IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Minä ja muut
Perustettu
6.4.2011
Tilastot
Käyntejä: 2 049
Koko
26 jäsentä
Tyttöjä: 26
Keski-ikä
27,1 vuotta
Otos: 21 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 27,1 vuotta
Valvojat
RtB^, snooby_89^^, marihka, Styper, masuiii

Jäsenet (26)

marinka91_tiituska_rumavirsimiseryway^angelgirl^Stypermamelo|ninnumaariamarihka{^Tiia^}poppy_RiikanTellu^antsu|RtB^snooby_89^^
- Vanhemmat »
Pikkuusella kaikki hyvin viikkoja ton ultraaja tädinmukaan 21+6 vastaa viikkoja 21+2 päänympärys 50mm ja istukka sijaitsee kohdun taka seinämässä lapsivettäkin oli kuulemm ihan hyvin. mutta sukupuolesta ei edes minkään laista lupausta kumpiko olisi sano vaan että voi olla kumpi vaan. Siis nyt on niin turhautunut ja pettyny olo.

_tiituska_rv 22+0Luonut: _tiituska_Torstai 14.04.2011 10:49

Se olis nyt sitte rakenneultra edessä, toivotavasti pikkusella on kaikki hyvin. Jännittää että kumpikohan sieltä olis tulossa. Tällä viikolla alkoi myös jonkin muotoinen maidon eritys. Liikuntaakin olen harrastanut talvenjälkeen ensimmäisiä kertoja, mutta ehkä teen vähän lyhyempiä lenkkejä eilisen n.5 km lenkin rasituksen takia. Siskolta on tulos paljo niiden lapsen vanhaa tavaraa meille niin ei itte tarvi hankkia sitte niin paljon.

_tiituska_rv 21+0Luonut: _tiituska_Torstai 07.04.2011 10:54

Ja masu se jatkaa kasvuaan. En tunne vieläkään minkäänlaisia liikkeitä tuun kohta hulluksi no onneks ens viikolla on rakenneultra ja saan ainakin jonkinlaisen rauhan ku nään pikkusen liikkuvan siis jos se liikkuu, alkanu peljättämään kaikki tollanen. En anna edes miehen koskea masuun ku pelkään että jotain sattuu. Pitää kai ottaa neuvolas puheeksi mun pelot koska muuten mulla sekoo kohta pää ja pari suhde kärsii ku en enää oikeen tiedä mitä haluan välillä vaadin että kulta menee pois jä jättää mut rauhaan ja sit huudan sille kuinka se ei enää välitä musta ku ei sitä kiinnosta mun tai pikkusen vointi.
- Vanhemmat »