IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Televisio ja elokuvat
Perustettu
21.12.2004
Tilastot
Käyntejä: 18 172 (1.7.2008 alkaen)
Kommentteja: 56
Koko
1645 jäsentä
Tyttöjä: 1025 (63 %)
Poikia: 620 (37 %)
Sijoitus koon mukaan: 248
Keski-ikä
34,9 vuotta
Otos: 1059 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 34,4 vuotta
Poikien keski-ikä: 35,6 vuotta

Jäsenet (1645)

CRAPMUFFINsumonajannka-Magiapeikko86Miksu791Jucifer_SadyrjolkutinkemikalBuuggariPekkaPerkeleniGoZvalmistusvirhe_Micco85_greed_sardion87

Nanosaurhmm ;))Luonut: NanosaurSunnuntai 26.09.2010 01:47

Mäpä haluunki kattoo jossai vaihees tämän The Last Exorcism

MoonisKauhuleffoja Moonille!Luonut: MoonisKeskiviikko 04.08.2010 00:02

Tietääkö kukaan mistä voisi löytää leffoja tyyliin Puppet Master, The Wizard of Gore(2007) ja Trilogy of Terror 2? En löydä noista mistään ja haluaisin vaihteeksi tilata suomalaisilta sivuilta, saanu liikaa traumoja ulkomailta tilattaessa...

Nyyh, Trilogy of Terror 2 oli ensimmäisiä näkemiäni kauhuleffoja, mut sitä ei saanu ku yhes videovuorkaamos VHS-versiona, nykyää ei löydy mistää. Ykkösosaa en ole koskaan nähnytkään, tosin tarinat ovat erillisiä, niin ei ole tarvis. Samantyyppistä friikkisekoilua Puppet Masterissa. Tykkäsin siitä tunnusmusiikista ja se oli yksinkertaisesti niin pimeä että on pakko saada nähä uudestaa. Jotenki tykkään nukkejutuista.

The Wizard of Gore taas kuulostaa kiinnostavalta, vaikka b-luokan leffaa odotankin näkeväni. Ja haluaisin nimenomaa nähä remaken koska 70-luvulla tehty alkuperäne leffa on kuulema ainakin paska : D

Discshopissakin noi on vaan varattavina, mut... :<

Ja nukkefetissistäni vielä... :D http://www.kaikki-elokuvista.com/2010/01/pelottavimmat-nuket-elokuvissa.html Dead Silence on muuten kewl.
meillä on kauhuleffa maraton &lt;cool&gt;


.. . . . . kaikki kuoliii )=

RonssoNDeadgirlLuonut: RonssoNSunnuntai 27.06.2010 22:25


Oikeasti pelottava elokuva on harvinaista nannaa. Deadgirl (2008) on hienosti kirjoitettu ja näytelty, nerokkaan erilainen zombielokuva. Lisäksi hyytävimpiä pätkiä mitä hetkeen on nähty.

Sisältää mieltä arpeuttavaa kauhua, eikä nekrofilialtakaan vältytä.

IMDB

Piratebay, pienehkö tuotanto, joten tilaa netistä jos tykkäsit.

Älkööt sekoitettako elokuviin Dead Girl tai The Dead Girl, jotka on vissiin jotain soopaa.

_sla_ahhLuonut: _sla_Tiistai 08.06.2010 04:30

Rakastin tota dokkaria.

_chemical[Ei aihetta]Luonut: _chemicalSunnuntai 30.05.2010 01:37

hyihyi katottii äske paranormal activity .se oli iha jees mut hyyyyyyrrrr kamala!

''Paranormal Activity -elokuvaa on eräissä arvioissa kuvailtu jopa kaikkien aikojen pelottavimmaksi elokuvaksi.''
-wikipedia

sydän vissii tykyttää hullun vieläkii

miust tuntuu etten nuku seuraavaa kuukautee.ainakaa iskällä.kiva olla just nyt täälä<3

ps.jos katotte sen pistäkää ihaiha lopus silmät kiinni,se muija on scary :D

WespaAsunnossani kummittelee!Luonut: WespaTorstai 01.04.2010 08:59

Wespan asunnosta kuuluu outoja ääniä. Selviääkö äänten lähde? Katso video ja ota selvää.



http://www.youtube.com/user/Wespa

-hheiddhihihiLuonut: -hheiddLauantai 27.03.2010 12:27



muistakaa kattoo loppuun asti :DD
Muutama vuosi sitten yritin katsoa leffaa, jota nimitettiin hyväksi kauhukomediaksi, mutta epäonnistuin, sillä se oli saatanan tylsä. Katsottuani ensimmäiset 25 min totesin, että siinä ei ollut mitään pelottavaa eikä todellakaan mitään HAUSKAA. Ja ne britti-aksentit vitutti niin vaan helvetisti, että ARGH!!! Nyt, kun olen katsonut kyseisen leffan uudestaan kauhuleffoista kokeneempana henkilönä, voin sanoa, että olin pahasti väärässä.
Kun puhutaan zombi-leffoista, rehellisesti sanottuna yli 90% kyseisen genren leffoista on täyttä paskaa. Toisin sanoen, lähes mikä tahansa, mikä ei kuulu George A. Romeron ansioluetteloon ei ole mitään miellyttävää katseltavaa. Tämän takia en olisi koskaan uskonut, että komediaksi leimattu brittien tekemä Shaun of the Dead olisi niin hyvä lajinsa edustaja.
Juoni on hyvin yksinkertainen: Shaunin elämä on perseestä useammasta kuin yhdestä syystä, mutta hän päättää kännissä ollessaan, että hän selvittää kaikki hänen sotkunsa. Zombien vallankumous tapahtuu juuri sopivasti samana yönä, kun Shaun tekee lupauksensa, mutta se on vain pieni este päättäväisen päähahmomme edessä. Shaunin tehtävänä on, kämppiksensä Edin kanssa, pelastaa äitinsä (johon Ed on ihastunut) ja ex-tyttöystävänsä, joka juuri edellisenä iltana jätti Shaunin.
On kyllä todettava, että alku on erittäin tylsää katsottavaa, mutta ensimmäisten zombien ilmestyessä paikalle meno kääntyy jo parempaan päin. Olin positiivisesti yllättynyt siitä, kuinka hyviltä zombit näyttävät leffassa. Ne eivät kyllä ole mitään Day of the Dead-laatua, mutta "komedia"-elukuvalle tosi hienoja ja vakuuttavia.
Syy, miksi käytän sanaa komedia lainausmerkeissä, on siksi, että kyseessä ei ole mikään puhdas komedia. Kyllä komiikkaa löytyy runsaasti, muttei liikaa. Hyvä esimerkki on kohdassa, jossa Shaun ja Ed taistelevat ensimmäisen kerran zombeja vastaan. He kuulivat uutisista, että niiden päät on tuhottava, joten he alkavat heitellä niitä päähän tölkeillä, koriste-esineillä ja vinyyli-levyillä. Ihme kyllä, he epäonnistuvat zombien tuhoamisessa tällä menetelmällä, mutta onneksi takapihalta löytyy lapio ja maila.
Vaikka elokuva onkin vauhdikas ja koominen, se saa viimeisen puolen tunnin aikana yllättävän käänteen ja muuttuu suoraan sanottuna kauhudraamaksi, jossa jopa MINÄ melkein tirskautin kyyneleen. En osannut odottaa sitä, mutta se vain osoittaa leffan nerokkuuden.
Älkää huoliko, en spoilaa, koska Shaun of the Dead on katsomisen arvoinen. Tähtiä en anna, koska ne on nössöille.

Firestarter13Drag Me To HellLuonut: Firestarter13Lauantai 09.01.2010 04:23

Eli katselin leffan Drag Me To Hell. Varsin hyvin ohjattu ja kerronnaltaan vaivattomasti etenevä horror elokuva.
Tarjosi ilokseni paljon myös koomisia kohtauksia.:)

Drag Me To Hell - 9