IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Televisio ja elokuvat
Perustettu
10.1.2005
Tilastot
Käyntejä: 4 165 (1.7.2008 alkaen)
Koko
211 jäsentä
Tyttöjä: 151 (72 %)
Poikia: 60 (28 %)
Keski-ikä
36,8 vuotta
Otos: 148 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 37,4 vuotta
Poikien keski-ikä: 35,1 vuotta

Jäsenet (211)

sofi89-RämäPää-nikke92Katjuza84^^keShassannaa^ttiia|jeyjeyAllupöö94TIINAAA``{Katzu}hikariSantzesMaki^^-Muumimamma-Sardes

Binglol.Luonut: BingSunnuntai 08.11.2009 14:30

näin ärsyttävää painajaist :(
meinaa et oisin muka heränny vast puol kahelt ja se oli nii todentuntust et tuntu oikeesti et oisin heränny, sit ku aloin itkee siin unes ni älysin jotenki oudosti et mähä nukun edellee :o sit vaa pakotin itteni hereille ja ku katoin kelloo ni kappas! kello on vast varttia vaille yheksä :'DDDDDDD
mut se oli oikeesti hirvee uni ja sitteku heräsin ni en ensi meinannu ees löytää kännykkääkää :(
mutjoo, onneks se oli vaa unta ja nään salkkareitte uusinna :DDDDDDDDDDDDDDDDDdddddddddd

MITENKÄ NIIN KOUKUSSA?! :D

jjaauHULLUAALuonut: jjaauMaanantai 26.10.2009 22:28

NYT , menee jo toi peppi pikkase överiks... ompa oonalla siinä ihana "ystävä" eihä tollast voi ystäväks edes kutsua :)

jaja SALLA se on ärsyttävä akka , mä jos oisin laitelan ismo ni oisin heivannu tollasen mustasukkasen eukon helevettii :o

ps. ossi ja jenni back together <3

ja sara ammutaan kuuhun !

kiitos !
iiris on bi seksuaali
iiris on bi bi seksuaali <kieli>

riisitikku[Ei aihetta]Luonut: riisitikkuPerjantai 28.08.2009 22:37

heiiii kun joskus kaaaaaauan kauan sitten jouduin tänne laitokseen, inhosin salkkareita hiiiirveästi, mutta kaikki täällä sitä katsoivat joten liityin seuraan. Nykyään ne on aina pakko kattoo vaikka olisin kotilomillakin :D terve. kaivakaa se paula ylös!

greenapple_[Ei aihetta]Luonut: greenapple_Tiistai 25.08.2009 23:03

on kyl nyt pakko sanoa. Vittu salkkareist tullu ihan paskaa. varmaan ne on hengis melkein kaikki sen rajähdyksen jälkeen. ja vitut. joo ja si ismo menee kattoo sallaa ruumishuoneel niin eiks vittu eka sallan silmät liikkuu ku viimistä päivää juokseva kana. joo ja sit ismo pussaa sallaa niin salla alko heräilee muka ? :O mitä vittua niinku : DD

_senni[Ei aihetta]Luonut: _senniMaanantai 24.08.2009 22:31

salkkariiiit ! &lt;tuuletus&gt; <3

hensuapina[Ei aihetta]Luonut: hensuapinaMaanantai 24.08.2009 21:50

SALKKARIT 40MIN !!

♥♥♥♥♥

noanteeks ku oon iha koukussa vittu !!!1

violet--wingsWuaah! :DDLuonut: violet--wingsMaanantai 24.08.2009 20:52

Tänään.. ;DD
Jakso alkaa sireenien äänellä ja tuli loimuaa kahvila Kentaurin raunioissa. Häävieraita makaa kaikkialla. Poliisi ja pelastuslaitos saapuvat kiireesti räjähdyspaikalle. Palomiehet etsivät kiireesti elossa olevia. Savu nousee. -Salla, rakas, kuuletko sinä minua, Ismo huutaa raunioissa. Salla makaa lattialla. Kuolleena. UUTISLÄHETYS kertoo myös tapahtuneesta. - Kahvila Kentaurissa on tapahtunut räjähdys. Kahvilassa oli useita juhlavieraita. Paikalla on useita hälytysajoneuvoja. Katu on katkaistu liikenteeltä. Paulan kohtalo jää ohjelmassa edelleen vaille vastauksia. Lasta odottava nainen makaa jakson ajan arkun sisällä ja yrittää päästä ulos. - Mä lupaan, että mä en suutu, jos sä päästät mut täältä pois. Senkin hullu, hän huutaa tietämättä, että hänet haudannut Eero makaa sairaalassa. Paulan ex-mies Lasse Sievinen tivaa Eerolta, mihin Paulan on viety. - Se ei saa kuolla. Se oli juuri kertomassa mulle, missä Paula on, Lasse vaatii. Se ei auta, sillä jakson loppupuolella Eero menettää henkensä. JAKSOSSA annetaan ymmärtää, että peräti kolme sarjan avainhahmoa kuolee onnettomuudessa. Tanja Jääskeläisen elämää koetellaan, sillä hänen tyttärensä Juulia kuolee. Suurin osa roolihahmoista selviää onnettomuudesta pienin naarmuin. Niina Kanerva saa tosin vakavia sisäelinvaurioita ja joutuu leikkaukseen. Yllätyskäänne on myös se, että Niina Kanervan miesystävä Sebastian paljastuu hänen velipuolekseen. - Mä olen kaksikymmentä vuotta luullut, että sä olet kuollut. Mä jouduin sanomaan meidän pojille, että heidän isänsä kuoli onnettomuudessa, mutta sähän oletkin elossa. Sä petit perheesi, pyssyä pidellyt Helena Kuula vaikeroi Igorille, joka paljastuu hänen ex-aviomiehekseen. Mies on lavastanut oman kuolemansa.
'Räjähdyksessä kuoli vain Juulia. Tämän seurauksena Tanja menettää kontrollin ja tarttuu huumeisiin, onneksi Ismo huomaa tämän olevan samankaltaisilla teillä kuin hän itse on ollu, ja rupee auttamaan Tanjaa. Konsta menettää näkönsä, Peppiä tämä ei yhtään haittaa ja he elävä teinisuhdettaan onnellisena, kunnes Peppi ihastuu Miroon ja heille tulee salasuhde. Oona ilmoittaa jäävänsä Japaniin vielä muutamaksi vuodeksi, koska löysi sieltä todellisen sielunkumppaninsa.

Miro ja Peppi julkistaa suhteensa, jonka seurauksena Konsta sekoaa ja muuttaa isovanhempiensa luo Kajaaniin. Paula löydetään kahdenpäivän päästä arkusta, Lassen johtolankojen perusteella. Paula on kuollut mutta vauva on ilmeisesti syntynyt muutama tunti sitten. Eero ei saa lapsen huoltajuutta, mutta Paulan tyttäreiltä kysytään huoltajuutta ja Heli ja kihlattunsa, Teresa, saavat lapsen huoltajuuden.

Lasse on täysin eri mieltä asiasta, mutta hänellä ei ole juuri sananvaltaa asiaan. Isabellan ja Karin rakkaus vain vahvistuu ja he menevät naimisiin uudistetussa Kentaurissa. Miika ja Jenni tajuavat heidän välisen yhteyden ja muuttavat yhteen Miikan asuntoon. Tämän takia Ossi potkitaan sieltä pihalle ja hän jää kodittomaksi ja yksinäiseksi, ja alkaa muistaa elämää ennen aivoleikkaustaan.

Ossi alkaa ottamaan vastuuta Happy Homesista, koska Tanja ei ole kykeneväinen siihen. Jenni ja Miika luulevat elävänsä täydellistä parisuhdetta. Kunnes ovikello soi ja ovella seisoo Miikan kauan kadoksissa ollut perhe. Niinalle ja Sebastianille selviää, että heillä on sama isä, mutta liian myöhään.

Niina odottaa jo lasta. Sebastian haluisi Niinan tekevän abortin, koska ultraäänessä selviää lapsella olevan paha vamma. Niina kumminkin päättää pitää lapsen, mutta Niina kuolee synnytyksessä ja Sebastian joutuu pitää huolta lapsesta vaikka ei haluasi. Hänellä ei ole paljoa rahaa, joten hän aloittaa taas pimeät autobisnekset. Romeo tulee takaisin Helsinkiin ja näkee Stuban teot samantien ja yrittää saada Stuban lopettamaan.

Miikan perheen tullessa selviää Miikan tehneen suuria virheitä lääkärinä Jenkeissä, jonka seurauksena Miika saa potkut ja siirtyy Talotaikureihin. Jarkko alkaa tuuraamaan Stellanssissa Tanjan olessaan hoidossa ja Ismon ja Sallan ollessa häämatkalla. Jarkko ei pysty panostamaan Jardiniin kunnolla ja näin meikkikeisarin imperiumi alkaa romahtaa. Yksinäinen mökkielämä on alkanut rasittaa Veeran mielenterveyttä ja hän saapuu Ainon koululle hakemaan Ainon Iiriksen ja Panun luota.

omg.