, kuin täysi kaaos, ja poliiseillakin on jo tarpeeksi töitä jokapaikassa. Niin, jokaisella on joskus jokin tapaus jossa saattaa itse joutua uhriksi, vaikka mitään ei olisi tehnytkään, siksi olisi hyvä asiasta ensin keskustella, ennenkun tehdään toimenpiteet asian ratkaisemiseksi.
  • 17272671727267[#7] 17. marraskuuta 2011 14:50:30

    No tää nyt on miu mielipide

    - joissain tapauksis kyl liian väkivaltasii, esim. kaverin kans kauppakeskukses oltii pyörimäs molemmat pienes sieväs ni kaveri hortoili vähä liikaa ja vartija kyllä ihan syystä tuli meitä häätämään, mut homman pointti oli se et kaveri puhu siin samal mutsinsa kaa puhelimes ni aateltii et sen verra voiaa siin olla et kaveri puhuu loppuu puhelunsa. Toisin kävi, vartija nappaa kaverista kiinni ja heittää maihi vähä voimakkaammin.

    Lopputulos:
    - kaverille kiva kuhmu päähä ja jaloissa kivat ruvet.
    - kännykkä samassa rytäkässä paskaks.

    ja just toissapäivänä sain kuulla että kyseinen vartija ylennettiin tuossa kauppakeskuksessa...

    eli kyl nuo vartijat välillä vähän liian virkaintosii on :D