IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Musiikki
Perustettu
10.1.2005
Tilastot
Käyntejä: 4 698 (1.7.2008 alkaen)
Koko
501 jäsentä
Tyttöjä: 244 (49 %)
Poikia: 257 (51 %)
Keski-ikä
32,3 vuotta
Otos: 307 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 31,8 vuotta
Poikien keski-ikä: 32,8 vuotta

Jäsenet (501)

MättökakkaarsseliNelliciouspuglee^supernova^^wilsson^SamBa-zaaaroSigurRoxxVeCoHuppakattiCamilllaaaffRaneBurnsidetheSaraMyhr
- Vanhemmat »

jjennQhaluun kuunnella muziikkiaaLuonut: jjennQMaanantai 05.10.2009 15:27

<3
<sydän>

Kartsu||[Ei aihetta]Luonut: Kartsu||Sunnuntai 20.09.2009 14:31

Still the same thing and even if you take everything else away
I still got that music, that music, that music
Can't take away that music, that music, that music
Turn it up c'mon, play that
Kiitos Redramalle ihan mahtavasta keikasta! : D <3
Ja kiitos kaikille muillekkin oli ihan mahtava ilta! : DDD

"I only got one thing to say
y'all need to bump this shit until yo' speakers blow away
(street music, shit ain't sweet music)
I only got one thing to say
I only sing for my people who be struggling like every day
(street music, shit ain't sweet music)"
-Redrama - Street music
&lt;vink&gt;&lt;nam&gt;

sofiiia-JJJJAAUUU!Luonut: sofiiia-Maanantai 03.08.2009 01:30

oli kyllä huisiaaa! ens vuona uusiks!! vähän kastuttii eile,mutta se ei menoa estänyy!oli parasta,ja cheekki,fintelligens,steen ja redrama oli huippujaa!!

funky-jSummer Up -09 "raportti"Luonut: funky-jMaanantai 13.07.2009 01:22

RÄYH!

2 päivää huippuartistei ja 1 yö teltassa.

.:Perjantai:.

First of all: Ei perse ku tuli kalliiksi telttailu. 23€ per naama. Maksut ku oli hoideltu ensimmäinen ongelma oli heti teltan kanssa. Enhän mä vähään aikaa ollut pystyttänyt telttaani ja paininkin sen kanssa jonkun 45min ennen kun sain sen pystyyn.

Telttaa siinä ku pystytti huomasi myös tyypillisen suomalaisen tavan juhlia. Nääs, telttani oli iha metikön vieressä ja sieltä puskista ryömi pari muijaa erittäin kovassa humalassa huudellen "Mä en jaksa tätä enään. Mä haluun himaan!". ja sitten teltassa kipeet angstii viel päälle.. angsti-humala, paras humala?

Siitä ku kipitti festarialueelle huomasi kuinka mainostus on pelanut. Sillä jonoa oli iha törkeesti. Tapahtuma oli ilmiselvästi kasvattanut suosiotaan. Onneksi pääsin jonosta vähän eteenpäin ku Joonas jengeineen oli jonottanut siin jo jonkin aikaa.

Sisään ku päästi bodycheckin jälkeen. Ei sitä voinut muuta ku ihmetellä. Aivan mahtava sää, paljon ihmisiä, vaatekojuja, kebab telttaa, yms.

Yritinpä sieltä bongata kavereit alussa, ja olen syvästi pahoillani jos tuotin jonkun sortin pettymyksen kun ette voineet chillata mun kanssa, ettekä saanet lauantaina kiinni puhelimitse (kännyn akku oli dead). Ihmismassa oli järkyttävä. Ja vaikka näinki joitaki tuttui. En yksinkertaisesti viittinyt/jaksanut juosta perässä huudellen toisen nimee. Tästä herkusta saikin nauttia koko festarin ajan Hanna ja Joonas jengeineen ;).

Artistit? Oliko hyviä? NO OLIHAN NE!
Perjantain artisteissa ei ollut mitään moitittavaa. C-Star oli yksi artisti joka jäi mieleen. Törkeen hyvää settiä häneltä. Kaikki muut artistit olikin ennestään tuttuja. Raappana veti kyl hyvin. Outoa oli etten jaksanut Asaa niinkää kuunella vaikka tulee kuuneltuu iha kiitettävästi asaa.

Anyways, Asan lopetuksen jälkee sitä kipitettiin telttaan. Kunnes vastaan tuli pari tyyppiä jotka olivat myymässä Summer Upin jatkoille Love hotelliin lippui vitosella (normi hinta: 7e). Noh hannan kanssa kaivettiin lompsa esiin ja rahat käteen. Next problem was: Mistä helvetistä me saadaa kyyti keskustaan? Eihä me sitä kyytiä saatu millään. Aivan törkeitä bensahintoi pyydeltiin (10e) tai sit auto oli jo täynä.

Telttaan sit ryömittiin ja siinä hannan kanssa keskusteltiin kuinka nössöjä me ollaan ja vanhoi, kun ei menty jatkoille. Sitten hanna sammusi. JA MUUTEN IHA VARMASTI SAMMUI! sillä mojautin yön aikana hannaa pari kertaa päähän.. Eka oli semmoinen "oletko hereillä?" -hitti. ja toinen "taidanpa vaihtaa vähän asentoa" -hitti. Eikä hanna heränyt :D. Olen syvästi pahoillani tästä hanna. Mut ei se sua näyttänyt haittaavankaan. Pliis, Älkää pitäkö mua naisenhakkaajana. Yritän kertoa kaiken totuuden.

Yön aikana huomasin et mul oli pullo perseessä. Sillä aikaa ku oltii kuuntelemassa artistei festis alueella. Mun teltta oli siiretty jotain 20-30 metrii! Ja sinne alle oli jäänyt joku kaljapullo joka haittas aika törkeesti mun nukkumista ku muutenki oli vaikeet nukkua makuupussissa, kuumassa teltassa.

.:Lauantai:.

Herätys oli samankaltainen ku uneen vaipuminen. Auton stereoista gangsta rappii ja humalaisii angstisii teinei huutelemassa omis teltoissaan. Oli sen verran kuuma teltas et oli pakko pieni aamulenkki tehä. Sielä mä kiertelin teltta-alueel katsoen minkälainen meininki muualla oli.

Ja hannaki heräsi viimein. (jos oikein muistan joku muija oli tullut telttaan huutelee jotain?)
Mentiin mukkulan "ostoskeskukseen". sieltä ostettiin päivän röökiannos ja hanna osti jätskii.

Sit hanna meni himaan runkkaa joksikin aikaan. Ja minä jään moneksi PIIIIIIIIIIIIIIIITKÄKSI tunniksi yksin telttaan chillailee. No pitihän mun alkaa kaikille soittaa minkälainen meininki niil oli ja onko tulos summer uppii yms. Ja voitte vaan arvata kuoleeko mun akku n. 1-2h puheluiden jälkeen.

No olihan mul myös El Tiempoo. ja sainki hyvin säälittävän, lyhytkestoisen humalanki aikaa (feat: tyhjä maha) Ja siihen mun alkoholiannostus jäikin koko viikonloppuna. Join mä vissii yhden vai pari(?) bissee aniskelualueella.

Taas pääsi jonottamaan sitten. Ja siel oli yks naikkonen tekemäs bodycheckii mulle. Ja hyvä ettei mun oma teräase alkanut koht sojoittamaan ku se niin pitkää siin tunnusteli mua.

Perjantaina uusi artisti mulle oli C-Star. Niin lauantaina oli Signmark. Viittomankielellä räppäämist. Se on jo uutta ja inspiroivaa. Vaik ois mykkä, ei se estä sua räppäämäst. Palefacee lainaten. Hiphopille on tosiaan monta näkökulmaa. Lauantain parhaat settii heitti Redrama. Ekaa kertaa näen tyypin livenä. Ja oon tykittänyt redin biisei jo kauan ja tehnyt tanssisarjoi muutamaan redin biisiinki joten tää oli yks korvaamaton hetki kuunella redramaa livenä. Vaikka siinä oli pienii teknisii ongelmii kun PC OLI PASKANA! ;D

Cheekille viel oma spotlighti pitää antaa kun se on niin leija. Siis ihmisii talloo iha varpaiden päälle. Ja kovasti siel ihmiset töni ku monet yritti päästä mahdollisimman eteen. Kaikkihan osaa cheekin biisit laulaa mukana. Joten meininki on perinteisesti aivan mahtavaa.

Ei siinä edes huomannut kuinka sataa vettä. Sillä ku cheek lopetti piti äkkiä mennä campingalueelle ja alkaa telttaa pistää kasaa ku Joonas heitti mut ja hannan kotiin. Olipa siin yks kokemus lisää: Pilkkopimees, kovassa kaatosatees telttaa kasata mahdollisimman nopeesti.

Kun oli pakattu ja päästy autoon istuu soitettiin Rikun ostamaa Ideaalin ja Jay Who:n uusinta albumia. Mut meininki oli jotenki väsynyttä. Joka oli ymmärrettävää, sillä olimmehan justiinsa koko päivän hyppinyt ja huutanut.

Himaa ku pääs luovuin kokonaan mun pakastepitsa -lakosta ja vetäsin pari pitsaa naamaa ja join 2 litraa mehua. Suihkun kautta sitten sänkyyn ja siinä ei kerennyt edes napsauttaa sormiaan ku nukahti.


Tässä sitä sitten ollaan. Yksi hieno ja korvaamaton hetki takana. Ja varmaa on se että ensivuoden summer upis varmasti ollaan. Yritetään kasata ens vuoks vähä isompi kaveriporukka sinne telttailee ja tälleen. Mut aivan törkeen hyvä tapahtuma oli. Nostan hattua järjestäjille. Ei mitään moitittavaa.

PEACE!

p.s. älkää jaksako kielioppivirheist sitten vinetä. on tossa aika paljon tekstii ja kirjotin tähän mahdollisimman paljon mättöö jotta saisitte saman kuvan tapahtumasta kun minä.

EMBBU`Emppu taas kaupungissa.Luonut: EMBBU`Sunnuntai 12.07.2009 19:54

Oli aika chilli viikonloppu sinänsä.
Nukkunu 3 pv aikana sen 17tuntii, vähä väsyttää.

mut hei thänks <pusu>

p.s. En lähde enää ikinä lahteen!
Kattoo sit ens vuoden puolel jos lähtis. (:::
Kesän ehkä lämpimimmän viikon kruunaa jo perinteeksi muodostunut, Vartiosaaressa järjestettävä Beach Party 09. Luvassa on menoa ja meininkiä, kun saaren rantatouhut ja toiminnot ovat käytössä. Iltaa tähdittää tunnettu rap-artisti Redrama! Partyissa voit lisäksi vaikka ottaa osaa Beach Volley -turnaukseen, meloa tai seurata esityksiä ja kuunnella musiikkia. Kelluva sauna on lämmin koko tapahtuman ajan. Tapahtuma on maksuton.

Tapahtumaympäristö on ainutlaatuinen ja säänkin on luvattu suosivan. Vartiosaaressa ei myöskään kovin usein Redraman kaltaisiin hyvin kuuluisiin artisteihin törmää, joten kannattaa käyttää ilmainen mahdollisuus hyväksi. Beach Party on tarkoitettu kaikille yli 11-vuotiaille auringon ystäville ja on päihteetön. Tapahtumaan ovat tervetulleita niin vanhat kävijät kuin uudetkin tuttavuudet!

Paikan päälle on maksuttomia venekuljetuksia Reposalmesta, osoitteesta Reposalmentie 1. Rantaan pääset Herttoniemen metroasemalta busseilla 88 ja 89. Metroasemalta tullessasi jää pois bussista pysäkillä, jonka nimi on Kiiltomadonpolku.

Lautat lähtevät laiturista klo 15, 16 ja 17. Ole ajoissa paikalla ja varaudu mahdolliseen jonotukseen. Kuljetuksia saaresta takaisin mantereelle on jatkuvasti.

Artsipappa[Ei aihetta]Luonut: ArtsipappaLauantai 28.02.2009 22:48

You left me in the cold,
freezing to the bone,
and ẃhen I needed you the most,
you left me all alone,
but nothing have changed,
still the same thing
- Vanhemmat »